Re: ***VEEBRUARI OFFTOPIC*** [ insert something original ]
irw.. lugesin pokerscoutist iPokeri rewievd:
Reader Reviews Of iPoker Network
This network is a joke, dont play here, they will ban you if you win money.
This is the email I got:
If you are not already aware iPoker will be implementing a new policy in the New Year which will categorise players depending upon certain criteria. The new policy will also impose penalties upon card rooms that in essence, have a high proportion of winning players in relation to losing players.
Regrettably therefore, we are being forced to restrict a number of accounts in order to comply with the new policy and to avoid penalisation by iPoker and it grieves me to inform you that we have no option for the time being other than to restrict the cash game stakes at which you can play on Victor Chandler Poker.
We sincerely regret having to take this action and hope that the policy will change in the future so that you may once again enjoy playing cash games at Victor Chandler Poker. In the meantime, please accept our apologies for any inconvenience that this action will cause but know that you can still play in our tournaments and on any other of the Victor Chandler suite of products.
saada kiri ja küsi kas on turvaline raha hoida ja kas on mingi võimalus rahast ilma jääda kui peaks sulgemiseks minema vms. nii on vähemalt mingigi võimalus sul hiljem legaalsel teel oma raha nõuda kuna väideti et midagi ei juhtu vms
ma ise pole nende sulgemiste ja blokkimistega üldse kursis, keegi viitsib kiire ülevaate anda kuidas/millal "asi" toimuma hakkab.
praegu mul seis selline et ei julgegi väga raha saitidele panna (hetkel seisab starsis ja mõtlen kas peaks välja võtma või ei sest olen 19 ja järsku stars leiab ka mingi vabanduse et raha endale jätta juhul kui peakski mingi blokeerimine tulema? väga ebatõenäoline, aga mida peaks tegema/kus edasi mängima?)
Algselt postitas blah
saada kiri ja küsi kas on turvaline raha hoida ja kas on mingi võimalus rahast ilma jääda kui peaks sulgemiseks minema vms. nii on vähemalt mingigi võimalus sul hiljem legaalsel teel oma raha nõuda kuna väideti et midagi ei juhtu vms
ma ise pole nende sulgemiste ja blokkimistega üldse kursis, keegi viitsib kiire ülevaate anda kuidas/millal "asi" toimuma hakkab.
praegu mul seis selline et ei julgegi väga raha saitidele panna (hetkel seisab starsis ja mõtlen kas peaks välja võtma või ei sest olen 19 ja järsku stars leiab ka mingi vabanduse et raha endale jätta juhul kui peakski mingi blokeerimine tulema? väga ebatõenäoline, aga mida peaks tegema/kus edasi mängima?)
Ütleme, et kui tuba teabki, et nad on pankrotiäärel ja nende toas ei ole turvaline raha hoida siis kas sa tõesti arvad, et nad vastavad: "Tere John! Soovitan sul meie ärist rahad välja võtta, kuna meie toas rahade hoidmine on väga suur risk!"??? See sama, kui laps tegi pahandust (näiteks suitsu) ja ema küsib, et tegid suitsu w? Kas siis laps tuleb ja ütleb, et "jah ema tegin!"
Minul on ka TrioBetis rahasid (natsa) ja ma ei vaevugi seda cashoutima kuna ma pean TrioBeti sama usaldusväärseks ettevõtteks kui PokerStars.
Algselt postitas ranka
Minul on ka TrioBetis rahasid (natsa) ja ma ei vaevugi seda cashoutima kuna ma pean TrioBeti sama usaldusväärseks ettevõtteks kui PokerStars.
asi selles et ma pole 21 ja võimalus on et kui tahan cashoutida pärast ?blokeerimise? realiseerumist siis võidakse keelduda (kes teab). mul praegu tsipa raha ladbrokesis(ka microgaming) ja sinna igatahes läbi SEB enam deposiiti teha ei saanud (ei tea võibolla tegin valesti midagi) mbookersiga sain igatahes. on mul mingi oht sealsest rahast ilma jääda lähitulevikus?
kuidas selle litsentsi taotlemisega on, ma olen kuulnud et mingi server peab eestis asuma?? mille pärast peaks keegi oma serveri tahtma siia tuua mõne mängija pärast? kuidas starsiga lood olema hakkavad?
Comment