Interneti teenusepakkujad + / -

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • marguzz22
    Vana Tegija
    • Oct 2008
    • 1458

Re: Interneti teenusepakkujad + / -

pärnusse saate võtta ju elisa neti, tallinna ka 15mb max nii,et mühieb, kui mobla arved 500 saab neti tasuta 5MB et üli soodne pakkumine, kui keegi tahab PM teeme ära

Comment

• leits

tartus pole seda elisa teemat?. a fak ma olen teleyhes hetkel .. ja mu arved on pea kilo, seega elisasse minnes on need ca 1.5k min seega pole väga kasulik :D

Comment

• kollane
        Pokkerihai
        • Nov 2008
        • 2031

mul ka elion, ning see viskab ka ikka vahest puitu korralikult.
        tüüpiline laks klienditoelt, tee restarti pla pla plaa... mustmiljon korda teinud.
        siis saadavad tehniku välja , et see helista kui tuleb. järgmine päev korras ning pole vaja enam.
        viimasel ajal õnneks päevas korra kaob ära.

Comment

• leits

kodus mul vist ruuter läbi ainult restardib ja restardib, garantii vist ka läbi .. peab oma rahade eest uue ostma, mis netti jagaks. mingit linksys toodangut ei oska keegi soovitada, mis digiTV jaoks sobib? Linksys, sest see vastupidavam.

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

Minul ka Linksys, elab kah hästi.

Ma ei saa aru, kuda inimesed nii suuri telefoni arveid teevad, mina saan 100EEK'iga hakkama, vahel harva kui mõni naine sõnumihulluses on, siis tuleb 300 kanti ;D

Comment

• Oliverk
              Moderaator
              • Nov 2008
              • 3016

Mul kõneminut nii odav et peaks lolliks rääkima enneast et 500 täis saada :D Mul seerem osa pappi läheb interneti peale telefoniga.

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas leits
                kodus mul vist ruuter läbi ainult restardib ja restardib, garantii vist ka läbi .. peab oma rahade eest uue ostma, mis netti jagaks. mingit linksys toodangut ei oska keegi soovitada, mis digiTV jaoks sobib? Linksys, sest see vastupidavam.
                No elioni ruuter peab ikka jääma, siis sealt edasi ostad linksysi püssi ja jagad netti nii mis müriseb.

Comment

• leits

Algselt postitas TIGRANO
                  No elioni ruuter peab ikka jääma, siis sealt edasi ostad linksysi püssi ja jagad netti nii mis müriseb.
                  elioni sitt ongi läbi ... selle asemel mingi korralik linksys panna, speedtouch pole just väga pro

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Algselt postitas leits
                    elioni **** ongi läbi ... selle asemel mingi korralik linksys panna, speedtouch pole just väga pro
                    Praegu on uus ja parem wifi ruuter mingi 700 eeki vist elionis, vaheta see välja, sellel uus adapter, mis vist voolu kõikumiste jne vastu ka rohkem aitab. Mul on ja probleeme pole, samuti ka wifi toimib.

Comment

• marguzz22
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1458

no mul arved keskmiselt 1,5k ja minut on ming 80 senti firmapaketis, aga naisega räägin omajagu mingi 1h päevas ja teistele naistele ja sõpradega vaja arutada lahingplaane jne, ei tea eelmine kuu rääkisin 2000eek eest, mis ikka väga palju

Comment

• Tarmonator
                        Lingiparandaja
                        • Oct 2008
                        • 3274

Kernel ja 5Ghz sagedusel leviv wifi. 1mb alla ja 512kb üles. Kuu aega tagasi sai võetud see ligi, enne oli 2 aastat poole madalam kiirus. Raha tahavad palju krdid, 500 eestlast. Aga on ka stabiilne. Kiirus on olemas igal ajal, katkestusi nende poolt praktiliselt ei eksisteeri.Algul küll oli probleeme ping'ga ja katkestusi. Aga siis sai neid kõvasti tüüdatud sellega ja miskit nad seal tegid, igastahes väga hea on. Vahest kodus wifit tootev linksysi purk ise teeb trikke.
                        Ja ega mul siin muud varianti peale kerneli või KÕU pole. Aga kõu sai õele pandud ja ei soovita toda jama vaenlasele ka(kui on alternatiive). Kui muud varianti pole, siis muidugi ajab asja ära.

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas marguzz22
                          no mul arved keskmiselt 1,5k ja minut on ming 80 senti firmapaketis, aga naisega räägin omajagu mingi 1h päevas ja teistele naistele ja sõpradega vaja arutada lahingplaane jne, ei tea eelmine kuu rääkisin 2000eek eest, mis ikka väga palju
                          Mul pole üldse mobiil sisse lülitatud, siis kui vaja helistada panen sisse ;D

Comment

• leits

linnas olles saab selle USB'ga ka ... 3,5g vms .. ka ypris kiire

Comment

• marguzz22
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1458

Algselt postitas leits
                              linnas olles saab selle USB'ga ka ... 3,5g vms .. ka ypris kiire

tartus, tallinnas, pärnus kuni 3,5MB/S HSDAga kun i7,2 kiirem kui mõne mehe kodu nett

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Elioni pluss on see, et suht kiire, vähe probleeme aga miinuseks see, et pärnu poes tol hetkel, kui ma elioni võtsin, ei olnud tööl ühtegi kena chicki.

Comment

Working...