***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • BuildUp
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2547

Re: ***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
    Mul on naabrimemm käinud korduvalt manitsemas (korra ka koos politseiga), et mu "arvutimootor" ei möirgaks öösiti. Samuti on mul toimunud suuremad läbud aegadel, kus ma olen linnast ära olnud tegelikult üldse ja muusika tümpsu on kuulda üle maja ka siis kui mina kõrvaklappidest tulevat heli ei kuule meetri kauguselgi.

Mõned suht agressive kirjakesed ka. Kahjuks ei ole väga hästi loetavad.
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
    Ma saadaks kirja vastu, et: "Minuga ei mölise, ma olen ment!"

Aga see selleks...jah mul endalgi käib kristiines päris põnev trall. Meil on selline pesumasin, kus vee äravoolu toru tuleb pista wc-potti. Sõber on 2 korda unustanud vooliku maha ning naabritel sajab laest vihma. :D

Kõrval elab selline tore tädike, keda häirib see, et välja minnes lükkan ma ukse liiga lahti ning tema uksematt läheb katki. See pidi väga väärtuslik uksematt olema. Hea kerge ning kuna tädikesel on radikuliit ja tselluliit ja sada liiti veel, siis ta ei saa endale rasket uksematti osta, kuna ei jõua seda maast üles tõsta.

Kui nüüd paar nädalat tagasi oli uuesti see naabrite vihma probleem, siis oli pmts terve trepikoda koos ning räägiti mulle, et meie 5nda korruse korterist oksendati aknast alla. Ma vaatasin imestunud näoga 3nda korruse tädikesele otsa ning küsisin, et ma küll midagi tõsiselt ei tea, et millal see veel juhtus?! Vastuseks ütles ta, et sügisel juhtus...noojah, mis seal ikka siis :D Õnneks või kahjuks meie majaesimees on ka täielik pussy, kes ei julge isiklikult ukse taha tulla, vaid ähvardab mingite kappidega või siis saadab omanikele kirju.

Tore :)

Comment

• rohelinekonn
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 3808

ma kunagi 5 elasin siis sealt oli kah üksvahe alla oksendatud nii et 4 ja kolmanda korruse aknad olid kõik jama täis

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Mul on naabrimemm käinud korduvalt manitsemas (korra ka koos politseiga), et mu "arvutimootor" ei möirgaks öösiti. Samuti on mul toimunud suuremad läbud aegadel, kus ma olen linnast ära olnud tegelikult üldse ja muusika tümpsu on kuulda üle maja ka siis kui mina kõrvaklappidest tulevat heli ei kuule meetri kauguselgi.

Mõned suht agressive kirjakesed ka. Kahjuks ei ole väga hästi loetavad.
        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
        LOLOLOL

tra tahaks näha mis see naaber siis teeks kui mingi standard inimene kes iga nv pidu paneb mendi asemel elaks

Comment

• Viski
          Õpihimuline Mängur
          • Jan 2010
          • 393

Härra Kristjan Laas, ma tahtsin sulle mainida, et mul ei ole suur suu.

Comment

• mkva
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1972

Algselt postitas Viski Vaata postitust
            Härra Kristjan Laas, ma tahtsin sulle mainida, et mul ei ole suur suu.
            haha.

Comment

• timukasr
              Vana Tegija
              • Nov 2008
              • 1099

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              mind ei ole mitte kunagi mitte ükski naaber häirinud; pigem on see vastupidi.

Tegelt see vist perevärk. Ostsin miski aeg 5000 eekised 5 kõlli + bassika, sain hommikul ühekaskt kätte ja kohe hakkasin testima. Jalas olid ainule pokserid või lühikesed püksid ,ei mäletagi ja jube pohmas olin. Muss röökis kui segane ja koristasin tuba. Järsku pööran ja vaatan, et miski vanamutt korteris ja vehib rusikaga -- naabrimaja korteriühistu perenaine oli tulnud mölisema, et ma vaiksemaks panen. Läks suuremaks sõjaks, et ta kutsub mulle politsei, siis ütlesin, et kutsun sulle, et mu korterisse tungisin. Igastahes asi rahunes maha.

Point selles, et vanamutt kõrval majas (asus miski 25 meetrit eemal, aknad kinni) kuulis mussi hommikul vara ja tuli mölisema, õde see-eest magas kõrval toas ja ei saanud midagi aru :P
              Mul naabriga omad suhted. Sain ka endale ükskordsupaka ja kuulasin rahulikult öösel mussi. Järsku käis akna taga mingi kolisemine mitu korda ja kui rõdule vastama läksin, et mis keiss on, siis avastasin hommikumantlis naabri, kes oli mu rõdu saelehti täis loopinud, et mu tähelepanu saada ja öelda, et tümmi vaiksemaks tõmbaksin. Nüüd igakord kui mul on muusika liiga kõva ja tahab magama minna, siis ta paneb paar head laksu vastu seia, mis on märguanne, et tuleb bass maha keerata.

Üldse imelik vend on ta. Norskab nagu meeletu. Esimesed nädalad oli mul tolle pärast unetud ööd ja pidin teise tuppa minema magama. Nüüd olen ära harjunud ja päris mõnus surin käib öösiti läbi.

Comment

• eddi
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1200

minu eelmised naabrid kunagi olid - minu inglise keele õpetaja, minu muusika õpetaja ja minu perearst.
                vahepeal oli päris äge, kui sai kõvasti sõpru külla kutsutud, siis inglise keele õpetaja käis pahandamas ja lubas politsei kutsuda ning siis järgmine päev tema tunnis vaikselt istuda.
                elasin seal üksinda ehk siis ma ei olnud just nende lemmiknaaber

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

lol täitsa haige, ma olen iga päev päeva 2 tundi pikendanud ja ring hakkab täis saama. Alguses läksin magama kell 4 öösel, siis 6 hommikul, siis 8, 10, 12 ja eile läksin 4-st magama . Täna reede kell 7 ja metsik uni hakkab tulema brrrrr...

Comment

• hotcocacola
                    HTCCACLA
                    • Oct 2008
                    • 14473

ISSSSSSSSSSSSSSAND JUMAL
                    missssssssssaaaaaaaaaaab

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

Algselt postitas privador Vaata postitust
                      lol täitsa haige, ma olen iga päev päeva 2 tundi pikendanud ja ring hakkab täis saama. Alguses läksin magama kell 4 öösel, siis 6 hommikul, siis 8, 10, 12 ja eile läksin 4-st magama . Täna reede kell 7 ja metsik uni hakkab tulema brrrrr...
                      :D:D mul sama teema pm

Comment

• variatsioon
                        Pokkeritark
                        • Nov 2008
                        • 5849

Algselt postitas privador Vaata postitust
                        mul viimased 12kuud on ca 0.5h päevas juurde tulnud :D

Comment

• teerajaja
                          Grinder
                          • Feb 2009
                          • 815

Mul naabritega seoses selline juhtum, et kui ma elasin veel vanas kohas kus olid yhe poole korterid suht 1:1 kujunduse ja värvidega. Oli mingi õhtu kusagil kell 22-23 istun diivanil ja vaatan telekat kui äkki keegi astub lihtsalt tuppa sisse, võtab rahulikult jalanõud jalast ära ja askeldab seal ja liigub elutuppa ja avastab et vales korteris. Ma olin unine ja suht hämmingus ja ei osand ka väga midagi öelda/teha, pani omad jalanõud jalga tagasi ja läks minema. Pakun, et tal olid mingid korralikud promillid ka sees.

Comment

• miksnii
                            Grinder
                            • May 2009
                            • 580

Endal on ka sellised suht huvitavad naabrid...meeldib suht tihti ukse taga käia.
                            Sai ka 1x rahulikult pokkerit mängitud paari inimesega, muusikatki ei käinud taustaks ja 10 minutit peale 11 lendasid esimesed naabrid juba uksetaha, et aitab küll nüüd peost...suht tore, aga õnneks politseid ple kutsutud.
                            Kellegil veel häid stoorisid ??

Comment

• miksnii
                              Grinder
                              • May 2009
                              • 580

Sa kasutad esimese maailmasõja aegset arvutit :P????
                              Hea, et külmkapi v pesumasina peale veel pahandatud ple :D

Comment

• variatsioon
                                Pokkeritark
                                • Nov 2008
                                • 5849

mul sõbrad käivad ka vahepeal alumise naabri korteris -.-

Comment

Working...