MOBIILNE INTERNET; netipulk.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Skyline
    Grinder
    • Dec 2008
    • 510

Re: MOBIILNE INTERNET; netipulk.

No kuda hindad MINTi ? Plaan endalegi võtta miskit ligi, aga ei tea millist teenusepakkujat valida.

Comment

• JohannesJ
      Grinder
      • Jun 2010
      • 684

Kasutan emt piiramatu mahuga (3GB kuus lol ) netipulka.
      metsas kännu otsas võtab 3.5G-d ja andmemahtu suurendati alguses 7GB peale ja suve lõpuni on piiramatu (ei tea et mingeid GB oleks mis max võib kulutada hetkel)
      Kõikub ainult suhteliselt palju, kui levi pole perfeckt aga see vist kõigi netipulkadega.
      Kasutan seda põhinetina ainult filme ja muid asju tõmban küla peal aga muusikat ja youtubeda saab vabalt ja kiirelt.

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Mina kasutan Tele2 andmesidet, praegu see kampaaniahinnaga 99.-/piiramatu mõistlik kasutus (pokkeriga ei tule see 10gb never-ever täis)

Kasutasin 2 nädalat Väänas, kuhu 3G levi ei ulatunud, grindisin EDGE-levis, pulga asemel Nokia E51 USB-kaabli otsas. Full Tilt oli toaks, nii multitable cashi kui Rush Pokerit. Täiesti ok oli, mõned korrad tuli ühenduses paus sisse, niiet timebank tühjaks jooksis, aga see oli tõesti vaid mõne korra. Kiirus täiesti talutav.

Comment

• noname
          Purjus foorumlaste kaitseingel :P
          • Oct 2009
          • 2366

Trä mis nu**ite nüüd...
          Kes suudab öelda parima,selle võtan insta!'
          E:Mida ise kasutad ikka ja soovitad ka teistele...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• j2peke
            Räme Fish
            • Jul 2010
            • 1

Kasutan ise Tele2 netipulka vict seda tavalist ! Piiramatult netti max kiirus lubati 236/8kbit/s aga vahepeal viskab 3.6kbit/s aga muidu võib rahule jääda 99kr kuus pluss siis netipulga rent kah 35kr kuus ! Aga ole kus tahad nett on :) Aga tormise ilmaga nett väga aeglane. Unibetis jääb toppama vahel tormiga :) ja pärast kerib kõik järgi nagu et mina olen foldinud ja värki :) Aga suht rahul ! Ja ma ütlesin, neile ära, et mul on pohhui ma 24/7 arvutis ja taipohh arve tuleb suurem kui 134kr. Nad ütlesid, et ei tule kuna on piiramatu :) ja liitumine oli 50kr diiliga on liitumine 100kr aga Diilil vict parem levi, kuigi Tele2 on ikka maste nüüd korralikult püsti pannud :)

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

Mure kah sellest vallast. Nimelt suvel tihti vaja reisid Eesti erinevatesse kohtadesse mitmeks päevaks. Kuna talvel vaja ei lähe, siis kas peale TELE2 veel kuskil päeva kaupa arvestusega (tele2 25eek) netipulkasi müüakse? Võtaks selle TELE2, aga sel miski rõve 100MB limiit päevas. Seda suurendada ei saa huvitav...

Comment

• Oliverk
                Moderaator
                • Nov 2008
                • 3016

Tele2 kõnekaart. 15 krooni päev. Limiite pole, surfa palju jaksad ja kus tahad. Miks te teete oma elu nii keeruliseks igal pool.

Comment

• taipupole
                  Lõpuboss
                  • Oct 2008
                  • 2181

Kasutan EMT oma ja tahaks tükkideks visata praegu. Lubati, et Saaremaa on täies mahus täielikult kaetud ja parim üldse. Tegelikult mingi sitased 4kb sekundis vms. Pasakäkerdis, esmaspäeval hakkan vinguma nendega ja raha tagasi.

Comment

• EGERT
                    Vana Tegija
                    • Mar 2009
                    • 1042

Algselt postitas j2peke Vaata postitust
                    Kasutan ise Tele2 netipulka vict seda tavalist ! Piiramatult netti max kiirus lubati 236/8kbit/s aga vahepeal viskab 3.6kbit/s aga muidu võib rahule jääda 99kr kuus pluss siis netipulga rent kah 35kr kuus ! Aga ole kus tahad nett on :) Aga tormise ilmaga nett väga aeglane. Unibetis jääb toppama vahel tormiga :) ja pärast kerib kõik järgi nagu et mina olen foldinud ja värki :) Aga suht rahul ! Ja ma ütlesin, neile ära, et mul on pohhui ma 24/7 arvutis ja taipohh arve tuleb suurem kui 134kr. Nad ütlesid, et ei tule kuna on piiramatu :) ja liitumine oli 50kr diiliga on liitumine 100kr aga Diilil vict parem levi, kuigi Tele2 on ikka maste nüüd korralikult püsti pannud :)
                    Solid 1st post

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                      Tele2 kõnekaart. 15 krooni päev. Limiite pole, surfa palju jaksad ja kus tahad. Miks te teete oma elu nii keeruliseks igal pool.
                      Ole hea, seleta mulle võhikule, kuidas reaalselt läpakaga toimib. Mis alginvesteering vaja teha, kiirus jne. Ty!

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Ostsin endale selle elisa m interneti ja mõtlesin et saan kou usb modemisse ka selle toppida aga vist mitte. Kõlbab ainult see elisa modem, natuke rigged.....

Comment

• Oliverk
                          Moderaator
                          • Nov 2008
                          • 3016

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                          Ole hea, seleta mulle võhikule, kuidas reaalselt läpakaga toimib. Mis alginvesteering vaja teha, kiirus jne. Ty!
                          Ostad Usb netipulga, Huawei e220 saad kasutatult kuskil 300-ga. Sinna ostad tele2 kõnekaardi 45 kr. Viskad sinna pappi juurde oma netipangast. Kiirus oleneb sinu levialast. Kui oled 3g levialas siis on kuskil 3-5 Mbitti. Edge levialas siis kuskil 14 kB. Ming unelmate ühendus see pole aga kui metsas vaja grindida siis saab hakkama ka edgega.

Comment

• Oliverk
                            Moderaator
                            • Nov 2008
                            • 3016

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                            Ostsin endale selle elisa m interneti ja mõtlesin et saan kou usb modemisse ka selle toppida aga vist mitte. Kõlbab ainult see elisa modem, natuke rigged.....
                            Kõu on hoopis teine tehnoloogia. Ühine on ainult see et mõlemaga saad netis käia. Ja kõlbab igasugune modem, mitte ainult Elisa oma. Mis kasutab gsm/3.5g tehnoloogiat.

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                              Kõu on hoopis teine tehnoloogia. Ühine on ainult see et mõlemaga saad netis käia. Ja kõlbab igasugune modem, mitte ainult Elisa oma.
                              Kõu on jah teine tehnoloogia aga kas ka seade.

Kas mitte kõu ZTE modem ei ole sarnane seadeldis, kõu ei nõua küll sim kaarti aga modemis on koht ju olemas ja peaks vist toimima.

Aga elisa lehel on teatud modemitele ainult toetus või siis seadistus.

Comment

• Oliverk
                                Moderaator
                                • Nov 2008
                                • 3016

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
                                Kas mitte kõu ZTE modem ei ole sarnane seadeldis, kõu ei nõua küll sim kaarti aga modemis on koht ju olemas ja peaks vist toimima.

Aga elisa lehel on teatud modemitele ainult toetus või siis seadistus.
                                Kõu kasutab 450 mhz tehnoloogiat ehk vana NMT leviala. Seega pole sul oma mobla simiga midagi teha.

Seadistus on kõigil samasugune. Elisa blufib või lihtsalt promob oma junne.

Comment

Working...