Pokker ehk hasartmäng võib elu x10 rohkem p*tsi keerata kui mingi kuradi narko.
Vaata, kui sa oled päris taun, siis sa jah võid pokkeriga endal elu perse keerata ja halvimal juhul ka oma perekonnal. Kuigi, taunina sa võid seda teha ka oma äri ajades või sajal muul kombel, lolluse eest pole pääsu.
Kui sa oled edukas narkodiiler, siis sinu tegevuse tulemus keerab elu perse kümnetel, kui mitte sadadel inimestel ja perekondadel.
Ei saa vaadata ainult mulli enda ümber, sellest väljapoole võiks ka vaadata. Ja ei ole päris nii, et võin kasvõi kõrvuni pasa sees olla, peaasi, et käsi välja ulatab, mis raha vastu võtab. Kui verinoorena sellest aru ei saa, siis vanemana loodetavasti jõuab kohale.
Tundub, et liiga paljude "lahedate narkomeeste" filmide nägemine ei mõju hästi.
kust sa seda võtad, et ma neid vaatan? äkki oled ise neid natuke liiga palju vaadanud
räägi pisut lähemalt "austusega teiste vastu" narkodiilerist.
ma ei saa väga hästi aru ja ei oska väga neid respectiga.........
ja räägi mida saaks ja peaks ühiskond võimaluse andmiseks tegema?
noh, sesmõttes, et teisi inimesi peab alati austama, et säiliks inimlikkus. näiteks et ei hakka kanepit müüma 12 aastasele lapsele jne. oled neid dokumentaale näinud küll ju ja enam-vähem peaksid mingi aimu saama, mida ma mõtlen, sest ma ise ei oska väga hästi seda väljendada, sorry.
ja mida ühiskond peaks selleks tegema - midagi. ei saagi midagi teha (imo)
Kui sa oled edukas narkodiiler, siis sinu tegevuse tulemus keerab elu perse kümnetel, kui mitte sadadel inimestel ja perekondadel.
narkootikumide tarbimine on vabatahtlik. selles mõttes, et diiler ei tule relvaga su juurde ja ei ähvarda sul nüüd süstal kätte toppida.
kui oled nii loll, et seda teed siis on see juba sinu asi, täpselt sama asi nagu pokkeriga.
narkootikumide tarbimine on vabatahtlik. selles mõttes, et diiler ei tule relvaga su juurde ja ei ähvarda sul nüüd süstal kätte toppida.
kui oled nii loll, et seda teed siis on see juba sinu asi, täpselt sama asi nagu pokkeriga.
Mulle tuldi kallale kui ma ütlesin, et ma lõpetan pokkeri mängimise.
Comment