*** SEPTEMBRI OFFTOPIC *** OhKooliaeg !
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: *** SEPTEMBRI OFFTOPIC *** OhKooliaeg !
50B käsi võiks ennast ilmutada kuskil high stake lauas... alates 50$ / 100$ blindid :D
tahaks neid summasi näha mida poisid saavad siis :D
Comment
-
täpselt nii, aga ranka nt käis ca 1 aasta neile pinda...lõpuks saiAlgselt postitas kjmrc Vaata postitustOn see jutt tõsi siis, et kui mul on juba FTP's konto olemas, siis ma ei saa enam taotleda RB läbi ftprakeback lehe? Imo on meelde jäänud, et keegi kuskil sai kui supporti kirjutas.
Comment
-
Tra on ikka tainaid rofl :D:D
Vaatasin igavusest korra Olympicu foorumit,sektonit kus probleemid jms kirjas.
Üks kodanik siukse asja kirjutanud...
"Tere, tahtsin mainida, et peaksite kontrollima oma niiöelda ipoker networki, kuna see mis laudades tomiub, on juba kahtlane. Vahetpole, kuidas kaarte mängid, alati otsustab river või turn, et mängupilt peab olema nii, et algajad ka raha saaks. ja see kui pidevalt juhtub asju, kus võidu % on vastase kasuks, kuskil 10% või isegi alla selle, ning peale riverit on see neil 100% , pole see lihtsalt alati enam normaalne. teiste pokeri lehtedega pole mul üldjuhul nii tihti selliseid olukordi tekkinud, kuid Olympicus lähevad asjad alati teispidi. Saan aru, et on situatsioone, kus tõesti võib nii juhtuda, kuid nii hakkab juthuma peaaegu iga käega, millega teed algselt õige otsuse nupud sisse ajada , ning fish callib 10% võimalusega, ning see siiski juhtub, et ta ka veel võidab, paneb Olympicu ustavuses tõsiselt kahtlema."
JUMALAUTA! :d
"Mulle ja mu sõpruskonnale tundub Olympic pokkeritoas olema imelik kaardijooks.Mängijatele jookseb kätte ülitihti "mast" ja väga tihti on mitmel mängijal samas lauas korraga käes pocket paarid.Teistes pokkeri tubades sellist asja juhtub harva.Kas on veel keegi kurtnud kaardijooksu üle või me oleme ainukesed?Võib-olla kujutame seda endale ette"
Lagi lihtsalt :DLast edited by qbj0hn; 21.09.10, 22:23.
Comment
-
Usas on eelarvedefitsiiit olnud juba nii kaua aega, dollareid trükitakse trükikodades järjest juurde ja juurde=>inflatsioon=>raha väärtuse langusAlgselt postitas variatsioon Vaata postitust:D kus tead?Last edited by Rigged; 21.09.10, 22:31.
Comment
-
Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustTra on ikka tainaid rofl :D:D
Vaatasin igavusest korra Olympicu foorumit,sektonit kus probleemid jms kirjas.
Üks kodanik siukse asja kirjutanud...
"Tere, tahtsin mainida, et peaksite kontrollima oma niiöelda ipoker networki, kuna see mis laudades tomiub, on juba kahtlane. Vahetpole, kuidas kaarte mängid, alati otsustab river või turn, et mängupilt peab olema nii, et algajad ka raha saaks. ja see kui pidevalt juhtub asju, kus võidu % on vastase kasuks, kuskil 10% või isegi alla selle, ning peale riverit on see neil 100% , pole see lihtsalt alati enam normaalne. teiste pokeri lehtedega pole mul üldjuhul nii tihti selliseid olukordi tekkinud, kuid Olympicus lähevad asjad alati teispidi. Saan aru, et on situatsioone, kus tõesti võib nii juhtuda, kuid nii hakkab juthuma peaaegu iga käega, millega teed algselt õige otsuse nupud sisse ajada , ning fish callib 10% võimalusega, ning see siiski juhtub, et ta ka veel võidab, paneb Olympicu ustavuses tõsiselt kahtlema."
JUMALAUTA! :d
"Mulle ja mu sõpruskonnale tundub Olympic pokkeritoas olema imelik kaardijooks.Mängijatele jookseb kätte ülitihti "mast" ja väga tihti on mitmel mängijal samas lauas korraga käes pocket paarid.Teistes pokkeri tubades sellist asja juhtub harva.Kas on veel keegi kurtnud kaardijooksu üle või me oleme ainukesed?Võib-olla kujutame seda endale ette"
Lagi lihtsalt :D
rofl, õige
ma vaatasin kevadel sama teemat, aga ei hakanud sõna võtma.... lol
Comment
-
dollar ongi juba langenud sellepärast.Algselt postitas Rigged Vaata postitustUsas on eelarvedefitsiiit olnud juba nii kaua aega, dollareid trükitakse trükikodades järjest juurde ja juurde=>inflatsioon=>raha väärtuse langus
imo pigem hakkab tõusma
Comment
-
Kuidas ta tõusta saab, kui inflatsioon järjest suureneb?Algselt postitas variatsioon Vaata postitustdollar ongi juba langenud sellepärast.
imo pigem hakkab tõusma
Comment
-
eurotsoonis ei ole inflatsiooni???Algselt postitas Rigged Vaata postitustKuidas ta tõusta saab, kui inflatsioon järjest suureneb?
Comment
-
Algselt postitas isenseven Vaata postitustFml, ilusti magasin maffiasaate mahaaa
Comment
-
chuck norrise kodumaa ...Algselt postitas Rigged Vaata postitustKuidas ta tõusta saab, kui inflatsioon järjest suureneb?
Comment
-
ee 2kki on 1 ja 2 osa kah pakkuda?Algselt postitas heido24 Vaata postitust
Comment
TC
Comment