***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • KristjanLaas
    Pokkeritark
    • Oct 2009
    • 6450

Re: ***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]

Okei,
    vahet ei ole, pole mõtet sellel teemal rohkem peatuda.
    Lihtsalt kui sina õhutad oma käitumisega foorumi liikmeid kas või kaudselt teist foorumi liiget mitte tõsiselt võtma, siis see ei ole okei käitumine sinu poolt, kindlasti see minu protesteerimine mõjub täpselt vastupidiselt ja seda "naljakam" selline käitumine on, aga mulle lihtsalt ei meeldi kui mind sellise käitumise tõttu raskem tõsiselt võtta on ja igale küsimusele või teemale mida ma üritan postitada saan ma 90% vastustest rämpsu mitte reaalselt abi või nõuandeid jne.
    Last edited by KristjanLaas; 10.03.10, 13:08.

Comment

• Viski
      Õpihimuline Mängur
      • Jan 2010
      • 393

Mul on stalker vist .. keegi nokukott helistab tavaka peale, vastu võttes kuulen mingit kahtlast hingamist ja siis on jokk.

Comment

• variatsioon
        Pokkeritark
        • Nov 2008
        • 5849

Algselt postitas Viski Vaata postitust
        Mul on stalker vist .. keegi nokukott helistab tavaka peale, vastu võttes kuulen mingit kahtlast hingamist ja siis on jokk.
        sitaks lahe :D

Comment

• variatsioon
          Pokkeritark
          • Nov 2008
          • 5849

keegi oskab öelda kust ma leiaks tartust otsikut mis teeks vanast klaviatuuri juhtmest USB juhtme?
          ja siis otsikut mis teeks tavalisest UK elektri juhtmest eesti oma.

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

otsisin ka ei leidnud seda ps2 to usb asja .. ostsin uue klaveri 400 eest .. lihtsam

Comment

• masterpuppet
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2094

http://www.osta.ee/12152681

Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

Ja teine palve on suht keeruline, sest otsest sellist otsikut ei ole, sest peab ikkagist ju pinget muutma, aga siin on kallid kastid http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...l=1#!24-540-59
              Last edited by masterpuppet; 10.03.10, 13:34.

Comment

• variatsioon
                Pokkeritark
                • Nov 2008
                • 5849

see konverdib valetpidi

Comment

• Cremer
                  FPP Pro
                  • Oct 2008
                  • 214

ELFA tehnikapood. Lai tn 29
                  Last edited by Cremer; 10.03.10, 13:33. Põhjus: e o-ks

Comment

• variatsioon
                    Pokkeritark
                    • Nov 2008
                    • 5849

tänks

Comment

• vapsik
                      Klubi Liige
                      • Apr 2009
                      • 5462

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                      Okei,
                      vahet ei ole, pole mõtet sellel teemal rohkem peatuda.
                      Lihtsalt kui sina õhutad oma käitumisega foorumi liikmeid kas või kaudselt teist foorumi liiget mitte tõsiselt võtma, siis see ei ole okei käitumine sinu poolt, kindlasti see minu protesteerimine mõjub täpselt vastupidiselt ja seda "naljakam" selline käitumine on, aga mulle lihtsalt ei meeldi kui mind sellise käitumise tõttu raskem tõsiselt võtta on ja igale küsimusele või teemale mida ma üritan postitada saan ma 90% vastustest rämpsu mitte reaalselt abi või nõuandeid jne.
                      Ma usun, et enamus foorumist saab ise ka aru, kelle arvamust tasub strateegia osas tõsiselt võtta. Lihtsalt häirib, selline mõttetu ülbus. Pmst enda jutu järgi ollakse vastasest igas mänguelemendis üle, aga samal ajal ei osata käe analüüsi juures ühtegi korraliku põhjendus välja tuua. Kui ei ole aega ja viitsimist, siis tõesti pole vaja kätt kommenteerida, et "pildil" olla. Eelkõige häiriski see, et boss on majas ning wizkid liigutage end suhtumine ( midagi nagu teada tahaks, aga samal ajal ei viitsi eelnevaid jutu eriti lugeda, nii et seletage mulle täpsemalt).
                      Enne kirjutamist võiksid ise ka sellega arvestada, et kui suuri sõnu teha, siis paratamatult jääb see paremini meelde ning sõnavõtte vaadatakse edaspidi kriitilisema pilguga.

Ei kavatase väita, et enda käitumine õigustatud oli, aga ise võiksid ka mõelda, mida ja kellele Sa kirjutad.

Ning see ei ole ka väga tore kui teed editeid peale seda, kui Sulle midagi vastatud on.

Comment

• KristjanLaas
                        Pokkeritark
                        • Oct 2009
                        • 6450

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                        Ma usun, et enamus foorumist saab ise ka aru, kelle arvamust tasub strateegia osas tõsiselt võtta. Lihtsalt häirib, selline mõttetu ülbus. Pmst enda jutu järgi ollakse vastasest igas mänguelemendis üle, aga samal ajal ei osata käe analüüsi juures ühtegi korraliku põhjendus välja tuua. Kui ei ole aega ja viitsimist, siis tõesti pole vaja kätt kommenteerida, et "pildil" olla. Eelkõige häiriski see, et boss on majas ning wizkid liigutage end suhtumine ( midagi nagu teada tahaks, aga samal ajal ei viitsi eelnevaid jutu eriti lugeda, nii et seletage mulle täpsemalt).
                        Enne kirjutamist võiksid ise ka sellega arvestada, et kui suuri sõnu teha, siis paratamatult jääb see paremini meelde ning sõnavõtte vaadatakse edaspidi kriitilisema pilguga.

Ei kavatase väita, et enda käitumine õigustatud oli, aga ise võiksid ka mõelda, mida ja kellele Sa kirjutad.

Ning see ei ole ka väga tore kui teed editeid peale seda, kui Sulle midagi vastatud on.
                        Mitu nädalat olen olnud jumala vaikne siin foorumis muuseas ja väga pikalt pole mingit suhtumist üles näidanud.
                        Olingi natuke ülbe, sest olin natuke mullis ja polnud reaalselt arusaama, et kui palju flawsi minu mängus veel on.
                        Suur osa sellest tekstist, mis ma kirjutasin oli siiski mõelded ilmselgelt liialdusena ja seda meelega, mida ma olen korduvalt korranud ja mille eest vabandust ka palunud, sest see jättiski väga vale mulje. Mida veel sul vaja?

Kordagi ma ei väitnud, et foorumi liikmed ei saa aru kelle nõuanded on kasulikumad ja millest tõsiselt on abi enda mängu edendamisel.

Kui ma aga tulen välja väljakutsega, mis on avatud kõikidele mängijatele, siis sellega kaasnebki ülbus ja võtta isiklikult lauset, et "Küll ma aasta lõpuks kõik bustoks teen" võiks võtta ju huumoriga, mitte elu lõpuni solvuda sellest..või vähemalt mõne kuu möödudes võiks edasi liikuda.

edit tuleb kohe, vabandust:
                        Ja see ei olnud seotud viitsimisega, vaid mul oli lihtsalt kiire ja hoiatuseks vastajatele, et kui on esitatud sarnane küsimus võiks seda postitust ignoreerida ja ma kustutan selle kui mul on aega lugeda seda. Lihtsalt huvitas see käsi ja tahtsin ära postitada ja näha vastuseid kui tagasi pöördun antud teema juurde.
                        Last edited by KristjanLaas; 10.03.10, 14:10.

Comment

• vapsik
                          Klubi Liige
                          • Apr 2009
                          • 5462

Ei ole absoluutselt solvunud ja ju siis meie huumorisoon on äärmiselt erinev. Lihtsalt tugevalt häiris see viitsimatus, aga nagu editist paistab, siis sellel olid ka omad põhjused.

Sry kui vindi üle keerasin ja minu poolt kõik selle teema suhtes.

Comment

• hotcocacola
                            HTCCACLA
                            • Oct 2008
                            • 14473

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=370009

LMAO

Comment

• yolpa
                              Pokkerihai
                              • Jun 2009
                              • 2669

oleks tahtnud selle lennuki peal olla:D

Comment

• Oliverk
                                Moderaator
                                • Nov 2008
                                • 3016

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
                                http://www.osta.ee/12152681

Ja teine palve on suht keeruline, sest otsest sellist otsikut ei ole, sest peab ikkagist ju pinget muutma, aga siin on kallid kastid http://www.elfaelektroonika.ee/cgi-b...l=1#!24-540-59
                                Uk-s sama pinge mis meil. Ainult otsikut vaja uut. 50 krooni maksab.

Comment

Working...