***APRILLI OFFTOPIC*** Stop F..ing around.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: ***APRILLI OFFTOPIC*** Stop F..ing around.
ära küsi selliseid asju sa ise nagunii hakkadAlgselt postitas ingu Vaata postitustnipiga küsimus v ?
hoss va pekkar tule korra msni
Comment
-
action scripti ei jaga konkreetselt aga setupEvents funktsioon on sul küll kaks korda juAlgselt postitas variatsioon Vaata postitustkeegi action script 3 jagab?(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
mul on 2 nuppu erinevate functioni nimedaga aga ma saan errori 1021:Dublicate function definition
mis jama on?
Comment
-
nojah aga ma setingi ju kaks erinevat funktsiooni üles.Algselt postitas r3o Vaata postitustaction scripti ei jaga konkreetselt aga setupEvents funktsioon on sul küll kaks korda ju
üks ühe nupu kohta ja teine teise.
või sa mõtlesid seda:
}
setupEvents();
ma ei saa täpselt aru miks see seal olema peab aga ilma selleta ei tööta üks nupp üksi kh. :)
Comment
-
Lähed Haapsallu?:DAlgselt postitas KristjanLaas Vaata postitustkeegi täna haapsallu ka?
ossivilet vilistama
Comment
-
kust vaadata saab?Algselt postitas inward Vaata postitustMan C : ManU 43 minuti pärast :)
Comment
-
http://atdhe.net/ ehk siit, pole päris kindelAlgselt postitas kuco Vaata postitustkust vaadata saab?
Comment
-
Comment
-
see jutt siis variatsioonile:
Nende koodilõikude puhul,mis siia panid on ainus loogiline põhjus selliseks veaks see, et
sul on funktsioon nimega setupEvents defineeritud kaks korda erineva sisuga.
function setupEvents() {
infBTN.addEventListener(MouseEvent.CLICK, clickButton);
}
function setupEvents() {
contactBTN.addEventListener(MouseEvent.CLICK, clickButtonHandler2);
}
Kui sa seda välja kutsud käsuga setupEvents(), siis ei saa ju kuidagi teada kumba sa tahad välja kutsuda (kui nad on samas nimeruumis). Nimeta üks nt nimega setupEvents1 ja vastav väljakutse samuti.
Comment
-
mmm.. tänks . töötab :)Algselt postitas r3o Vaata postitustsee jutt siis variatsioonile:
Nende koodilõikude puhul,mis siia panid on ainus loogiline põhjus selliseks veaks see, et
function setupEvents() {
}
function setupEvents() {
}
Kui sa seda välja kutsud käsuga setupEvents(), siis ei saa ju kuidagi teada kumba sa tahad välja kutsuda (kui nad on samas nimeruumis). Nimeta üks nt nimega setupEvents1 ja vastav väljakutse samuti.
ma olin siis enne valesti asjast aru saanud.. arvasin et see setupEvents on mingi käsklus vms.
aga jh.. tanke sir! eks ma pusin edasi
Comment
-
oky.. nüüd ma ei saa ainult sellest aru miks see teine setupEvents2 vajalik on?Algselt postitas r3o Vaata postitustsee jutt siis variatsioonile:
function setupEvents() {
}
function setupEvents() {
}
oot oot.. sain vist aru.function setupEvents2() {
}
setupEvents2();
function clickButton(e:MouseEvent) {
gotoAndPlay(55);
}
nagu alguses ma määran ära mis see setupevent funktisoon teeb. ja siis ma ütlen programmile et ta peaks sellel funktsioonil silma peal hoidma? et nagu aktiveerin ära vms?
tundub lihtne/loogiline
Comment
Comment