muidu ise olen kaastellinud jiujitsuprogear.com´ist ja trüki lihtsalt googlisse fight apparel või fight clothes ja sitta kanti usaldusväärseid veebipoode.
Ja pole need fight riided nii erilised midagi, nagu ranka mainis, kohe-kohe sama moes kui skate´i firmad. Tapout juba nagunii klubiosside seas populaarsust kogumas
muidu ise olen kaastellinud jiujitsuprogear.com´ist ja trüki lihtsalt googlisse fight apparel või fight clothes ja sitta kanti usaldusväärseid veebipoode.
Ja pole need fight riided nii erilised midagi, nagu ranka mainis, kohe-kohe sama moes kui skate´i firmad. Tapout juba nagunii klubiosside seas populaarsust kogumas
Re: ***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]
Btw tnx jrgn. A ja tahtsin kõsida, et kuidas seda jaapani maffiat kutsutigi.. nu ei tule meelde..
E: yakuza vms? Igatahes mingi yakuza wear on sitaks äge ja tlnas pidi olema keegi kes nendega tegeleb (mingi lambi housepartyl mingi vend rääkis ja jäin meelde..)
Btw tnx jrgn. A ja tahtsin kõsida, et kuidas seda jaapani maffiat kutsutigi.. nu ei tule meelde..
E: yakuza vms? Igatahes mingi yakuza wear on sitaks äge ja tlnas pidi olema keegi kes nendega tegeleb (mingi lambi housepartyl mingi vend rääkis ja jäin meelde..)
ma pole yakuza fightwearist kuulnud, aga Hayabusa fightwear on suht uus ja väga kõva teema.
Kunagi mingis ajakirjas olid müügil nende poksikindada, mingi special edition 1000$. Lol
aga riided on tõesti ilusad hayabusal. Isegi mõelnud osta, aga pole veel ostnud. edit: riideid väga peale t-sräkdie pole, aga rashguardid ja shortsid on jõhkralt ilusad, kuigi rashguardiga pole niisama väga midagi teha. Jõusaalis on vähe mugavam kui t-särk.
Premium combat sports gear engineered for performance, protection, and durability. Discover boxing, MMA, and BJJ equipment built to empower every fighter’s journey.
Kle. jobu sinusuguse sitapeaga räägivad järgmisel kokkutulekul minu pojad.
Kustuta mind siit ärä Ranka kui õigeks pead.
chill, aga sa tõesti ise ei näe selles raigo teemas, et eriti objektiivne sa ei ole?
Ja vaevalt su pojad lampi kedagi peksma hakkavad. See trenn liiga sõbralik ja intelligentne seltskond.
Comment