kui eluaegne oleks ikka kindlasti eluaegne siis ma eelistaks surmanuhtlust -.-
Eluaegne vanglakaristus või surmanuhtlus?
Collapse
X
-
Sildid: Ei ole
-
Re: Eluaegne vanglakaristus või surmanuhtlus?
sai tai teema viimastest postitustest insipiratsiooni v ? :DAlgselt postitas variatsioonkui eluaegne oleks ikka kindlasti eluaegne siis ma eelistaks surmanuhtlust -.-
obv, kui isegi midagi sellist oleks siis eluaegne. Alati võib midagi juhtuda muutuda.. Nt vaglatesse lubatakse arvutid, siis saad pokerit mängida ja endale nänni sota etc :D lol
Comment
-
teema on hea, aga kehvalt presenteeritud :(
Ise olen surmanuhtlusele pigem vastu, sellist karistust saavad inimesed on ikka tavaliselt vähem või rohkem vaimuhaiged ja ebainimliku teo eest ebainimlikult karistamine tundub jabur. Samas näiteks genotsiidi taga olevad ja niisama toredad isikud nagu Hussein ei tekita minus emotsiooni kui üles puuakse.
Lisaks veel seda, et surnuks mürgitamine(mis minu teada suht piinab inimest tema viimsetel eluhetketel), elektritool ja muud analoogsed variandid on debiilsed. Kui inimene juba ära tappa võiks seda teha viisakalt nagu pannakse loomi magama.
Comment
-
surmanuhtlus defenetely teistele (konkreetsetele värdjatele - eelkõige igasugu pedofiilid ning massimõrvarid)
iseendale vanglakaristus - saaks chillida ja särki-värki."Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
+1Algselt postitas lenCteema on hea, aga kehvalt presenteeritud :(
Ise olen surmanuhtlusele pigem vastu, sellist karistust saavad inimesed on ikka tavaliselt vähem või rohkem vaimuhaiged ja ebainimliku teo eest ebainimlikult karistamine tundub jabur. Samas näiteks genotsiidi taga olevad ja niisama toredad isikud nagu Hussein ei tekita minus emotsiooni kui üles puuakse.
Lisaks veel seda, et surnuks mürgitamine(mis minu teada suht piinab inimest tema viimsetel eluhetketel), elektritool ja muud analoogsed variandid on debiilsed. Kui inimene juba ära tappa võiks seda teha viisakalt nagu pannakse loomi magama.
Ei tohiks siiski olla inimese võimuses võtta teiselt inimeselt elu.
Comment
-
sry kui solvan aga see on maailma lollim post mida ma lugenud olen!!!Algselt postitas nikitheonesurmanuhtlus defenetely teistele (konkreetsetele värdjatele - eelkõige igasugu pedofiilid ning massimõrvarid)
iseendale vanglakaristus - saaks chillida ja särki-värki.
oled sa kunagi käinud vanglas? mis chillimisest sa seal räägid?
käisin mõned aastad tagasi murru vanglas väikesel tuuril...chillimisest ja särgist värgist on seal asi kaugel
sai läbi käidud kõik vangla osad - tavaliste vangide elamised, eluaegsete kongid kõik (eluaegseid hoitakse teistest vangidest eraldi), töö ruumid spordivõimalused jne jne.
usu mind vangla elu ei ole lill!
kuna mu isa on prokurör siis ma olen temaga sellel teemal vaielnud. minu arvates peaks ikkagi karistuse karmus olema vastavuses kuritööga. Seega kui tapad inimese siis peaks ikka saama 10a+/surmanuhtluse mitte nagu praegu 3-5.
Ise olen surmanuhtluse poolt kuna hoiab "vangide populatsiooni" kontrolli all ning kui arvestada et keskmiselt kulub vangi peale 14k+ kuus siis oleks see riigile kasulikum.
Comment
-
olen vanglas käinud jah ja olen eluaegsete kambreid näinud.
chillida siin selles mõttes, et ma saan omaette nokitseda ja tegeleda asjadega, milleks muidu pole aega - ma loeks mustmiljon raamatut läbi, õpiks sitsiilia avangu korralikult ära, kirjutaks natuke luulet ja muud miljon asja. ja kui kopa ette viskab, küll suudan ka ise enesetappu teha."Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Ma vihkan seda, kui selles vaidluses tuuakse majanduslikke argumente. Inimelule ei saa hinda panna.Algselt postitas daljohIse olen surmanuhtluse poolt kuna hoiab "vangide populatsiooni" kontrolli all ning kui arvestada et keskmiselt kulub vangi peale 14k+ kuus siis oleks see riigile kasulikum.
Comment
-
jh aga mill 5 aasta peale on ikkagi päris palju -.- :)Algselt postitas lenCMa vihkan seda, kui selles vaidluses tuuakse majanduslikke argumente. Inimelule ei saa hinda panna.
Comment
-
ja ärme kultuuri toeta, sest seal ei tule sittagi ja pensionit pole ka mõtet anda, nkn surevad äraAlgselt postitas variatsioonjh aga mill 5 aasta peale on ikkagi päris palju -.- :)
e: vangid on ka maksumaksjad olnud.
e2: ühiskond peabki nõrgemaid toetama"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
Comment