***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: ***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]
Tellisin PS poest 2 raamatut ja nüüd jõudsid kohale...Mõtlesin, et kas ma pean mingeid postikulusi ise maksma, või kõige eest on hoolitsetud. Kui pean ise maksma, siis palju see 1kg paki pealt võiks olla?
Comment
-
Kõik kulud katab Stars. Head lugemist!Algselt postitas mislinn Vaata postitustTellisin PS poest 2 raamatut ja nüüd jõudsid kohale...Mõtlesin, et kas ma pean mingeid postikulusi ise maksma, või kõige eest on hoolitsetud. Kui pean ise maksma, siis palju see 1kg paki pealt võiks olla?
Comment
-
Ty, pean siis auto hangest välja ajama ja järgi minema hakkama :DAlgselt postitas pastilaa Vaata postitustKõik kulud katab Stars. Head lugemist!
Comment
-
Soovid mängida :D? Ma pole vist mingi 5 aastat seda mängu mänginud.Algselt postitas Codecci Vaata postitustPogo.com Monopoly
Comment
-
lähen teen linnas paar õlli ja piljardit vaatab mis lõpuks sellest loost välja kukub
Comment
-
Ma security tokeni tellisin, siis tõi kuller tasuta tööjuurde ukse taha ära. Nii et PS plekib kõik kinni :)Algselt postitas mislinn Vaata postitustTellisin PS poest 2 raamatut ja nüüd jõudsid kohale...Mõtlesin, et kas ma pean mingeid postikulusi ise maksma, või kõige eest on hoolitsetud. Kui pean ise maksma, siis palju see 1kg paki pealt võiks olla?
Comment
-
täitsa perses shaq on ikka niii suur mees juAlgselt postitas Codecci Vaata postitust[youtube]pywTVxJ8COI[/youtube]
de la hoya tundub tema kõrval olevat suvaline maamees, mitte poksija:D
Comment
-
osta eluAlgselt postitas rohelinekonn Vaata postitustlähen teen linnas paar õlli ja piljardit vaatab mis lõpuks sellest loost välja kukub
Comment
-
Nuts laud ju.Algselt postitas minuraha Vaata postitustSee on huumor, olen cake's siukses lauas, kus "players see flop %" on 4%
Üheksa korda järjest raisen atc ja kuskilt ei saa calli
Comment
-
liiga kift ei ole, ma ei saa aru, miks üldse cashi mängida, kui sa mängid ainult AA ja KKAlgselt postitas masterpuppet Vaata postitustNuts laud ju.
Comment

Comment