*** AUGUSTI OFFTOPIC *** IlusElu!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** AUGUSTI OFFTOPIC *** IlusElu!
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
turnis Zig check, Ivey pot, Zig 60k, Ivey AI ja siis:
ziigmund: can u do twice?
Phil Ivey: I don't do it twice
Comment
-
Paluks abi mIRC proffidelt.
Nimelt, olen seda trial versiooni üle 2 aasta kasutanud. Ei tahaks nagu lampi litsentsi regamises eest 20 dollarit maksta. Alati käivitades olen pannud Register asemel Continue, aga nüüd probleem selline, et enam ei tule Continue nuppu ette, ainult kas Register või Exit. Oskab keegi ehk lahendust pakkuda?
Comment
-
Uhm..torrentist ei leia abi?Algselt postitas low-flow Vaata postitustPaluks abi mIRC proffidelt.
Nimelt, olen seda trial versiooni üle 2 aasta kasutanud. Ei tahaks nagu lampi litsentsi regamises eest 20 dollarit maksta. Alati käivitades olen pannud Register asemel Continue, aga nüüd probleem selline, et enam ei tule Continue nuppu ette, ainult kas Register või Exit. Oskab keegi ehk lahendust pakkuda?
Comment
-
vajuta exit ja proovi uuesti. mul on sama jama eelmisest nädalast saati.Algselt postitas low-flow Vaata postitustPaluks abi mIRC proffidelt.
Comment
-
Missioon 3 – LAV [Aafrika]Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
Panusta 5 päeva jooksul pokkeritoas asuvas kasiinos vähemalt €30.
Algus: 08.09 (02:00) / Lõpp: 13.09 (02:00)
Ongi pikemat aega trio rulli kihk peal. Ma pacificus juba harjutan, õrnalt nagu biidiks.
Comment

TC
Comment