***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rahvavaenlane
    Klubi Liige
    • Dec 2009
    • 3040

Re: ***MÄRTSI OFFTOPIC*** [ Rankal on suured tissid ]

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Tundub mulle tsipa kummaline uudis. Pannakse vägev pealkiri aga terve sisu on Olympic Online mahategemist täis.

Järgmine uudis PokkeriProd.com pealehel ongi, et "UFO maandus PokkeriProd.com serveri kõrval" või "HotCocaCola leidis marsilt elu" ning sisus sõiman olympsi ning kiidan oma rakeback diile.
    mis uudis see oleks? kõik teavad, et HCC leidis marsilt elu + myrka perse.

Comment

• tolmuahv
      Klubi Liige
      • Feb 2009
      • 2502

Minu meelest ka natuke liiga otse ja liiga halvasti OEG kohta üteldud. Eks tuleb aru saada, nad on siin kõik ilmselt selliste arengute üle üsna pettunud.

Aga põhiline point on minu jaoks jutus see, et Malta suutis teha pakkumise, mis ettevõtjat rahuldas ja ta oma äri sinna jättis. Eestis selliseid asju ei saa teha miskipärast. Samas saada siia üks korralik serveripark + 170 töökohta oleks väga suur asi. Sisuliselt peaaegu teine Playtech. Selle asemel aga tehakse Hasartmänguseadus. Natuke kurb.

Lihtne võrdlus: Kui Unibeti 170 töökohta oleks olnud keskmise brutopalgaga 30k krooni kuus (pigem on see madal estimate), siis oleks aastane otsene maksutulu laekumine olnud riigile 33m. Ja sellele oleks kordades rohkem juurde tulnud kaudset tulu riigi jaoks. 33m kaughasartmängumaksu kogumiseks peaks kohalikud operaatorid koguma 660m raket. Kui Eestis on 30,000 mängijat, siis teeks see keskmiseks 22,000 EEKi raket iga mängija kohta. See on vaid üks vähestest kaotustest, mis Eesti kaotas selle seaduse vastu võtmisega. Aga see üksinda tähendab suuremat kaotust, kui kogu potentsiaalne loodetud maksutulu kokku.

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Tundub mulle tsipa kummaline uudis. Pannakse vägev pealkiri aga terve sisu on Olympic Online mahategemist täis.

Järgmine uudis PokkeriProd.com pealehel ongi, et "UFO maandus PokkeriProd.com serveri kõrval" või "HotCocaCola leidis marsilt elu" ning sisus sõiman olympsi ning kiidan oma rakeback diile.
        reality :D

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Ma ei näe küll, et Karu kohta midagi väga ülepaisutatult oleks öeldud, ma ei usu küll, et eesti riigiametnikud selle seaduse päris omast peast välja mõtlesid. Minujaoks oleks sama läbipaistev diil, kui ühel päeval oleks Selveri köögiviljaletis ainult Luunja kurk müügil ja kõigile tunduks asi väga normaalne.

Comment

• tolmuahv
            Klubi Liige
            • Feb 2009
            • 2502

Algselt postitas alaska Vaata postitust
            Ma ei näe küll, et Karu kohta midagi väga ülepaisutatult oleks öeldud, ma ei usu küll, et eesti riigiametnikud selle seaduse päris omast peast välja mõtlesid. Minujaoks oleks sama läbipaistev diil, kui ühel päeval oleks Selveri köögiviljaletis ainult Luunja kurk müügil ja kõigile tunduks asi väga normaalne.
            Me võime mõelda ja uskuda, aga süütuse presumptsiooni võiks ikkagi järgida ja mitte kedagi otseselt süüdistada. On täiesti võimalik, et Armin Karul pole sellega midagi pistmist. Võib vaielda, kui tõenäoline see on.

Minu isiklik kogemus seaduste koostamisega on selline: Keegi tahab seadust kirjutada. Eriti teemat ei jaga ega ei oska. Siis võetakse mingite huvigruppidega ühendust. Nt. OEG käest või kasvõi Hasartmängukorraldajate Liiduga võeti täiesti kindlasti ühendust. Need muidugi annavad oma soovitusi lähtuvalt enda huvidest. Mitmed nende soovitused on asjalikud, aga nad ei unusta enda huve sisse kirjutamast. Kui selgitusi küsitakse, siis võib teema ajada nii keeruliseks, et eelnõu autorid ei saa mütsigi aru. Nad on ametnikud. Nad nõustuvad ja jätavad nimetatud punktid sisse.

Kõik see on täiesti legaalne. Seda tehakse igas valdkonnas. Küsimus on vaid selles, kas lõplik dokument on tasakaalustatud. Hea näide: Minu kätte jõudis eile eelnõu, mis üritab minu tegevusvaldkonna inimeste palka ja bonust reguleerida. Minult küsitakse kommentaare sellele. Seal on kirjas muuhulgas selline lause: "Fondijuhi põhipalk peab olema piisavalt suur, et see kataks ära tema isiklikud jooksvad kulud". Mulle muidugi sobiks kui edaspidi saan private jetiga lennata ja paar korrust penthouse kusagil rentida. See ei tähenda, et ma ise oleksin selle seaduse kinni maksnud. Aga illustreerimiseks võib-olla võrdlus sobib.

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

nii ta tõenäoliselt toimus, lisaks veel see, et ametnikud on üldjuhul inimesed, kes ei hiilga just loovusega, kes hindavad reegleid ja kes on kasvatatud keeldude ja käskudega. Sealt ka järgneb automaatselt:

probleem.............lahendus

Reguleerimata hasartmängud eestis..............keelame midagi ära

Comment

• rahvavaenlane
                Klubi Liige
                • Dec 2009
                • 3040

Algselt postitas tolmuahv Vaata postitust
                Me võime mõelda ja uskuda, aga süütuse presumptsiooni võiks ikkagi järgida ja mitte kedagi otseselt süüdistada. On täiesti võimalik, et Armin Karul pole sellega midagi pistmist. Võib vaielda, kui tõenäoline see on.
                Do not be so f....ng naive. millest te nagu olete siin mõelnud need viiamsed kuud??? aru ma ei saa. ja see alaska poolt pakutud luunja kurkide teema meenutab esimese klassi matemaatikat!!! on asju mis peaks enesestmõistetavalt selged olema. kui see arutelu samal tasemel edasi läheb, ei näe ma ilmselt siin ühtegi tõsiselt mõeldavat arutelu juppigi mis edasi viiks!!!

Comment

• tolmuahv
                  Klubi Liige
                  • Feb 2009
                  • 2502

Rahvavaenlane,
                  Kui sa lähed kellegi kohta avalikult halvasti ütlema ilma selgeid tõendeid omamata, siis:
                  1) Sinu juttu ei võeta eriti tõsiselt.
                  2) Sind võib laimu eest kohtusse anda.

See ei tähenda, et vihjata või küsimusi esitada ei tohiks. Aga korrektseks peaks jääma siiski.

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

See on offtopic ja ma ei hakka siin mingisuguseid põhjapanevaid filosoofilisi arutelusid läbi viima. Luunja kurkide näide iseloomustab täpselt tekkinud olukorda inimese poolt vaadatuna, kes ajalehti ja pokkerifoorumeid ei loe ja ühel päeval üritas triobetti sisse lugeda, ja sai teada, et järel on ainult üks tuba, kus saab ametlikult eestis mängida.

Comment

• mislinn
                      Pokkerihai
                      • Apr 2009
                      • 1734

Selline lugu, et muidu igati korralik ja kiire interneti ühendus on kodus, kunagi pole kiirusega probleeme olnud. Aga täna tulen koju ja nett vabsjee ei liigu, kas keegi oskab soovitada mis teha või milles võib probleem olla? (olen täielik donk sellel alal)

// Elioniga on tegemist

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

restart arvutile ja ruuterile

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Arvuti kinni, ruuter kinni, juhtmed korraks tagant ära. tee üks suits, juhtmed taha, ruuter tööle, oota kuni kõik tulevad põlema hakkavad. arvuti tööle ja anna teada.

Comment

• mislinn
                            Pokkerihai
                            • Apr 2009
                            • 1734

Arvuti kinni, ruuter kinni, juhtmed korraks tagant ära. tee üks suits, juhtmed taha, ruuter tööle, oota kuni kõik tulevad põlema hakkavad. arvuti tööle ja anna teada.
                            Suitsu ei tee, aga kohe teen proovi.

Comment

• Tarq666
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 814

Ma lihtsalt ei mõista, miks võetakse ühehäälselt vastu seadusi, mille eest võidakse vabalt Euroopa kohtusse kaevata. See on maksumaksjate mõnitamine

Comment

• alaska
                                forever
                                • Oct 2008
                                • 6599

suhkrutrahv juba saadi, sitta see väike pokkeritrahv ära ei ole.

Comment

Working...