***JUULI OFFTOPIC***Tehke sauna!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: ***JUULI OFFTOPIC***Tehke sauna!!!
just läx ilm heaks :D, rohkem võiks sadada..ala hommikuni välja..mmm
Comment
-
tõmbasid bustosse ja nüüd vaja raha et uuesti gamblida?Algselt postitas Sass Vaata postitustMüüa 200W rms woofer kastiga.. PM mulle kui keegi huvitatud
Comment
-
sass on meil vana narkar ju....kraam sai otsa, vaja tehnika maha müüa ning uue doosi järele minna...lollll
Comment
-
Mida tra !?
Tellisin endale 100$ eest vesika netist, paar pakki tubakat saab ka kaasa.
Eesti postist tuleb kiri et pean maksma Impordimaksu 782-. + teenustasu 158-. ????? ( Et see kätte saada)
Tra lolliks on läinud seal peast vä???Last edited by Muckyourcards; 15.07.10, 15:53.
Comment
-
-
Huvitav mille alla see läheb et 100$ pealt küsitakse 798 + selline teenustasu.Algselt postitas Muckyourcards Vaata postitustMida tra !?
Tellisin endale 100$ eest vesika netist, paar pakki tubakat saab ka kaasa.
Eesti postist tuleb kiri et pean maksma Impordimaksu 782-. + teenustasu 158-. ????? ( Et see kätte saada)
Tra lolliks on läinud seal peast vä???
Mul kõik tolli asjad mis on kuni 150 euri on mingi 300 kanti + teenustasu.
Comment
-
täpselt niiAlgselt postitas rohelinekonn Vaata postitusttõmbasid bustosse ja nüüd vaja raha et uuesti gamblida?
Comment
-
Saame kinnitada, et 'Sunday Million'oli lisatud Teie kontole, nüüd kaAlgselt postitas Sass Vaata postitustMüüa 200W rms woofer kastiga.. PM mulle kui keegi huvitatud
manuaalselt lisasime 2 lubatud piletit Teie kontole:
'Sunday Warm Up'
'Sunday 1/4'
Tegu oli nimelt PokerNewsi veaga, kes korraldas selle privaat turniiri,
nad
lihtsalt ei lisanud piletid Teie kontole. Seega väga hea, et andsite
meile
sellest teada.
Veelkord vabandame igasuguste ebameeldivuste pärast, mis see võis Teile
tekitada!
Palun andke meile teada, kui teil veel küsimusi või probleeme, kindlasti
teeme parima et Teile abiks olla!
Täname, et valisite PokerStarsi!
Comment
-
Kusjuures see tuli 2-s saadetises, ühe osa sain kätte ilma tollita , teisel pidin saatma pildi palju plekkis . Praegu leidsin postkastist ilusa arve teise saadetise eest.Algselt postitas Tigrano Vaata postitustHuvitav mille alla see läheb et 100$ pealt küsitakse 798 + selline teenustasu.
Mul kõik tolli asjad mis on kuni 150 euri on mingi 300 kanti + teenustasu.
Teises pakkis on ainult paarpakki tubakat, sütt 2 pakki + vesipiibu vaas ja pits.
Comment
-
Ma ei tea jah aga see süsteem käib suht umbes, sest tollitud asjadel tihti nii erinev nõude summa märgitud, kuigi ostetud asjade hinnaklass suht üks.Algselt postitas Muckyourcards Vaata postitustKusjuures see tuli 2-s saadetises, ühe osa sain kätte ilma tollita , teisel pidin saatma pildi palju plekkis . Praegu leidsin postkastist ilusa arve teise saadetise eest.
Teises pakkis on ainult paarpakki tubakat, sütt 2 pakki + vesipiibu vaas ja pits.
Comment
TC
Comment