Asi klaar, teema lukku palun.
Ruttu abi tarvis
Collapse
X
-
Re: Ruttu abi tarvis
Mnjaa.. see mäng vajab skilli.Algselt postitas OnOlemas Vaata postitustAvastasin enda jaoks Seal sellise SnG nagu coilflip.
Comment
-
-
Kuis nii?Algselt postitas alaska Vaata postitustAga sa ikka tead, et nende coinflippidega ei ole võimalik võita?
Comment
-
-
Räägi lähemalt, mis strateegiat kasutadAlgselt postitas OnOlemas Vaata postitustMa küll ei tea, palju ma praeguseks neid mänginud olen, kuid olen 50 dollarit kasumis, ometi tundus mul omal kah vahepeal, justkui oleks tühiring.
Comment
-
-
emm.. mõtle loogiliselt.. 50/50 on võidushansid.. lühikeses perspektiivis võid kaotada või võita.. aga miljoni mängu vms kohta lõpuks oled täpselt break-even.. ainuke vahe on, et iga mängu eest maksad raket... ehk miljoni käe peale oled kahjumis..Algselt postitas OnOlemas Vaata postitustMa küll ei tea, palju ma praeguseks neid mänginud olen, kuid olen 50 dollarit kasumis, ometi tundus mul omal kah vahepeal, justkui oleks tühiring.
Comment
-
Täpselt nii ta onAlgselt postitas Rage Vaata postitustemm.. mõtle loogiliselt.. 50/50 on võidushansid.. lühikeses perspektiivis võid kaotada või võita.. aga miljoni mängu vms kohta lõpuks oled täpselt break-even.. ainuke vahe on, et iga mängu eest maksad raket... ehk miljoni käe peale oled kahjumis..
tuleb leida uus ja tulusam mäng
Comment
Comment