***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tregeq
    Jube Noob
    • Jun 2009
    • 157

Re: ***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]

Istun PokerStarsis finaal lauas. Nick "trege".

DaBeat on steikija:D

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

kui sul on 12bb stack, miks sa avad 3bb ja foldid raisele :D?

Comment

• Tregeq
        Jube Noob
        • Jun 2009
        • 157

ok viies koht u 1.5k usd ma jooksen kooli:D

Comment

• raunsz
          Vana Tegija
          • Jan 2010
          • 1492

Gongratz!! (Y)

Comment

• raunsz
            Vana Tegija
            • Jan 2010
            • 1492

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
            http://img412.yfrog.com/i/26628375.jpg/

huvitav käsi juhtus täna olema kui ajaviiteks töö vahepeal ühe super turbo tegin..
            Huvitav mis oddsid on..
            Starsis standard see ju :D:Darvan, et korra ikka päevas (terve starsi peale kokku) ikka juhtub selline asi seal :D:D
            River ka mitte Q ega K, vaid just A. :D

Comment

• Viski
              Õpihimuline Mängur
              • Jan 2010
              • 393

Mu poiss isildurOne tõmbas pea 1.5milli profiiti, isegi PTR'i lõi plussi

Comment

• ristijeesus
                Klubi Liige
                • Oct 2009
                • 2533

Algselt postitas vonkartoffel Vaata postitust
                kes see on pildil
                Ära lase end pildil eksitada, on ikka sama sell.

Comment

• KristjanLaas
                  Pokkeritark
                  • Oct 2009
                  • 6450

Vapsik kas sa teed reaalselt nalja või?
                  Paranda ja anna abi kui ei nõustu minu väidetega, pole ikka näinud sind viimasel ajal normaalseid vastuseid andmas minu postitustele, ometi oled sa nende koha pealt päris palju sõna võtnud, isegi viitsinud pilte kokku mixida paintis. (Muuseas strateegia foorumites pole ma kordagi OT ka läinud, vaid arvamust avaldanud käte kohta)

No ikka täielik kibestumus lööb sinusse sisse kui mu nime näed. Argumenteeri ja ära mängi lolli, sest võiksid ju seda teha osata, since oled suutnud edukalt coachides päris paljudele abiks olla, k.a. inu tuttavatele.
                  Või siis abistadki vaid raha eest ja peaks maksma, et teada saada kes sind hammustab minuga seoses?

Ebanormaalne ju kui foorumi moderaator ikka üritab reaalselt ebamugavaks teha selle foorumi kasutamise ükskõik mis liikmel.
                  Last edited by KristjanLaas; 10.03.10, 07:28.

Comment

• Viski
                    Õpihimuline Mängur
                    • Jan 2010
                    • 393

Fanboys ..

Comment

• pastilaa
                      kuum poiss
                      • Apr 2009
                      • 7518

Hei KristjanLaas! Ma ei kõnele Vapsiku eest, aga sinu viimane kommentaar turniiriteooria teemas tundus ka mulle pisut kummaline. Ei ole küll turniirides tegija, aga kui sa leiad QQ turniiri lõpufaasis, su M on 5. Sul ei ole siin esiteks ruumi tõsta ja siis foldida! Sellise stackiga on ainus lüke SHOVE. Kavatsed AA oodata edasi? Foldid QQ pre?

Sulle üks link kah siit samast foorumist. Soovitan, kui plaanid turniiri mängida.

http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=754

Kui sa elus oleks ühele turiire puudutavale kirjutisele silma peale visanud, siis sinu "normaalselt pokkerit mängida" ja "kuradi kohatu sellises positsioonis" laadi ülemuslikud väljaütlemised jääksid ilmselt olemata. Sinu üleolev ja ignorantne suhtumine ilmselt on sellise reaktsiooni välja kutsunud lihtsalt.

P.S. Ma ise olen ka fish, aga ei häbene seda tunnistada .

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

honolulusse saab 11.5k estraveli kaudu, keegi minemas?

Comment

• KristjanLaas
                          Pokkeritark
                          • Oct 2009
                          • 6450

Esimene pool läheb mööda küll, sest esimene lause minu postituses on, et preflop allin on õige.
                          Minu ülejäänud jutt seisnes selles, et kuidas mängida nn. "as played" selle hetkeni.
                          Sest tõsiselt kui tihti sa seal ees oled overcallist.

Jep, võibolla sellised laused tunduvad tõesti pisut ülbed, aga need ei ole muidugi nii mõeldud, kirjutan lihtsalt nii nagu räägiks muidu inimesega silmast silma ja siis jääb see hääletoon ja kõik edasi kandmata ja ei oska adjustida end foorumi lainele. (ja neverever ei lähe ma isiklikuks nagu paljud on kohati põhjendamatult minu vastu seda teinud!)

Aga siiski vapsik alustas asja sellise postituse peale:

"Ei lugenud kõike päris läbi, aga loodan, et seda küsimust nüüd esitatud pole.
                          Aga huvitaks väga, kas selles positsioonis shovmine on siis täiesti out of question?
                          Ma shoveks seal isiklikult:( "

Mida reaalselt selles nüüd nii halba on, et peab trollima hakkama kui ma nõu küsin.
                          veel vähem hakata ajama, et ma põhjapanevaid statemente ütlen...

Vahet pole ja pole niikuinii mõtet enda õigust taga ajada, polegi seda ja pakun, et siin on enamasti ju üks sõprusringkond kes postitavad ja ma vaevalt üldse mingit õigust saan, lihtsalt täiesti ebameeldiv on see, aga ega see ka maailma lõpp pole.

Comment

• vapsik
                            Klubi Liige
                            • Apr 2009
                            • 5462

Vapsik kas sa teed reaalselt nalja või?
                            Paranda ja anna abi kui ei nõustu minu väidetega, pole ikka näinud sind viimasel ajal normaalseid vastuseid andmas minu postitustele, ometi oled sa nende koha pealt päris palju sõna võtnud, isegi viitsinud pilte kokku mixida paintis. (Muuseas strateegia foorumites pole ma kordagi OT ka läinud, vaid arvamust avaldanud käte kohta)

No ikka täielik kibestumus lööb sinusse sisse kui mu nime näed. Argumenteeri ja ära mängi lolli, sest võiksid ju seda teha osata, since oled suutnud edukalt coachides päris paljudele abiks olla, k.a. inu tuttavatele.
                            Või siis abistadki vaid raha eest ja peaks maksma, et teada saada kes sind hammustab minuga seoses?

Ebanormaalne ju kui foorumi moderaator ikka üritab reaalselt ebamugavaks teha selle foorumi kasutamise ükskõik mis liikmel.
                            Asi selles, et läbi mõtlemata poste tulistad puusalt. Näiteks see seal: http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...5&postcount=19

Ei lugenud kõike päris läbi,

Enne Sind on teemas tehtud 18 posti, mille läbi lugemine võtab paar minutit aega. Kui seda aega ja viitsimist antud hetkel ei ole, siis tule kommenteeri kätt millalgi hiljem.

Ma shoveks seal isiklikult:(

Sellisest arvamusest pole mingit kasus, kui isegi paarilauselist põhjendust taga pole. Ma saan aru kui mõni NL-5 mees midagi sellist kirjutab, aga kui üsna korralikul tasemel HU-d ja vbla ka mõnda muud mänguvormi teed, siis ma usun, et teatud määral ikka teadmisi ja oskusi on ning sellisest kommentaarist suudaksid kõvasti enamat.

QQ käes Sa oled oma posti muutnud, aga seal oli pmst alguses easy fold. Ilma ühegi suurema põhjenduseta. Mida seal ikka väidelda nii väga kui mingit range ega midagi ei üritagi anda.

Comment

• vapsik
                              Klubi Liige
                              • Apr 2009
                              • 5462

Ainult raha eest.

Comment

• KristjanLaas
                                Pokkeritark
                                • Oct 2009
                                • 6450

Okei,
                                Sa võtsid "Ma shoveks seal isiklikult" lause kontekstist välja, nagu ma üritaks sellega nõu anda teistele, et nii on õige ja nii tuleb tegutseda ilma põhjenduseta.
                                Ma esitasin varem küsimuse, et kas see on out of question teiste arvates, ma tahtsingi teada, et mida teised arvavad shovest selles positsioonis, minust targemad inimesed. (edit: minu põhjenduste lugemine oleks ehk võinud kasvõi natukenegi muuta potentsiaalse vastaja enda mõtteid antud käe kohta)
                                Seega ei hakanud omi põhjuseid välja tooma, sest tegu oli küsimusega mitte püüdlusega väita, et shove seal õige on.

Aga tõsi, ma oleks pidanud täpsustama oma postitusi, aga sellele oleks võinud viidata lihtsalt lausega "Kristjan, äkki põhjendad ka?" vms, mitte lapsikult isiklikuks minna.
                                Last edited by KristjanLaas; 10.03.10, 09:02.

Comment

Working...