*** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** Detsembri Offtopik - See kuu võidavad kõik! ***

Algselt postitas kivisaba
    asi selles et ta mängib Hu-d äkki
    HU-s kutsud HU4rollz? Aa, et siis kõrgemasse limiiti?

Comment

• Tuul
      Grinder
      • Oct 2008
      • 989

Aga mis teema sellega on, et iga kord kui ma full ringis uusi laudu püüan teha ja siis keegi veel tuleb, kes muidu fullringis tõstab preflop iga kahe aasta tagant korra ja kelle stack on heal juhul 20-30 bb, hakkab full ring lauas heads up olles iga käsi preflop minraise'i tegema? See on mingi uus mood?

Comment

• Oliverk
        Moderaator
        • Nov 2008
        • 3016

Nagu tavaks kui siin midagi ütled siis kohe busto majas. Täna mõnus sess. Kaks kord olen majaga lutti saanud. 5 korda KK pähe saanud. AA vs QQ river mutt.Mõlemad majad olid turnist ja riveris põmmutati parem maja :D

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Jube. Just igavusest proovisin Badugit, mitte ühtegi reeglid ei teadnud, mängisin tiiru ära, midagi aru ei saanud. Samuti midagi ei võitnud ega kaotanud ka. Igav mäng vist aga kõik millegipärast räägivad sellest...

Comment

• ok2aa
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 1903

Algselt postitas ranka
            HU-s kutsud HU4rollz? Aa, et siis kõrgemasse limiiti?
            6maxi mängisin. päris mitmes kord juba kui muga nii tehakse - tavaliselt on need sigakohutavad mängijad ka. aga täna tüüp kutsus nl400 HU¤ROLLZI tegema ja peale 2 suurema poti kaotust tõmbas jee :( ma juba mõtlesin, et jõulud see aasta varem tulnud.

Comment

• Timpz
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2029

Algselt postitas ranka
              Jube. Just igavusest proovisin Badugit, mitte ühtegi reeglid ei teadnud, mängisin tiiru ära, midagi aru ei saanud. Samuti midagi ei võitnud ega kaotanud ka. Igav mäng vist aga kõik millegipärast räägivad sellest...
              Tegin täna Starsis Badugi turna 10+1 buyin. esimesed 4 said raha mingi 23 inimest oli, sain suht sita beadi, jäin seitsmendaks

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas ok2aa
                6maxi mängisin. päris mitmes kord juba kui muga nii tehakse - tavaliselt on need sigakohutavad mängijad ka. aga täna tüüp kutsus nl400 HU¤ROLLZI tegema ja peale 2 suurema poti kaotust tõmbas jee :( ma juba mõtlesin, et jõulud see aasta varem tulnud.
                Hmm... Kas sa ise nendega räägid? Või lampi hakkavad sind sõimama ala - "sa oled bad, et lämme teeme HU-d?"

Algselt postitas Timpz
                Tegin täna Starsis Badugi turna 10+1 buyin. esimesed 4 said raha mingi 23 inimest oli, sain suht **** beadi, jäin seitsmendaks
                Lühidalt reegleid viitsid selgitada?

Comment

• kapiuksehing

Play Online Badugi and learn the rules of the game with expert tips and advice from PokerStars™. How to play - everything you need to know about Poker.

Lühidalt: A234 rainbow on nuts

Comment

• Timpz
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2029

ei tohi olla paaris ega mastist kaarte, seda tugevam käsi on

Badugi on käsi kus on 4 erinevat masti. äss on kõige väiksem kaart

Comment

• TaaviK
                      FPP Pro
                      • Nov 2008
                      • 248

Algselt postitas ranka
                      Hmm... Kas sa ise nendega räägid? Või lampi hakkavad sind sõimama ala - "sa oled bad, et lämme teeme HU-d?"
                      Peab enne ikka korralikult vastase tilti ajama. Minu nipp teisi tilti ajada seisneb selles, et kui ma ikka korraliku suckoudi teen siis pea alati kirjutan chatti "ty". Usu mind, see annab ikka väga hea efekti.

Comment

• RudiTurbo
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 4167

Täna polnudki enam downswingi jätk. Ning kuna vana graafik on peerus arvuti küljes, siis võib detsembri nüüd juba kasumi kuuks ristida ;D
                        Pole kõvaketast, pole graafikut, pole miinust olnud :D
                        Olin juba kenas sõiduvees ja kena +70 peal kui tegin kaks lollust ning donkasin end miinusesse. Siis tuli otsustav käsi, kus mul oli A2s ning flop tuli KJ10 ja mul flush draw ;D
                        Üx donk läx all ini, teine maniakk lihtsalt callis ja ma otsustasin, et mu 3:1(14 dollarine call) oddsid on siin piisavad ja läxin ka kaasa, turnis täitus broadway , palvetasin küll flushi, aga brodwayst piisas, sest need vennad olid ka mõlemad mingi 3rd pair ja straight draw, seega polnudki väga halb call ;D
                        Suckoudiga tagasi plussi imetud, siis võtsin julguse kokku ja bettisin all the way ässadega ühe väga raskesti foldima pandava vennaga ning mul oli õigus, et tal AK ja , et ta maxab ka mu riveri all ini kinni :)

Lisaks trio cashile siblisin natuke Pokerstarsis laptopi monitori peal ja päris hea selline eraldi ruum, et eriti produktiivne olla. Igatahes kõrvale tegin üxhaaval Multi table SNG'si , kus failisin, siis tegin 2$ 5k guaranteed Taani mängijatele mõeldud turbot. Seal jõudsin üxkord kahe viimase lauani ning, seal üldse päris hea katsetada Harringtoni M zone strateegiat, sest pmst oled alates 45ndast minutist M5 zones ning ka kõik ülejäänud, seega tuleb ainult valida all ini kohti ning loota, et call ei tule, sest blindid on enamuse ajast juba kolmandik lisa stackile. Täna jõudsin ka siis miski 900 hulgast 68ndaks, lõpetuseks tuli siis kahjux AQ vs AJ, kus floppi lendas J. Igatahes peax seda tihedamini proovima, sest kui üxkord väikene kaart peax tulema, siis võib seal final tabelisse jõuda.

Lõpetuseks tegin veel PLO25 ning seda peax vist tihedamini harrastama, sest algul küll sain mingi cooleri, kus oli full house vs full house, aga hiljem ehitasin omale 68$ stacki ning vahepeal niigi tegin vigu, kui unustasin jälle, et oma kaartidest saab ainult kahte kasutada ;D
                        Aga kui Omahat vähegi kannatlikumalt suudad mängida, siis kujutan ette, et sellega võib micro stakesides ülikiiresti bankrolli kasvatada.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Algselt postitas TaaviK
                          Peab enne ikka korralikult vastase tilti ajama. Minu nipp teisi tilti ajada seisneb selles, et kui ma ikka korraliku suckoudi teen siis pea alati kirjutan chatti "ty". Usu mind, see annab ikka väga hea efekti.
                          Kirjuta "hahe :D", see annab parema.

Comment

• antnx
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3102

Algselt postitas RudiTurbo
                            Täna polnudki enam downswingi jätk. Ning kuna vana graafik on peerus arvuti küljes, siis võib detsembri nüüd juba kasumi kuuks ristida ;D
                            Pole kõvaketast, pole graafikut, pole miinust olnud :D
                            Olin juba kenas sõiduvees ja kena +70 peal kui tegin kaks lollust ning donkasin end miinusesse. Siis tuli otsustav käsi, kus mul oli A2s ning flop tuli KJ10 ja mul flush draw ;D
                            Üx donk läx all ini, teine maniakk lihtsalt callis ja ma otsustasin, et mu 3:1(14 dollarine call) oddsid on siin piisavad ja läxin ka kaasa, turnis täitus broadway , palvetasin küll flushi, aga brodwayst piisas, sest need vennad olid ka mõlemad mingi 3rd pair ja straight draw, seega polnudki väga halb call ;D
                            Suckoudiga tagasi plussi imetud, siis võtsin julguse kokku ja bettisin all the way ässadega ühe väga raskesti foldima pandava vennaga ning mul oli õigus, et tal AK ja , et ta maxab ka mu riveri all ini kinni :)

Lisaks trio cashile siblisin natuke Pokerstarsis laptopi monitori peal ja päris hea selline eraldi ruum, et eriti produktiivne olla. Igatahes kõrvale tegin üxhaaval Multi table SNG'si , kus failisin, siis tegin 2$ 5k guaranteed Taani mängijatele mõeldud turbot. Seal jõudsin üxkord kahe viimase lauani ning, seal üldse päris hea katsetada Harringtoni M zone strateegiat, sest pmst oled alates 45ndast minutist M5 zones ning ka kõik ülejäänud, seega tuleb ainult valida all ini kohti ning loota, et call ei tule, sest blindid on enamuse ajast juba kolmandik lisa stackile. Täna jõudsin ka siis miski 900 hulgast 68ndaks, lõpetuseks tuli siis kahjux AQ vs AJ, kus floppi lendas J. Igatahes peax seda tihedamini proovima, sest kui üxkord väikene kaart peax tulema, siis võib seal final tabelisse jõuda.

Lõpetuseks tegin veel PLO25 ning seda peax vist tihedamini harrastama, sest algul küll sain mingi cooleri, kus oli full house vs full house, aga hiljem ehitasin omale 68$ stacki ning vahepeal niigi tegin vigu, kui unustasin jälle, et oma kaartidest saab ainult kahte kasutada ;D
                            Aga kui Omahat vähegi kannatlikumalt suudad mängida, siis kujutan ette, et sellega võib micro stakesides ülikiiresti bankrolli kasvatada.

Väga valus on succsess stoorisid lugeda :( - sorry

Comment

• CTXrix
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 689

Algselt postitas antnx

Väga valus on succsess stoorisid lugeda :( - sorry
                              Küll sinu success story ka veel detsembris tuleb. Mulle tundus ka, et see kuu on äraneetud vms, aga täna tegin paari tunniga mitu buy-ini plussi ja tuju hea. Seega - stick with it! Nii see mäng kord on, et UP & DOWN & UP & DOWN...

Comment

• CTXrix
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 689

Ja keegi, kes on Poker Mindseti raamatut lugenud...öelge nüüd tõesti, kas sellest on abi?
                                Mai tea kas ma olen mingi õrnake vms...aga kui pokkeris läheb sitasti, siis tekib automaatselt sinna selline väike elutilt ka kõrvale. Tahaks neid kahte asja võimalikult lahus hoida :-\

Comment

Working...