Congratz!
***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
mulle ei meeldi see liiga kirju keskkond.. ikoonid kribu-krabu täis.. igalpool täis igasugu nupe ja settinguid millest pooli sa kunagi ei kasuta.. seega loodan et foorumile tuleb skine juurde mille hulgast saaks ise valida.. mulle meeldivad sellised lihtsad ja väheste värvidega skinid.. võrdluseks siin ühe teise foorumiga..
Comment
-
Ideed: http://foorum.pokkeriprod.com/showthread.php?t=3300Algselt postitas Rage Vaata postitustmulle ei meeldi see liiga kirju keskkond.. ikoonid kribu-krabu täis.. igalpool täis igasugu nupe ja settinguid millest pooli sa kunagi ei kasuta.. seega loodan et foorumile tuleb skine juurde mille hulgast saaks ise valida.. mulle meeldivad sellised lihtsad ja väheste värvidega skinid.. võrdluseks siin ühe teise foorumiga..

Siin OT-s ma for sure ei jõua jälgida/mõelda. Kindlasti tulevad uue skinid ja arvan, et see mis praegu on default skin defaultiks ei jää.
EDIT: see millega sa võrdled on phpbb
Comment
-
just norm juAlgselt postitas leits Vaata postitustdavai skinnide lisamien peaks iisi olema .. sellega ei kannata vaadata for real midagi
kes kannatab see kaua elab
Comment
-
Ma jõin ühe rummi ja ca 3 õlli ning ikka kuidagi kehv olla. Need siidrid ja õllid on tapamasinad.Algselt postitas leits Vaata postitustjõin eile mingit jube head inglise siidrit big benis mingi henry ... 8,2 volli oli, tra t2na nii hea ei ole
Comment
-
-
Algselt postitas leits Vaata postitustjõin eile mingit jube head inglise siidrit big benis mingi henry ... 8,2 volli oli, tra t2na nii hea ei ole

jep, see on hea
Comment
-
Mul jumala hea olla, kuigi ei lugenud mida sisse kallasin.Algselt postitas ranka Vaata postitustMa jõin ühe rummi ja ca 3 õlli ning ikka kuidagi kehv olla. Need siidrid ja õllid on tapamasinad.
Comment
Comment