*** SEPTEMBRI OFFTOPIC *** OhKooliaeg !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** SEPTEMBRI OFFTOPIC *** OhKooliaeg !
Päris huvitav, mis tulemus tuleks.Algselt postitas Potsataja Vaata postitustAdminitel peaks selline info kättesaadav olema. Nad võiks vahel statistikat avaldada maakondade ja suuremate linnade lõikes.
Võru ei ole obv suurem linn
Comment
-
Mina olen ja paari inimest siin foorumis tean veel, kes on.Algselt postitas ingu Vaata postitustPalju on meil foorumis Võru rahvast???
Comment
-
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=396130
Ma ei saa aru miks sellist sitta kirjutatakse (palun mitte sõimu Õhtulehele siinkohal, teised päevalehed kirjutavad ka sarnast jama ilmselgelt). Kas artiklis mainitud raamatule peidetud reklaam, artikli autor on lammas või selline sitt müüb?
Tra nii tilti ajab, ostsin just Õhtulehe bensukast, mulle meeldib rikaste-edukate inimeste kohta asju lugeda, löön lehe lahti ja siuke sitt vahib vastu.
Ja see on ka f*cking weird, et igas lehes on horoskoop. Milleks inimestele sellist idiootsust sisendada?
Comment
-
kui palju kordi ma olen sel teemal rääkinud, et meie meedia on meie IQ peegel.. meedia eesmärgiks on teha saateid ja artikleid ja uudiseid, mis läheb peale enamusele rahvastikust.. siit järeldus, kuniks telekast jooksevad igasugu võsapetsid ja printsessi dimad ja lehest loed igavesest ajast anusaagimist või mida arvas keegi baari-paavo.. ==> enamik eesti inimestest on kretiinid ja imho see meedia toodab neid kretiine juurde...
Comment
-
Ise ei ole 2 aastat ühtegi ajalehte lugenud ja telekast uudiseid vaadanud, autoraadiost kuulan uudiseid täpselt selle hetkeni, kui mainitakse ära esimene laip, ehk umbes 30 sek. Siis vahetan kanalit. Saab ilusasti ilma.Algselt postitas Rage Vaata postitustkui palju kordi ma olen sel teemal rääkinud, et meie meedia on meie IQ peegel.. meedia eesmärgiks on teha saateid ja artikleid ja uudiseid, mis läheb peale enamusele rahvastikust.. siit järeldus, kuniks telekast jooksevad igasugu võsapetsid ja printsessi dimad ja lehest loed igavesest ajast anusaagimist või mida arvas keegi baari-paavo.. ==> enamik eesti inimestest on kretiinid ja imho see meedia toodab neid kretiine juurde...
Comment
-
See selleks, ise vaatan ka Võsapetsi, entertainmenti on vahest. Närvi ajavad sellised loogika vastased asjad nagu horoskoobid, mingi pederast ennustas 2 poola lennuki allakukkumist ja pani täppi!!! (tra siuke sitt oli Õhtulehe esilehel isegi vist), keegi võitis lotoga 2x = tal on rohkem õnne kui teistel jne. Ja kui ajalehe kirjanik kirjutab tõemeeli sellist jama, siis paljud kergemeelsed muidugi usuvad, tee neile siis kuskil vestluses selgeks, et see on bullshit.Algselt postitas Rage Vaata postitustkui palju kordi ma olen sel teemal rääkinud, et meie meedia on meie IQ peegel.. meedia eesmärgiks on teha saateid ja artikleid ja uudiseid, mis läheb peale enamusele rahvastikust.. siit järeldus, kuniks telekast jooksevad igasugu võsapetsid ja printsessi dimad ja lehest loed igavesest ajast anusaagimist või mida arvas keegi baari-paavo.. ==> enamik eesti inimestest on kretiinid ja imho see meedia toodab neid kretiine juurde...
Comment
-
Comment
-
Võsapets on väheseid saateid, mida viitsib vaadata.Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitustvõsapets on valus donk saade, ajaraiskamine
Comment
-
Mulle ei mahu pähe ka, kuidas sellistel saadetel nii kõrge vaatajate reiting on ? Ma pole mitte kunagi seda saadet üle 5 minuti vaadanud. Täissolk.
E: Ausalt öeldes ega tv'd eriti ei vaatagi. Põhiliselt jalgpalli/sporti. Ja lugedes enamjaolt ainult aripäeva saab ka väga ilusti hakkama.Last edited by inward; 28.09.10, 17:20.
Comment
-
-
täna on Starsis 5,5$bi-ga 1000$ added turniir eestlastele 30 min pärast..
Keegi võiks stake´ida mind sellelebi tagasi pluss kasum 50-50. 5,5$...
starsi kasutaja nimimul forsakensoil, PM kui keegion huvitatud.
Comment
TC
Comment