***JUUNI OFFTOPIC***Metsa sõnajalga korjama
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: ***JUUNI OFFTOPIC***Metsa sõnajalga korjama
paha tuju?Algselt postitas Sass Vaata postitustVapsikJr ?
Comment
-
aga ole siis elmar võo vello, mitte sass?Algselt postitas Sass Vaata postitustviskab kolli juba see"oo kõik on fine aga kui sass kasvõi l**s tärnidega ytleb saab banni, sest ta on sass " jutt
Comment
-
VellmarAlgselt postitas leits Vaata postitustaga ole siis elmar võo vello, mitte sass?
Comment
-
in b4 banAlgselt postitas Sass Vaata postitustviskab kolli juba see"oo kõik on fine aga kui sass kasvõi l**s tärnidega ytleb saab banni, sest ta on sass " jutt
Comment
-
-
Vajalik.Algselt postitas BuildUp Vaata postitustFYP
Comment
-
Üks kommentaar LHV foorumist Iisraeli-hipide konflikti teemal
"Ma ka päris hästi ei mõista, wtf is the problem.
Blokaad on? On!
Kõigile teada on? On!
Läänemaailma motiveerituim sõjaline löögirusikas seda blokaadi enforcimas on? On!
Alternatiivsed meetmed humanitaarabi kohale toimetamiseks välja pakutud Iisreaeli poolt on? On!
WTF is the problem!?
Taevale tänu, et Iisrael ja nende resolve on just selline nagu ta on. Kui Lääne tsivilisatsiooni 1st line of defense poole miljardi rättpea vastu oleks kari neid skandinaavia eunuhhe seal laevade peal, võiks kohe vabatahtlikult mosheesid rajama hakata."
Comment
-
täpselt. haigelt põnevaks läks vahepeal ikka. eepikAlgselt postitas Skrunda Vaata postitusthttp://forumserver.twoplustwo.com/56...ed-30k-765291/
Midagi nii haiged pole ma varem lugenud. Nagu loeks mingit krimkat.
Väga sick ja siiamaani suht lahtine ja sick värk.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)donkpredatori käitumine paneb mõtlema ja yldse kuidagi sketchy värk, et mingeid kasutajanimesid pole mainitud millega ta need summad maha donkas.
Comment
-
ma näiteks leitsi poste üldse ei loe sealt ainult jama tuleb või siis ajab cocale oma oliivi õliga ligi suht gay värk
Comment
Comment