***JUULI OFFTOPIC***Tehke sauna!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: ***JUULI OFFTOPIC***Tehke sauna!!!
Palju kokkupuuteid nendega, et nõnda hästi tead?Algselt postitas ingu Vaata postitustVärdjad. [ mendid ]
E: Mitte et ma pooldaks neid tasuta sissetungijaid, aga enamus mente arvavad ikka liiga kõvasti üle endast ja kasutavad oma võimu liiast IMO
Comment
-
http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=757Algselt postitas Rage Vaata postitustkurja, miks ma jälle ei leia üles seda topicut kus on kõiksugu pokkeriväljendid lahti tõlgitud või seletatud..
Comment
-
Täiesti ulmeeeeeee,ma pole ennem siukest naeru 2+2 maha pannud rofl!!!
http://forumserver.twoplustwo.com/29...people-838201/
Comment
-
LOL
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)one time i was on a beach and i saw a bottle wash up on the shore with a note in it. i opened the note and it said "uter you dbag, how do you make that call with top pair"
Comment
-
-
No kui inimene saab mendiks, siis usu mind ta muutub, mõni ahv tõuseb nii ära, et täitsa jube. Kui sinu kokkupuuted nendega on vaid telekast nende läbimine, siis muidugi sa ei saa aru sellest. Ära võta isiklikult, ei taha solvata vms.Algselt postitas MrRiver Vaata postitustPalju kokkupuuteid nendega, et nõnda hästi tead?
Ja keegi ees kirjutas, et venelased tihtipeale karjuvad kohe ai ai ai kui valus. Ma ise ka seda tähele pannud [ telekast ], et ühtki eestlast niimoodi karjumas pole näinud. Aga see mis üleval kirjutasin, seda seisukohta ma ei muuda never.
Comment
-
imo politsei nimetamine mendiks ütleb sinu kohta juba kõik.
ja ma ka ei muuda oma arvamust
Comment
-
Nõus, a mis see ütleb kah?Algselt postitas Tarmonator Vaata postitustimo politsei nimetamine mendiks ütleb sinu kohta juba kõik.
ja ma ka ei muuda oma arvamust
Comment
-
näituseks seda, et ju sulle on ikka põhjusega liiga tehtudAlgselt postitas ingu Vaata postitustNõus, a mis see ütleb kah?
Comment
-
Algselt postitas ingu Vaata postitustNo kui inimene saab mendiks, siis usu mind ta muutub, mõni ahv tõuseb nii ära, et täitsa jube. Kui sinu kokkupuuted nendega on vaid telekast nende läbimine, siis muidugi sa ei saa aru sellest. Ära võta isiklikult, ei taha solvata vms.
Ja keegi ees kirjutas, et venelased tihtipeale karjuvad kohe ai ai ai kui valus. Ma ise ka seda tähele pannud [ telekast ], et ühtki eestlast niimoodi karjumas pole näinud. Aga see mis üleval kirjutasin, seda seisukohta ma ei muuda never.
Ingu, kle, ma usun, et näiteks korstnapühkijate seas on ka sitaks nõmedaid inimesi. Mu üks kunagine ülemus, kes oli elukutselt ehitaja, oli nii sita iseloomuga inimene, et ma ei sooviks oma vihavaenalsele ka sellist tuttavaks.
Või sa oledki mingi põhimõtteline "mendivihkaja"? Oled kuskil kinnipidamisasutuses viibinud juhuslikult?
Comment
-
1. Ma ei väida, et kõik mendid on värdjad, aga enamus minujaoks on.Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitustVõi sa oledki mingi põhimõtteline "mendivihkaja"? Oled kuskil kinnipidamisasutuses viibinud juhuslikult?
2. Jah
E: Ja sealt seee viha tulebki nende vastu, ma tean, aga ma ei suudaks oma seisukohta nende vastu muuta.
Muidu üks positiivne asi ka. Jõime Laupäeva hommikul kell 6 pargis viina. Politsei tuli ütles ilusti, nagu inimene inimesele. Palun minge ära, siin ei tohi juua. Rääkisime ilusti ära, et lähme edasi ja kõik. A mõni oleks kuuti pistnud ja kaineri toppinud ka viisakalt käitudes.Last edited by ingu; 27.07.10, 22:23.
Comment
Comment