***APRILLI OFFTOPIC*** Stop F..ing around.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: ***APRILLI OFFTOPIC*** Stop F..ing around.
Sai täna jägalal käidud, uut kummikat testitud, kala muidugi ei saanud( veetase obv nii kõrge), aga kihk oli peal ikka, et ära proovida. Tuleb natuke oodata, mai algusest saab korralikult püüdma hakata.
Comment
-
kurat ma ei saa aru. Triobeti Monster Freerolli jaoks vaja teha üks reigitud käsi (pot suurem kui 5 eurot/dollarit ja pead seal osalema). mul see tehtud, aga ei saa regada.
Comment
-
Hetkel tundub olevat kadunud mõnda aega.Algselt postitas vapsik Vaata postitustMis sest poku asjast sai siis?
Comment
-
Ja mis mure on seoses sellega?Algselt postitas -andres- Vaata postitustHetkel tundub olevat kadunud mõnda aega.
Comment
-
Kas see mitte vähe kauem aega ei võta, ennem kui kirja läheb. Kui see hiljuti tehtud alles.Algselt postitas kardaanirist Vaata postitustkurat ma ei saa aru. Triobeti Monster Freerolli jaoks vaja teha üks reigitud käsi (pot suurem kui 5 eurot/dollarit ja pead seal osalema). mul see tehtud, aga ei saa regada.
Comment
-
seal toimus laupäeval millegipärast ikkagi tavaline freezeout. Aga pair event pidi siuke olema et kordamööda mängite 30 minuti kaupa.Algselt postitas teerajaja Vaata postitustMis see endast kujutas ?
Comment
-
http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...&postcount=538Algselt postitas Karikakar Vaata postitustMis Poku asjast Vapsik?
Comment
-
Amsterdamis muudki teha, kui kasinnis istuda imo. Vanus seal 18 muidu.Algselt postitas Dzuu Vaata postitustKas amsterdami kasiinodes pokkerit ka mängida saab ja mis on vanuse piirang?
Comment
-
1+ Sinna ikka minnakse muudel põhjustel ;pAlgselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitustAmsterdamis muudki teha, kui kasinnis istuda imo. Vanus seal 18 muidu.
Comment
-
Algselt postitas ingu Vaata postitustMis sait suudab Prima võrgustiku käe ümber convertida?
Või kuskilt tuli vist mingi rida vahelt lõigata, aga mis rida?
WeakTight is the number one poker hand review and line check community. Convert and Publish Online Poker Hands and Poker Sessions for Free.
ja midagi ei ole vaja l6igata, kui hemist history copyd!
Comment
Comment