*** AUGUSTI OFFTOPIC *** IlusElu!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: *** AUGUSTI OFFTOPIC *** IlusElu!

Algselt postitas leits Vaata postitust
    AHAA, sa olid see pohimõtte vend, et kui nl25 ei biidi, siis alla ka ei liigu :D?

Ärge offtopickus spammige, lolz? Mul p2ev j2lle korda l2ind, et selle postituse leidsin .. jess
    Jep, sellise suhtumisega ei steigiks kedagi elus, et lasen bustoks aga alla ka ei lähe. Et ma olen kindlalt nii hea, et beadin nl50, et häbi lausa nl10 minna, parem lasen bustosse ja küsin stake

Comment

• udikaz
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 1946

Keegi teab eestis place, kus oleks kõige mõttekam eurosi ja pounde vahetada? kuna lähiajal oleks vaja natukene suuremas koguses neid kroonideks vahetada, siis äkki keegi oskab soovitada mõnda soodsat kohta?

Comment

• ziimukaz
        Grinder
        • Jan 2010
        • 741

Kas Table Ninjaga saab ka 2 serial koodi kaasa nagu HEMiga ?

Comment

• ristijeesus
          Klubi Liige
          • Oct 2009
          • 2533

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
          Keegi teab eestis place, kus oleks kõige mõttekam eurosi ja pounde vahetada? kuna lähiajal oleks vaja natukene suuremas koguses neid kroonideks vahetada, siis äkki keegi oskab soovitada mõnda soodsat kohta?
          Ise olen alati Tavidis vahetanud. Neil peaks parim kurss olema. Aga sa ikka tead, et kroon varsti käibelt kaob?

Algselt postitas ziimukaz Vaata postitust
          Kas Table Ninjaga saab ka 2 serial koodi kaasa nagu HEMiga ?
          Jah

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            nagu nägid näitab ka HH, et time hakkas kenasti tööle. kui sa arvad, et ma eelmine kord ajasin aja süüks siis võid koheselt kooke küpsetama minna, sest time viga oli kõikidel mängijatel peale uuendust.
            ei ajanud millegi süüks, ma tõesti arvasin, et sul oli selle käega mingi timebank error:)

Ma pole ise seda timebanki jama näinud, ei tea kuidas see väljendub, et ksa üldse ei lähe peale või nagu läheks aga tegelikult ei lähe jne.

ei olnud mingi level ega midagi:)

Comment

• udikaz
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 1946

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
              Ise olen alati Tavidis vahetanud. Neil peaks parim kurss olema. Aga sa ikka tead, et kroon varsti käibelt kaob?

Jah, olen kuulnud seda Aga poundid peaks ikka ära vahetama, eurod peaks siis jätma alles Nüüd tean vähemalt kuhu suunduda, kui Eestisse maandun

Comment

• ziimukaz
                Grinder
                • Jan 2010
                • 741

Seega kas keegi Table Ninjat kahepeale osta tahab? Või on juba ostnud ning üks kood üle äkki?

Comment

• Sass
                  Bännitud
                  • Dec 2008
                  • 1889

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                  Jep, sellise suhtumisega ei steigiks kedagi elus, et lasen bustoks aga alla ka ei lähe. Et ma olen kindlalt nii hea, et beadin nl50, et häbi lausa nl10 minna, parem lasen bustosse ja küsin stake
                  kui te sittagi ei tea siis ärge yldse sõna võtkegi.. 25 ma biidin- sellepärast ma tahangi yles liikuda Stake võtan ainult stake+coach diiliga ns ei võta-bustosk läksin teiste asjade präast

Comment

• Godspeed_EJ
                    Klubi Liige
                    • Nov 2009
                    • 3049

Algselt postitas Sass Vaata postitust
                    kui te sittagi ei tea siis ärge yldse sõna võtkegi.. 25 ma biidin- sellepärast ma tahangi yles liikuda Stake võtan ainult stake+coach diiliga ns ei võta-bustosk läksin teiste asjade präast
                    Palju õnne! Sa oled kõige parem mängija ever, kes siin foorumis sõna võtnud.

NL100 steiki ei taha kohe? Kannaks 3000$ üle, aga coachida ei ole vist mõtet, kuna sa niigi biidid kõike.

GG!

Comment

• rohelinekonn
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 3808

ärge quotege sassi tekste muidu pole mul mingit kasu sellest et ta ignore listis on

Comment

• Sass
                        Bännitud
                        • Dec 2008
                        • 1889

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                        Palju õnne! Sa oled kõige parem mängija ever, kes siin foorumis sõna võtnud.

NL100 steiki ei taha kohe? Kannaks 3000$ üle, aga coachida ei ole vist mõtet, kuna sa niigi biidid kõike.

GG!
                        järjekordne sitavares tuleb siia mõlisema... WHO THE FUCK SAIS I DONT NEED COACH?!?! LOE MU POSTI SEAL ON SELGELT KIRJAS VÕTAN AINULT STAKA+COACH DIILIGA NIISAMA STAKET EI VÕTA. ma ei te amida PTR näitab aga praegu mul 25 NL 120k handi peale 1.7bb/100 tundub jah vähe aga selle sees on ka mu ulme loosingud

pmts on mul 75% coach olemas ka

nagu ma ytlesin te nagunii sittagi ei tea niiet ärge mõlisege siin kui tahate teada siis PM otherwise fuk off
                        Last edited by Sass; 04.08.10, 09:28.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Eeldasin, et ta ei calli sitemaga. Tagantjärgi muidugi bet aga whatever.
                          Miks ta peaks seal AT+ (või any T) maha viskama? Muidugi ma ei tea vastast, aga defaultina ma mõtleks nii, et vastane arvab, et sa pmselt ainult 8-ga betid seal ja tema jaoks hea spot hero-calliks. Ja kas enamus vastased ei betiks seda riverit straightiga ise välja kui juba 2 barrelit pannud?

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Godspeed_EJ
                            Klubi Liige
                            • Nov 2009
                            • 3049

ulme loosingud jah....naer

Comment

• Potsataja
                              õilishing
                              • Oct 2008
                              • 5270

Algselt postitas Sass Vaata postitust
                              NL25-e 00.23BB/100 winrate nüüd küll mingi biitimine pole.

Küsi diili parem PLH jaoks
                              Last edited by Potsataja; 04.08.10, 09:33.

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

Tavaliselt saadakse need diilid ju siis kui sul on vastava limiidi graafikud ette näidata.
                                Aˇla näitad solid NL50 graafikud ette ja saad NL50 stake ntx.
                                Mitte,et näitad ette NL100 graafiku ja saad NL200 stake.
                                Näita parem oma NL5 graafik ette äki siis saad NL50 stake.
                                Edu sulle igatahes,aga see kodanik kes NL50 stake tõesti teeb sulle on ainult 2 varjanti.
                                a)Eriti naiivne b)Meeldib raha põletada
                                Ja see asi ei toimi jah,et "Ei saa madalamal hakkama siis liigun kõrgemale".NL25 ja NL50 seisukohalt vähemalt kohe kindlasti.Ma jooksen palja vändaga läbi Türi linna kui sa suudad seal normaalselt winrate mingi 50k+ sample peale üles näidata.
                                Last edited by qbj0hn; 04.08.10, 09:34.

Comment

Working...