***JUUNI OFFTOPIC***Metsa sõnajalga korjama
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: ***JUUNI OFFTOPIC***Metsa sõnajalga korjama
On, aga mitte regulari vastu. Kunagi 200NL nõustusin fishiga flippama, siis foldis ja pani minekut, 1K+ flippidega üle pole saanud.Algselt postitas Karikakar Vaata postitusta nii on ka olnud, et oled kokkuleppinud ja ise shoved esimesena, aga vastane foldib ja tõmbab nelja tuule poole?
Btw, ma maksin sellele vennale $200 ette, et ta flippaks minuga :D
Comment
-
Algselt postitas ingu Vaata postitust$5,000 RAHA AI sellise käega ???

Comment
-
imo mitte, aga seda raske teha pole, aga paljud siis yldse mircu või taolist proget kasutavad?Algselt postitas kjmrc Vaata postitustPokkeriprodel pole IRC kanalit ?
Comment
-
miiinaaaaAlgselt postitas K2snakas Vaata postitustimo mitte, aga seda raske teha pole, aga paljud siis yldse mircu või taolist proget kasutavad?
Comment
-
Comment
-
Sass ja leits võiks seal oma möla ajada jah..Algselt postitas kjmrc Vaata postitustDno, ma igatahes kasutan ja PN jutukas olen, aga seal 5 inimest ja keegi midagi ei räägi :D:D et suht igav ja mõtlesin et äkki pokkeriprodel ka oma jututuba :) Idee ju iseenesest hea
Comment
-
käi ttu.(pange bann v mitte [ ]care) ajan ma sul möla jah. ma olen jumala rahulik tyyp ära provoke mind ja midagi ei juhtuAlgselt postitas BuildUp Vaata postitustSass ja leits võiks seal oma möla ajada jah..
Comment
-
Sorry, aga ma ei käi ttüs.Algselt postitas Sass Vaata postitustkäi ttu.(pange bann v mitte [ ]care) ajan ma sul möla jah. ma olen jumala rahulik tyyp ära provoke mind ja midagi ei juhtu
Comment
-
[ ] good jokeAlgselt postitas BuildUp Vaata postitustSorry, aga ma ei käi ttüs.

Comment
-
Ta ignooris sul?Algselt postitas alaska Vaata postitustÄrge Quotege Sassi, kui võimalik.
Comment
TC
Comment