POKKERIPROD.COM KOKKUTULEK TARTUS @ 24. september 2010!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • con
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 1954

Re: POKKERIPROD.COM KOKKUTULEK TARTUS @ 24. september 2010!

mis ööbimisega saab siis, kas oleks mõtet mingi odav motell juba bookida kesklinnas?

Comment

• farik666
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 834

tunnen baasi direktorit kui ja juhatajat. mängijaid mahub sinna rohkem kui 40 kindalsti ja kuna tüübid on ise ka parajad pokkerisõbrad (neil seal endal ka miski turniir käimas + triobet live satiakd vms) saaksite kindlasti mingise õhtu... lihtsalt peaasi, et samal ajal mingi kossumatš vms ei toimu...

Svenza vist jah oli seal triobeti satikal õhtujuht, ta juba peaks teadma kuidas asjad seal, et edu!

Ise laivi niikuinii ei mängi niiet kohale vist ei ilmu.

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

60 mängijat+ waitinglistiga pm 80 :D.

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Algselt postitas farik666 Vaata postitust
          tunnen baasi direktorit kui ja juhatajat. mängijaid mahub sinna rohkem kui 40 kindalsti ja kuna tüübid on ise ka parajad pokkerisõbrad (neil seal endal ka miski turniir käimas + triobet live satiakd vms) saaksite kindlasti mingise õhtu... lihtsalt peaasi, et samal ajal mingi kossumatš vms ei toimu...

Svenza vist jah oli seal triobeti satikal õhtujuht, ta juba peaks teadma kuidas asjad seal, et edu!

Ise laivi niikuinii ei mängi niiet kohale vist ei ilmu.
          WRONG!
          Põhirõhk oleks entertainmendil.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
            WRONG!
            +1

Comment

• Owner85
              Klubi Liige
              • Aug 2009
              • 2146

spordikas on 6 lauda ehk siis 60 mahuks mängima ja snäkid ja asjad oleks muhe,rummikoks oli seal pokkeriturnadel enivai 35.- ja kui price viinades või alkos siis pigem vähem auhinnakohti aa see eest paremad joogid ala smirna jne,mingit saasta Virut või laudurit kohe kindlasti ei sponsoreeri:)aga noh ma arvan et Ranka ise ka samal meelel!

Comment

• Svenza
                Svetlana aka Buldooser
                • Oct 2008
                • 3591

Tra, just tegin pika posti ja see näkane süsteem viskas mu välja. Ühe sõnaga, garanteerin turniirile 80-le inimesele.

Comment

• farik666
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 834

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                  WRONG!
                  selge see ju... üritasin viisakalt ära öelda, kuna mul aastavahetusest siiamaani tuumavärinad, siis saadaks igasuguse entertainmenti mõneks ajaks pikalt...

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

90% IN ja kui varakult kuupäev kokku lepitakse.. siis obv panen saunaga toa kinni:-) obv oleks ma otepääl kokkutulekut rohkem fännanud..

ja mõned inimesed saaks ka minu autosse.. ja võtke igaks juhuks load kaasa.. eelmine kord ma puhusin lauapa õhtu kell 19:00 veel 0,5 promilli välja:-) k2snakalle sõitis tagasi tlnasse:-)

Comment

• Svenza
                      Svetlana aka Buldooser
                      • Oct 2008
                      • 3591

6 pokkerilauda on jah, aga saaksin 2 suurt ümmargust lauda veel juurde võtta, pealegi saab waitin glisti teha. Teeme kinnise peo, nii et iga mats tänavalt sisse ei astu. Vaatame esialgsete regajate pealt kui suur huvi on, ise pakuks buyiniks 30€. Seal sees on siis Rootsi laud, snäkid ja mingi special alko. Arvatavasti saaks hinna kaubelda õlle, siidri ja rummi koksi suhtes. Kui huvi viina nottimise vastu, saab seda ka korraldada. Kui limiit ületatud, võib oma raha eest juurde osta. Spetsiaalsed klubikaardid on ka olemas millega saab 20% alet.

Edit: Igaks juhuks panin märgi maha, et jobannaya süsteem jälle välja ei viskaks . Baari mahuks muidu 100 inimest ära, saab suurelt ekraanilt sporti vaadataja lauajalgpalli turniiri korraldada. Paneme regamise käima. Turniirile annab obv. rahalised auhinnad sebida. Aga pool läheb baari käibeks snäkkide ja jookide eest.
                      Last edited by Svenza; 03.01.11, 21:28.

Comment

• con
                        Pokkerihai
                        • Jul 2010
                        • 1954

tehke millalgi uus teema ja pange kõik selgelt esimesse posti ka kui kõik otsustatud, hetkel ei saa aru kus siis toimub jne, poste tuleb ka kiirelt peale.
                        võiks mainida siis peale põhilise:
                        *ööbimine
                        *asukoht(kuidas bussiga tlnast)
                        *õhtused plaanid(klubid/pubid vms)

Comment

• Priidix
                          240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                          • Jun 2009
                          • 2839

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                          90% IN ja kui varakult kuupäev kokku lepitakse.. siis obv panen saunaga toa kinni:-) obv oleks ma otepääl kokkutulekut rohkem fännanud..

ja mõned inimesed saaks ka minu autosse.. ja võtke igaks juhuks load kaasa.. eelmine kord ma puhusin lauapa õhtu kell 19:00 veel 0,5 promilli välja:-) k2snakalle sõitis tagasi tlnasse:-)
                          mina , con+1. Kui saaks

Edit : easy PM:)
                          Last edited by Priidix; 03.01.11, 21:30.

Comment

• ranka
                            Miljon Põhjust Kodus Olla
                            • Sep 2008
                            • 36444

Davai teeme seal ära. See oleks lihtsalt nuts tinutamine.

Comment

• nikitheone
                              Mr. Puujalg
                              • Aug 2009
                              • 6446

Algselt postitas Rage Vaata postitust

kui see siis 4ndal jääb, siis bronniks ühe koha autos ära
                              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• camu
                                Super Moderaator
                                • Jan 2009
                                • 3411

Svenza pakutud idee sobiks vägagi!

Comment

Working...