***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: ***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]

huvitav mis red bull halba teeb long runis? see on nii awesome jook lihtsalt, ma ei saa ilma :(
    tho mingi päris sicko ka pole, üle 2 väikse purgi (250ml) päevas ei joo

Comment

• kollane
      Pokkerihai
      • Nov 2008
      • 2031

Algselt postitas Codecci
      huvitav mis red bull halba teeb long runis? see on nii awesome jook lihtsalt, ma ei saa ilma :(
      mulle rääkis üks arst, et kui koguaeg jood seda siis see energia mis inimesel tuleb hädaolukorras/surmasuus vms ,see pidavat ära kaduma.

Comment

• mkva
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 1972

Algselt postitas Codecci
        Ma võin pikalt laialt sulle rääkima hakkata mida see long runis halba teeb ja kuidas sa varsti enam midagi teha ei saa tänu sellele ..
        (kogesin seda ise ja ei taha elusees tunda enam seda.)

Comment

• Sass
          Bännitud
          • Dec 2008
          • 1889

Algselt postitas mkva
          Ma võin pikalt laialt sulle rääkima hakkata mida see long runis halba teeb ja kuidas sa varsti enam midagi teha ei saa tänu sellele ..
          võid siis mulle ka rääkida seda(enal läks headele öö grinding sessidel mingi 4pack ära öösel... (mitte igapäev))

Comment

• Godspeed_EJ
            Klubi Liige
            • Nov 2009
            • 3049

long runis suurendab see märgatavalt südamehaiguste riske

Comment

• Sass
              Bännitud
              • Dec 2008
              • 1889

Algselt postitas Godspeed_EJ
              long runis suurendab see märgatavalt südamehaiguste riske
              kas siis kohvi tarbimine ei suurenda? sama jama ju pmts

Comment

• Godspeed_EJ
                Klubi Liige
                • Nov 2009
                • 3049

Algselt postitas Sass
                kas siis kohvi tarbimine ei suurenda? sama jama ju pmts
                ega ei ole ikka päris sama jama

Comment

• variatsioon
                  Pokkeritark
                  • Nov 2008
                  • 5849

Algselt postitas Codecci
                  joo kõrge kofeiini sisaldusega rohelist teed!

Comment

• Keiss
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 1592

Ei soovitaks energiajooke ka vaenlasele.

Comment

• vinney
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 473

Algselt postitas mkva
                      ootan jätku...
                      teadmiseks siis, et EU riikidest on RB bannitud prantsusmaal ning taanis, see peaks midagi juba ütlema
                      ootaks natuke lähemalt eestikeelseid põhjendusi, et ala millistest kogustest me räägime, et saada püsivaid tervisekahjustusi jne.

lisaks ootaks kommentaare, kuidas alkoga seis on, sest suhteliselt shokeeriv on vaadata kuidas mõned inimesed siin päevast päeva tarbivad üüratutes kogustes (kanget) alkoholi,
                      maost vist ei tohiks varsti midagi alles jääda?

Comment

• antnx
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3102

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xYuIfFvARU0[/youtube]

Comment

• variatsioon
                          Pokkeritark
                          • Nov 2008
                          • 5849

Algselt postitas vinney
                          ootan jätku...
                          teadmiseks siis, et EU riikidest on RB bannitud prantsusmaal ning taanis, see peaks midagi juba ütlema
                          ootaks natuke lähemalt eestikeelseid põhjendusi, et ala millistest kogustest me räägime, et saada püsivaid tervisekahjustusi jne.

lisaks ootaks kommentaare, kuidas alkoga seis on, sest suhteliselt shokeeriv on vaadata kuidas mõned inimesed siin päevast päeva tarbivad üüratutes kogustes (kanget) alkoholi,
                          maost vist ei tohiks varsti midagi alles jääda?
                          RB topelt viinaga on mu lemmik koks :D

Comment

• eddi
                            Vana Tegija
                            • Oct 2009
                            • 1200

Algselt postitas variatsioon
                            RB topelt viinaga on mu lemmik koks :D
                            sicko :D RB viinaga on ülihalb tervisele.
                            tean, et energiajoogid on halvad, aga siiski vahetevahel tarbin neid, aga ainult siis, kui tean, et saan näiteks 4-5h pärast puhata/magada. sest ega see energiajook ise suurt midagi juurde ei anna, võtabki just su enda keha energiavarudest.

Comment

• mkva
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 1972

Niisiis: Energiajoogid=total damage!
                              Räägin siis enda kogemusest.

Mingi paar aastat tagasi avastasin sellise energiajoogi nagu 'Hustler' (purgis) See ei olnud see sama mis see pudeli Hustler vaid too oli ikka palju parem ja maitsvam; (lol. tagantjärgi mõtlen ikka, et hea oli) Igatahes ma sain sellest kiire sõltuvuse tänu selle maitsele. Selveris müüdi seda tollal mingi 5eeki purk, seega alati kui laadapäevad tulid ja neid sisse toodi siis ma ostsin mingi 5-6kasti(kastis 24 purki)

Kuna mul oli seda alati nüüd käepärast võtta siis ma jõin seda koguaeg. Hommikul tuumapohmaga ärgates oli see parim ravi. Hommikusööki sõin siis jõin seda kõrvale. Lõunal käisin siis ikka peale seda jõin kohe 2 purki autos ära (obv oli mul auto ka täis neid laaditud.) Koguaeg jõin. Joogijanu tuli siis jõin. Öösel sõpradega ringi trippides jõin,jõin,jõin.

Mingist hetkest see enam mulle energiat ei andnud absoluutselt. Lihtsalt jook oli. Ma muutusin täiesti immunseks selle koffeiini vastu. (btw see oli nö 'high' koffeiini sisaldusega veel, nii oli seal kirjas.)

Kuna ma sel aial tarbisin ka korralikult alkot siis see sama energiajook oli alati kõrval. Ma nö üritasin siis ennast võimalikult kaua üleval hoida või vastu pidada või mis iganes sitta.
                              Kõige hullem oli see, et ma tabrisin ohtralt 40kraadist+energiajook, mis südamele on suht surm mitte long runis vaid suht koheselt.

Vähe siis sellest, et vastupidiselt sellele, et ma otsisin sealt purgist energiat, see hoopis hakkas imema energiat. Jaks kadus ja midagi tehes hakkasin kiiretsi nö ära vajuma.

Nüüd tuleb worst part ever mida ma tunda sain. See juhtus siis, kui mul kõht ütles ülesse. Mul hakkasid ulmelised kõhuvalud pihta. Ma ei saanud midagi süüa, sest midagi lihtsalt ei läinud alla ja OI millised räiged MAOMAHLAD mul üles kerkisid, mis ma võin teile garanteerida, et on üks hullemaid asju mis olla saab. Vähe sellest, et see on nii valus ja rõve, see veel kõrvetab ,sitta kanti.

Ma ei tea ma ei viitsi rohkem kirjutada. Üldiselt ma loobusin sellest joogist, sest mu tervis ja enesetunne muutusid päevast päeva sitemaks ja kui ma nii oleks edasi jätkand siis ma tõesti ei tea mis oleks saanud.

Ja mul kulus oma.. noo mingi 3 kuud vast, et kõht korda saada. (st, et u 3 kuud ma vaevlesin iga päev kõhuvaludes.)

Nii, et natuke mõtlemist.

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Kui on tarka juttu rääkida energiajookide kohta, siis obv rääkige välja, äkki suudate mind ka ära hirmutada! ;D

Ei joo küll ülitihti, aga siiski olen juba öelnud, et ma ei tarbi neid enam eriti, kuid siiski siin ja seal jälle satun leidma põhjuseid, et üx RB või Starter vms sisse tõmmata, suht semi-sõltuvus ;D

Edit: Thx mkva :)

Comment

Working...