Riigieksamid 010

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vsiu100
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4253

Re: Riigieksamid 010

tegin kõik riigieksamid: matemaatika, kirjand, saksa keel, bioloogia, ajalugu.
    julm lohe olin gümnaasiumis, seega oli riigieksamite tegemine lihtsalt aja kokkuhoiu mõttes.
    miks valida miski koolieksam, mis oli tihtipeale uurimistöö, mida tuli teha mitu nädalat, kui sai valida riigieksam, mille sai ära teha 2-3h-ga.......

Comment

• tolmuahv
      Klubi Liige
      • Feb 2009
      • 2502

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
      Keemia eksamiga on suht libedale teele minek. Seda julgen väita oma kunagise keemia olümpiaadil käimese järgi. Sain õpsilt hiljem korraliku peapesu kuna vastused olid kõik õiged, kuid ma armastasin enamus arvutusi peast teha, siis punkte jäi ikka väga napiks. Oleks kõik kirja pannud, oleks raudselt esikolmikus olnud. Sama teema ka eksamitega. Mida rohkem kirja paned seda parem on.
      Suht küsitav imo. Ma olen eluaeg pooled asjad peast teinud ja pole ühelgi olümpiaadil punkte kaotanud selle pärast. Ilmselgelt sa ei saa mingeid maatriksvõrrandeid peast teha, aga elementaarseid asju küll lubati. Ühelgi vabariiklikul olümpiaadil ei huiatud minu teada kunagi kedagi selle eest. Ei tea isegi linnaolümpiaadidelt sellist asja.

Keemias võis selle peale kaotada kui mingi 'sinise haiseva aine' lambist ära määrasid ilma arvutusteta. See võis hindaja silmis lambipakkumine või maha kirjutatud asi olla.

Ja igast matemaatikas jms. töötas see asi just kirjutaja kasuks. Kui sittagi ei oska enam ja kuul on koos, siis kirjuta 4 lk mingeid numbreid täis, aja võrrandid pikaks ja keeruliseks ja lõppu kirjuta, et 'aeg sai otsa, siit natuke veel ja võrrandist taanduvad muutujad arvudeks välja ja lahendus käes'. Paar punkti ikka anti juurde.

Keemia olümpiaadi osas võin sidebetti pakkuda kui keegi tahab ajaliselt mu tulemuse ületada. Alla poole tunni ja 95%+ tulemuse korral maksan välja :)

Comment

• HU grinder
        Vana Tegija
        • Feb 2010
        • 1002

Algselt postitas bauss Vaata postitust
        not so thin brag :D
        Pigem oli see mõeldud nii, et beativa mängija matemaatiline loogika on kindlasti level(või mitu) kõrgem kui see loogika, mida on vaja kasutada matemaatika eksamil. Siis näiteks tõin enda - matemaatika eksam lebo, aga pokkeri matas on ikka veel palju küsimusi. Siis saaks ju järeldada, et kellele on pokkerimata tiba käekohasem, siis mata eksam peaks olema palju kergem kui oli mulle, sest ikkagi on rohkem arenenud abstraktsiooni- ja analüüsivõime. Mina näiteks avastasin pokkeri üpris gümnaasiumi lõpus, aga tänu pokkerile on mu matemaatilne mõtlemine süvenenud päris kõvasti, nüüd on gümnaasiumi matemaatika nagu "lumme kusta".

Comment

• jrgn hell
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 3328

Algselt postitas vsiu100 Vaata postitust
          tegin kõik riigieksamid: matemaatika, kirjand, saksa keel, bioloogia, ajalugu.
          julm lohe olin gümnaasiumis, seega oli riigieksamite tegemine lihtsalt aja kokkuhoiu mõttes.
          miks valida miski koolieksam, mis oli tihtipeale uurimistöö, mida tuli teha mitu nädalat, kui sai valida riigieksam, mille sai ära teha 2-3h-ga.......
          +1
          ise tegin ka 5 riigieksamit

Gümnaasiumi ise lõpetasin miinimumiga läbi libisedes, ja lõpus isegi läks pöris napilt, aga eksamid läksid väga hästi.

Comment

• K2snakas
            Pokkerihai
            • Feb 2009
            • 2388

Algselt postitas HU grinder Vaata postitust
            endal õnnestus võtta maksimaalsed punktid.

ei tea, kas beadingi mängu
            Ime pole, et siis mängu ei beadi.
            lol, sellised postitused ja tuled matemaatikast rääkima??
            kui sa nii kõva mates oled mix sa mängu ei beati siis?:O

Comment

• HU grinder
              Vana Tegija
              • Feb 2010
              • 1002

Sest see matemaatika, mis on pokkeris, on kordi sügavam kui matemaatika gümnaasiumis. Kui on matemaatiline huvi ja teadmised algelisemal tasandil (gümn.mat), kui seda huvi aga pole (matemaatika vastu), siis pole ka ime kui mängu ei beadi. See on pigem üks eeldus.
              Kellel on matemaatika vastu huvi, valib ka ilmselt gümnaasiumis matemaatika eksami. Kuna on huvi matemaatika vastu, siis on suurem tõenäosus(mitte seaduspärasus, sellest ka sinu jaoks vastuolud mu postitustes), et arened pokkeris rutem, kuna matemaatiline loogika on arenenum ja on huvi seda edasi arendada ja asjadest paremini aru saada.

Kokkuvõtvalt: Huvi matemaatika vastu on eelduseks ka kiiremale arengule pokkeris. Kuid see, et lihttasemel (gümn.mat) suudad matas olla tegija, ei tähenda, et kohe mängu beatid, kuna mängu matemaatiline loogika on kordi sügavam. Loodan, et nüüd said aru.
              Last edited by HU grinder; 18.02.10, 15:28.

Comment

• KristjanLaas
                Pokkeritark
                • Oct 2009
                • 6450

Naljakas vaadata, et pokkeriprode foorumis on kaduvväike hulk neid, kes sooritavad matemaatika eksami. Ime pole, et siis mängu ei beadi.
                Oh jumal jumal.

Inglise keel, Ühiskonna õpetus, Ajalugu ja Bioloogia.

Läksin lihtsama vastupanu teed, kuna pole aega viimased pool aastat koolis käia.

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Selleks, et olla pokkeris väga edukas, piisab matemaatika poole pealt elementaarsetest 2x 4x outide arvutamisest ja pot ottside ligikaudsest arvutamisest. Ülejäänud 99% osas tuleb ikka mängu ennast õppida.

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

ma hakkan iseenesest mõtlema, et kuna Eestis on hasartmängud alla 21. eluaastat keelatud, siis kas foorumiga liitumise/kasutamise tingimustes ei võiks nõuda teatavat vanust? Mingi aeg võib see härra ametnikele ka silma jääda kui siin tõsiusksed grindijad teevad postitusi teemal, kas te olete samast lasteaiast vms..

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

inglise, vene, kirjand, ajalugu, ühiskond
                      tegin üle-eelmine aasta
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• BuildUp
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2547

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                        ma hakkan iseenesest mõtlema, et kuna Eestis on hasartmängud alla 21. eluaastat keelatud, siis kas foorumiga liitumise/kasutamise tingimustes ei võiks nõuda teatavat vanust? Mingi aeg võib see härra ametnikele ka silma jääda kui siin tõsiusksed grindijad teevad postitusi teemal, kas te olete samast lasteaiast vms..

Läheb OTks, aga mis see vanusepiir siis sinu arvates oleks?

Ma olen ntks pea 2 aastat pokkeriga tegelnud ning foorumit pidevalt lugenud. Kas nüüd ei tohi ma seda enam teha, sest olen 19. aastane?
                        Last edited by BuildUp; 18.02.10, 15:58.

Comment

• KristjanLaas
                          Pokkeritark
                          • Oct 2009
                          • 6450

Algselt postitas BuildUp Vaata postitust
                          Läheb OTks, aga mis see vanusepiir siis sinu arvates oleks?

Ma oleks ntks pea 2 aastat pokkeriga tegelnud ning foorumit pidevalt lugenud. Kas nüüd ei tohi ma seda enam teha, sest olen 19. aastane?
                          Nõustun 100% sinuga.

Rage kohta veel nii palju, et kui keegi näiteks postitab forumisse "mida viimati pokkerirahade eest ostnud olete" pildi teatud kogusest kanepist on see 100x hullem ja võib samamoodi diskussiooni alustada, et kui teatud ametivõimud teada saavad kas see pole siis kogu foorumile kahjulik vms. Seepärast arvan, et sellest pole küll mõtet probleemi teha, et alla 21 aastased lasteaialapsed siin foorumis postitavad:)
                          Last edited by KristjanLaas; 18.02.10, 15:56.

Comment

• Timpz
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2029

to Rage:ma ka suht algusest peale siin ja kuna nüüd Eesti riik otsustab näkku panna sis peaks foorum ka panema :D?

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

ei mina arva midagi sellest vanuse asjast.. see rohkem frooumiomanike mure.. aga arvestades, et uus seadus lubab karistada neid, kes alla 21. aastaselt mängivad hasartmänge ja seaduse silmis ei huvita kedagi, et sa oled juba niikuinii mitu aastat mänginud.. seadus on jõustunud ja enam tegelikult mängida ei tohi... ühel hetkel ´võib tõesti ametnikel kõrgendatud huvi tekkida ja võivad ka foorumi omanikke kottima hakata.. ühesõnaga.. võibolla lihtsalt valiks mida siia foorumisse postitada ja mida mitte... obv miski kanepiteema on imo leimim

enivei.. paneks kasvõi miski disclaimer teate stiilis, et oled teadlik, et hasartmängude mängimine on alates 21. eluaastast ja vastutad ise selle täitmise või mittetäitmise osas jms

Comment

• nikitheone
                                Mr. Puujalg
                                • Aug 2009
                                • 6446

see, et ma siin foorumis olen, ei tähenda et ma pokkerit mängin. st seda ei saa tõestada
                                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

Working...