Ise pelan starsis ja seal tunduvad suht mõistlikud mängijad. Ise praegu mõtlen minna 888 või ongame... On kellelgi häid kohti pakkuda?
kus leidub fishe?
Collapse
X
-
Re: kus leidub fishe?
Küsi siit teemast, nemad teavad http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=1479
Comment
-
tänu fishidele on rigged lauad ... ok ...Algselt postitas J0kker Vaata postitusttriobet. aga tänu nendele fishidele on see tuba suht rigged
Ja kui tahad veelrohkem fishe trios ,siis nl10 turbo lauad.
Igal pool on fishe, otsi aind üles = easy
Comment
-
-
-
Tõenäoliselt ainult 1 tuba on tõsiselt fishisem kui teised, aga seal ma siiski ei mängiks software aegluse tõttu.Algselt postitas liewec Vaata postitustigalpool jah aga kus on neid rohkem kui tavaliselt? 1 hea vastus oleks juba succsess
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)PKR
Comment
-
Algselt postitas J0kker Vaata postitustNo sellesuhtes rigged, et nad callivad sind iga sitaga ja su AA,KK,QQ jne saavad rohkem cracke.(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
E: Muide full tiltis on piisavalt fishe-donke-idioote. Vähemalt micro limiidis.Last edited by TaistoJ; 28.08.10, 21:35.
Comment
-
:D::D fishid callivad sind pasaga maha ja sa hädaldad :D:D:D:D:D
korralik ei jaa nii pokker käibki.. palju parem on ju AA käest pähe saada kui 27 käest.. tra mõtle veits longterm ja sa saad aru..
PS. Joogid sees nii et muidu ma ei oleks nii inetu nagu praegu aga lihtsalt ma ei saa seda ütlemata jätta.
PPS. Taisto lihtsalt nii kõva pilt mis võtab kogu selle lause kokku (Y)!!
Comment
Comment