Ei ole minul sellesse õiguskantslerisse eriti usku. Kui Jõks tuli üsna tihti välja päris kriitiliste avaldustega, siis praegune kui võtabki vahel harva sõna, siis teeb seda täiesti ebaolulistel teemadel. Isiklik arvamus. Aga proovida tasub ikkagi.
Suhteliselt karm hinnang. Ma ei saa väita, et olen täpselt tema tegemistega kursis, aga viimaste uudiste osas kodulehelt on nt: "Õiguskantsler taotleb Riigikohtult Narva Linnavalitsuse määrustes sätestatud piiriületustasu kehtetuks tunnistamist". Mingi väga segane andamikogumine ja kantsler on selle viinud Riigikohtusse. Ma ei ütleks, et ta mitte midagi ei tee.
Aga eks ma homme katsun helistada ja aja küsida endale.
Suhteliselt karm hinnang. Ma ei ütleks, et ta mitte midagi ei tee.
Ma ka ei ütle, et ta midagi ei tee. Lihtsalt mulje on jäänud selline. Eks see õiguskantsleri vahetus oli ka selline paras teater, mis jättis kergelt paha maitse suhu. Aga eks ta oma tööd kindlasti teeb ja küsida tasub loomulikult. Edu.
off-topic veidi, aga praegune õiguskantsler on selgelt softim kui Jõks. Kui ikka tundlik ja suure partei kanni torkiv teema, siis Teder näppu külge ei pane. Nagu näiteks sujuvalt on ära vajunud parteide rahastamisteema, mida Jõks väga aktiivselt pushis...
Comment