*** Nutuse Novembri Offtopic Siia ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ok2aa
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 1903

Re: *** Nutuse Novembri Offtopic Siia ***

need pokerev graafikud on parajalt mõttetud. kõik setomeetrid ja ev graafikud ei tähenda tegelt suurt midagi..

Comment

• ok2aa
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 1903

on another note - miinus $3k päevad on ka fun...................................NOT

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

ranka, miks sind pnewsi chatis pole n2ha? mis nad tegid sinuga, kiusasid?

Comment

• Maheaatom
          Grinder
          • Oct 2008
          • 958

Huvitav, millal antakse välja Võsareporteri Best of. Nagu politseikroonika oma, kus olid Eestis siiani legendaarsed siberi rahaboss ja "isa soovitusel" :D . Viimast vaatasime esmakordselt 2000. aastal sõjaväs ja terve pataljon pidi ennast lolliks naerma. Võsareporterit ma küll ei vaata aga oli juhuslikult telekas kanal 2 pealt lahti ja nägin ka seda tsirkust. Oli ikka täielik komöödia küll ja siiamaani ajab hirnuma kuni selle panomieheni välja; kuid teisalt on lausa nukker vaadata, missugust elu ikka mõnedes Eesti piirkondades siiamaani elatakse.

Comment

• peokuningas
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 444

Algselt postitas ranka
            LOLOLOLOLOL

Kes viimast Võsareporterit ei vaadanud siis nüüd oleks viimane aeg:

Põhi action hakkab: 15:49

lololol. Tra supppppppppppper.
            Avasin teleka kogemata just sel hetkel kui see trall käis seal ja jäin imestades vaatama, et kas see on tõesti reaalne asi. Minu pea ei võta, miks haigeid inimesi on vaja nõnda eksponeerida.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas peokuningas
              Avasin teleka kogemata just sel hetkel kui see trall käis seal ja jäin imestades vaatama, et kas see on tõesti reaalne asi. Minu pea ei võta, miks haigeid inimesi on vaja nõnda eksponeerida.
              reiting it is

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas ranka
                LOLOLOLOLOL

'

Jõudsin ka ära vaadata, täielik komöödia irw, see on ikka uskumatu, mis inimesi on olemas.

Comment

• -andres-
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4546

Võsareporter on üks saateid koos Ärapanijaga, mida ma ikka telekast vahin, kui kodus olen. Nägin ka seda ja ma ei oska kohe kommenteerida, mida need mehad seal tarbinud olid. Võibolla oli ka aju palju vajaka.

Aga igatahes tegin elu geniaalsema readi just toimunud sessil. Suhteliselt solid vastane oli 500 käe järgi ning panin ta peale flopi väga haiget bet sizei bluffi peale. Paraka hittis ta flopilt hoopis maja :D.

Ja üks tore vend ka, kellelt pärast oma raha ilusti tagasi sain.

No-Limit Hold'em, $0.10 BB (8 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

MP2 ($9.70)
                  CO ($9.70)
                  Button ($9.85)
                  SB ($8.20)
                  94/14 vend (BB) ($12.85)
                  UTG ($5.75)
                  UTG+1 ($4.80)
                  Hero (MP1) ($10.35)

Preflop: Hero is MP1 with Q[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif[/img], Q[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif[/img]
                  2 folds, Hero raises $0.40, 1 fold, CO calls $0.40, Button calls $0.40, 1 fold, 94/14 vend calls $0.30

Flop: ($1.65) 2[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif[/img], 4[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif[/img], 4[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif[/img] (4 players)
                  94/14 vend bets $0.30, Hero raises $1.70, 2 folds, 94/14 vend calls $1.40

Turn: ($5.05) 6[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif[/img] (2 players)
                  94/14 vend bets $1, Hero raises $3.50, 94/14 vend calls $2.50

River: ($12.05) 3[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/diamond.gif[/img] (2 players)
                  94/14 vend bets $7.25 (All-In), Hero calls $4.75 (All-In)

Total pot: $21.55
                  Main pot: $21.55 between 94/14 vend and Hero, won by 94/14 vend

Results:
                  94/14 vend had 5[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/heart.gif[/img], A[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif[/img] (straight, six high).
                  Hero had Q[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/club.gif[/img], Q[img width=15 height=14]http://www.flopturnriver.com/phpBB2/images/smiles/spade.gif[/img] (two pair, Queens and fours).
                  Outcome: 94/14 vend won $23

Comment

• broadcast
                    Jube Noob
                    • Oct 2008
                    • 143

Algselt postitas ranka
                    LOLOLOLOLOL

Ise ka esmaspäeval ei jõudnud vaadata. Siin ei ole muud öelda, et TULE TAEVAS APPI! Unbelivable.

Comment

• marguzz22
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1458

Algselt postitas ranka
                      Järeldan, et mängib 200NL? Kui jah, siis downswingi sygavus on 25BI, mis ei olegi üldse nii hull, et peaks pokkerist quitima. Kui ta quitis sellepärast, et jookseb ALL EV 64BI, siis ta ei ole pokkerist päris hästi aru saanud ning quitimine on ainuõige otsus.

mängib NL100 suht vana kala 2p2 loe seal teema ka BBV all

Comment

• alaska
                        forever
                        • Oct 2008
                        • 6599

See oli nüüd teine lõik võsareporterist, mis ma üldse kunagi näinud olen. Kunagi eelmisel aastal klõpsutasin telekat ja jäi liiga kauaks võsareporteri peale ja seal mingi vend sittus keset hoovi ja võsapets tegi temaga intervjuud. Sellest piisas aastaks ja nüüd siis see Ranka viide, sellest piisas kaheks järgnevaks. Ma lähen nüüd dušši alla.

Comment

• runnar
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 740

oligi sel kuul suht hästi läinud kuni eile õhtul tuli bad beat - vein läpaka klaviatuurile ja asi kohe pekkis ka, pooled tähed ei tööta ja sisse logida ei saa ning arvuti arvab, et pilti peaks 90 kraadise nurga all näitama. aga ehk on mänguvaba(de)st päeva(de)st kasu ka, saan mindsetti lugeda vms

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

Microgaming, $0.25/0.50 Hold'em Cash Games, 6 Players
                            Hand Converter by Pokerhand.org

Board:
                            BeRReY (CO): $49.58
                            HERO (Button): $63.41
                            surfdude (SB): $54.29
                            xx_Polo_xx (BB): $86.09
                            Jay_Leino (UTG): $74.87
                            lifei (UTG+1): $44.50

Dealt to HERO K K

Pre-flop:
                            Jay_Leino calls $.50, (2 folds), HERO raises to $2.50, (1 folds), xx_Polo_xx raises to $4, Jay_Leino calls $4, HERO raises to $12, xx_Polo_xx raises to $40, Jay_Leino raises to $70.37, HERO calls $48.91, xx_Polo_xx calls $30.37

Flop: ($154.40) 4 K J (3 Players)

Turn: ($154.40) 2 (3 Players)

River: ($154.40) 7 (3 Players)

Results:
                            Jay_Leino Showed A A
                            xx_Polo_xx Showed A A
                            HERO Showed K K
                            Jay_Leino wins $11.46
                            xx_Polo_xx wins $11.46
                            HERO wins $187.48

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Algselt postitas alaska
                              See oli nüüd teine lõik võsareporterist, mis ma üldse kunagi näinud olen. Kunagi eelmisel aastal klõpsutasin telekat ja jäi liiga kauaks võsareporteri peale ja seal mingi vend sittus keset hoovi ja võsapets tegi temaga intervjuud. Sellest piisas aastaks ja nüüd siis see Ranka viide, sellest piisas kaheks järgnevaks. Ma lähen nüüd dušši alla.
                              Mida sa siis näha tahad? Kuidas kõik inimesed on ilusad ja head? :-\

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas -andres-
                                Võsareporter on üks saateid koos Ärapanijaga, mida ma ikka telekast vahin, kui kodus olen. Nägin ka seda ja ma ei oska kohe kommenteerida, mida need mehad seal tarbinud olid. Võibolla oli ka aju palju vajaka.
                                Minu arvates on Ärapanija alla käinud ning pole harukordne juhus kui terve saate korral ei hakka vaikselt muigamagi..

Algselt postitas runnar
                                oligi sel kuul suht hästi läinud kuni eile õhtul tuli bad beat - vein läpaka klaviatuurile ja asi kohe pekkis ka, pooled tähed ei tööta ja sisse logida ei saa ning arvuti arvab, et pilti peaks 90 kraadise nurga all näitama. aga ehk on mänguvaba(de)st päeva(de)st kasu ka, saan mindsetti lugeda vms
                                Ouch :(

Algselt postitas marguzz22
                                mängib NL100 suht vana kala 2p2 loe seal teema ka BBV all
                                Mõnda 2p2 linki saad anda või ehk tead tema screen-name? Ja kas ta mängib 6maxi või full-ringi või mida?

Comment

Working...