*** AUGUSTI OFFTOPIC *** IlusElu!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fortune
    IP
    • Oct 2008
    • 1396

Re: *** AUGUSTI OFFTOPIC *** IlusElu!

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
    ROFL
    Praegu käib Kanal 2 peal migni Chuck Norrise film. Mängisid seal malet siis,pool platsi on nuppe täis. Õpilane paneb tule ja ütleb " I´m getting really good at this". Chuck Norris vastab " Yes, but..." Lööb vastase nupu maha ja ütleb : "Check-mate!"
    Ebareaalne. Tra, sihukest seisu ei saa ollagi kus ma panen tuld ja saan samal käigul ise mati :D:D:D:DD:
    Rofl, Chuck Norris > Jumal sai veelkord kinnitust

Ma kõveras täiega

tegelikult saab küll ju

Comment

• K2snakas
      Pokkerihai
      • Feb 2009
      • 2388

Algselt postitas taasver Vaata postitust
      kuhu sass kadunud on?
      sai ta lenduriks ka?
      mõnusalt rahulikumaks foorum jäänud :)
      [x]LIIGAGI RAHULIKUKS!

Comment

• Godspeed_EJ
        Klubi Liige
        • Nov 2009
        • 3049

Teile ei meeldi normaalne foorum?

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

peab tõele au andma, et ma väga midagi ei leia siit foorumist enam omale lugemiseks. Loen siin osade teiste mängijate päevikuid ja siis FT ja HEMi foorumiosasid ja aegajalt ka mingeid kampaaniate topicuid, ülejäänud lugemine on siiski puhas läbukraam.. offtipic, naljakad pildid, naiste piltide teema jms.. kuidas foorumi abil oma NL100 limiidis võitvaks mängijaks saada, seda küll ei tea:-(

Comment

• Svenza
            Svetlana aka Buldooser
            • Oct 2008
            • 3591

Algselt postitas Fortune Vaata postitust
            tegelikult saab küll ju
            Nojah, teoreetiliselt isegi saaks, aga see peaks absurdselt pederastlik idiootne move olema. Omal alumine rida tühi ja kuningas vangerduse koha peal (Kg1). Vastase kunignas h7, annad lipuga b1+, vastane lööb selle vankriga maha ja sa ei saa midagi vahele ka tuua enam. Puhtalt lipu ette panemine ei ole just kõige loogilisem, aga kui eesmärk oli ainult tuld anda ja mitte võita, siis küll.
            Selles seisus anti lambist kusagilt keskväljalt tuld, Chuck Norris aga lõi suvalise nupu vastase väljakult maha jaütles matt! Omal oli tuli peal veel...

Chuck Norris > God

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

Algselt postitas Rage Vaata postitust
              peab tõele au andma, et ma väga midagi ei leia siit foorumist enam omale lugemiseks. Loen siin osade teiste mängijate päevikuid ja siis FT ja HEMi foorumiosasid ja aegajalt ka mingeid kampaaniate topicuid, ülejäänud lugemine on siiski puhas läbukraam.. offtipic, naljakad pildid, naiste piltide teema jms.. kuidas foorumi abil oma NL100 limiidis võitvaks mängijaks saada, seda küll ei tea:-(
              keegi ei epagi sul kandikul midagi ette tooma, n2e ise vaeva ka

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Algselt postitas leits Vaata postitust
                keegi ei epagi sul kandikul midagi ette tooma, n2e ise vaeva ka
                you missed the point..

obv ma ei ootagi, et keegi tuleb ja teeb mulle asjad selgeks.. aga kehv lugu.. ma ei oska tõesti siit foorumist mingit statistika foorumi osa või artiklit vms leida, mis annaks mulle midagi juurde.. hetkel tunne, et üksikute käte postitamine mulle midgai juurde ei anna.. mul kuskil midagi üldise stiiliga lahti..

enivei.. räägi siis sina, mida sa siin foorumis seoses pokkeriga loed.. võibolla leian sinu valikute hulgast ka endale midagi huvitavat...

Comment

• antnx
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3102

ongi parem. Aitab küll algajaid abistada. Pärast raskem nende vastu mängida. IMO

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

Vaatan kuda teistel l2inud on .. mingit strateegijat ma siit taga ei aja

Comment

• qbj0hn
                      Auk on auk. FAKT!
                      • Nov 2008
                      • 7091

Internet on suur ja lai ju,et siukest asja siin kurta.
                      Kui A ja O-s ikka pole külma õlut ja mujale ei viitsi jalutada siis on see mu oma probleem ikka.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                        Internet on suur ja lai ju,et siukest asja siin kurta.
                        Kui A ja O-s ikka pole külma õlut ja mujale ei viitsi jalutada siis on see mu oma probleem ikka.
                        ffs.. kas ma kuskil kurtsin, et pole internetis materjale vms..

küsimus oli ju konkreetselt selle siinse foorumi kohta, selle kohta ma avaldasingi arvamust, et näiteks erinevalt 2+2'st pole siin juba low-stakesi limiidi mängijatele midagi eriti lugeda, pigem lihtsalt kommuunivärk või trollimine..

Comment

• -andres-
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4546

Eks neid nl100+ mängijaid olegi näpuotstel, seega ei olegi miskit väga loota.

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

low-stakesi limiidi mängijatele midagi eriti lugeda, pigem lihtsalt kommuunivärk või trollimine..
                            Kahjuks jah on vist Eesti elatustase selles süüdi, et tihti isegi NL100 ei viitsita eesmärgiks võtta, rääkimata kõrgematest limiitidest! NL25 mehed elavad kenasti ära liigseid riske võtmata. Arenenud ühiskonnas on valdavalt NL50 miinimum elukutselise limiit - valdavalt NL100+. Palju on siin foorumis näiteks NL100+ FR regulare? Huvitaks ka seepärast, et tore oleks suhelda mõne eestlasest tegijaga tihedamalt. Master Ranka ainsana meenub, kui mõtlema hakata nendest, kes viitsib strateegias kaasa rääkida. Taipupole samuti (strat teemades laisk muidugi!). Õnneks paistab, et mõndasi uusi tegijaid see aasta NL100-sse on juba kenasti vastu võetud, loodetavasti siis aastakese pärast LOW ja MID strat. õitseb!

Edit: Andres jõudis mõttega ette :P.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

you missed the point..

obv ma ei ootagi, et keegi tuleb ja teeb mulle asjad selgeks.. aga kehv lugu.. ma ei oska tõesti siit foorumist mingit statistika foorumi osa või artiklit vms leida, mis annaks mulle midagi juurde.. hetkel tunne, et üksikute käte postitamine mulle midgai juurde ei anna.. mul kuskil midagi üldise stiiliga lahti..

enivei.. räägi siis sina, mida sa siin foorumis seoses pokkeriga loed.. võibolla leian sinu valikute hulgast ka endale midagi huvitavat...
                              Omal ajal kuni 25NL-ini sain kõige suuremad ja põhimõtteliselt koheselt tuntavad nipid artiklitest ja kogenud mängijate nn. "poo-bah" postitustest. Edasi läks juba raskemaks, sest infot pidid koguma nüüd oma kogemuste põhjal, mida said laudadest makstes oma vigade eest raha või siis foorumitest analüüsides käsi ning kuulates teiste nõuandeid. Kõik need killud tuli ise kokku korjata ja enam ei saanud anda üldiseid juhiseid ala ära limbi, ole agresiivne, cbeti, hiliselt posilt tõsta rohkem jne. jne jne.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

äkki tasub strateegia foorumiosas veidi lahku asjad tõsta.. käte foorumiosa eraldi ja ülejäänud siis strateegia osa, kus arutatakse mingeid situatsioone või strateegiaid või a la blindide kaitsmist jms...

Comment

Working...