Telefoni ostuabi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tarmonator
    Lingiparandaja
    • Oct 2008
    • 3274

Re: Telefoni ostuabi.

EMT ärikliendi pakkumine. Osta või mitte osta? Olen lugenud ülevaateid ja asju ja võrdlusi ja käinud näppimas jne jne. Rahakoti (loe: hinna, mida ma oleks nõus telefoni kui sellise eest maksma) suhtes ka täiesti ok. Aga nagu kuidagi ei tundu see õige ikka :D
    Öelge keegi, et tegelt on hea telefon ikka.
    Galaxy S II on obv parem, vist, aga krt miks ta nii suur peab olema :S
    Last edited by Tarmonator; 10.01.12, 13:02.

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

ei näita pilt, mis mudel?

Comment

• Tarmonator
        Lingiparandaja
        • Oct 2008
        • 3274

Nüüd peaks näitama.

Comment

• Kosmonaut
          Grinder
          • Feb 2010
          • 584

Ma arvan, et see telefoni suuruse kartmine (rääkides 4,3 tollistest isenditest) ei ole eriline probleem. Soetasin endale HTC sensation XE ja see mahub taskusse väga ilusti ära (tavalised teksapüksid), käes ka mugav. Kusjuures taskus tunneb teda isegi vähem kui vana nokia klotsi (paksuse vahe). Muidugi hind on juba teine küsimus. Julgen soovitada nii Samsung S2 kui enda mobiili. antud samsungi kohta midagi ütelda ei oska.

Comment

• Oliverk
            Moderaator
            • Nov 2008
            • 3016

Algselt postitas Kosmonaut Vaata postitust
            Ma arvan, et see telefoni suuruse kartmine (rääkides 4,3 tollistest isenditest) ei ole eriline probleem. Soetasin endale HTC sensation XE ja see mahub taskusse väga ilusti ära (tavalised teksapüksid), käes ka mugav. Kusjuures taskus tunneb teda isegi vähem kui vana nokia klotsi (paksuse vahe). Muidugi hind on juba teine küsimus. Julgen soovitada nii Samsung S2 kui enda mobiili. antud samsungi kohta midagi ütelda ei oska.
            Dunno, mul 3.7 tolline Desire S ja see on suht max suurus mille ma veel ostaks. Saapa paelu kinni hakakd panema siis lööb telefoni läbi munade juba ja peab kohendama teist. Niisama istudes jah väga ei tunne.

Comment

• SR1337
              Õpihimuline Mängur
              • Aug 2011
              • 348

nvm
              Last edited by SR1337; 26.01.12, 19:59.

Comment

• pastilaa
                kuum poiss
                • Apr 2009
                • 7518

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                Dunno, mul 3.7 tolline Desire S ja see on suht max suurus mille ma veel ostaks. Saapa paelu kinni hakakd panema siis lööb telefoni läbi munade juba ja peab kohendama teist. Niisama istudes jah väga ei tunne.
                Suurema telefoniga harjub jube kiirelt ja tagasi väiksema ekraani peale minekut enam küll ei kujuta (äkk-korras kui võimalus raamatut lugeda kellegi auto tagaistmel või videot vaadata jne). Endal 4,7" ja ei taskusse mahuks neid tolle veel :P.

Comment

• fyte
                  Pokkerihai
                  • Jun 2010
                  • 3378

Kas wifi hotspoti kasutamine peabki jõhkralt akut võtma? Nii ~15% / h tundub tühjenevat.

Comment

• Relamz
                    Vana Tegija
                    • Jan 2010
                    • 1467

Algselt postitas fyte Vaata postitust
                    Kas wifi hotspoti kasutamine peabki jõhkralt akut võtma? Nii ~15% / h tundub tühjenevat.
                    1 minut googeldamist ja leidsin sellise lause.
                    Also I've read that using the phone as a hotspot drains the battery quite quickly and that it is recommended that you only do this when the phone is plugged in.

Comment

• neeme
                      Grinder
                      • Nov 2008
                      • 540

Kuna selles vallas tulevad iga nädal mingid uued telefonid ja uuendused siis küsin küsimuse mis ilmselt on ka varem küsitud siin teemas: :)
                      Plaanis ka soetada endale uus telefon. Kuna ma nutitelefonist üldse ei tea mitte kottigi.
                      Siis otsingi siit soovitusi, et millel võiks parim hinna/kvaliteedi suhe olla? Hea oleks kui hind jääks mingi 300-400€ vahele, kuid ilmselt maksaks ka rohkem kui asi ikka väärt on - praegu mõttes Iphone ja Samsung Galaxy S II.
                      Kas praegu mingis telefonis ka PSis nt mängida saab või kuskil mujal ? Pole asjadega üldse kursis.
                      Nokia'l on üldse arvestatavaid mudeleid ? Ja mida üldse veel telefoni ostes vaatama peaks?
                      Peaks kuskile esindusse näppima minema telefone aga pole veel viitsind...
                      Last edited by neeme; 10.03.12, 13:28.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

HTC Sensationid on praeguse aja ühet tipptelefonid, võid rahulik olla, et pole ka 3 aasta pärast ajale jalgu jäänud.. Nokial ei ole *******, ei soovita midagi. Aga ma soovitaks minna poodi ja lasta konsultandil seletada, ütle mida sa teha tahad selle telefoniga, mis on ootused ja las siis seletavad ja müüvad, ära karda lolle küsimusi küsida. Arvesta sellega, et nutitelefon on mõttetu kui sul pole interneti paketti ostetud, Wifi raiskab akut, parem on kasutada gprsi või 3G'd.. ise olen Androidi fänn ehk soovitan Androidi tarkvaraga telefone. Sa pen enda jaoks list asjadest mis su telefonil olema peavad ja siis mine poodi listiga ütle hinnavahemik ja las soovitavad.

a la
                        - peab olema GPS
                        - peab olema wifi tugi
                        - peab olema microUSB laadimiseauk
                        - peab olema Android
                        - peab olema välguga fotokas vähemalt 5mpx
                        - puutetundlik ekraan
                        - peab olema võimalik ise panna SD kaart sisse
                        - vähemalt 1Ghz prose

jne.. nii palju tee endale selgeks, et sellise miinimumlisti saaksid koostada.

Comment

• neeme
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 540

Kas praegu saab mingi telefoniga pokkerit ka mängida ?
                          Kuskilt kunagi jäi kõrvu, et HMi Iphone apps on kyll olemas ja peaks töötama ?

Comment

• Romka
                            Pokkerihai
                            • Mar 2009
                            • 1544

888 poker saame meie hetkel vist ainult? Muidu Pokerstars tuli väga hea mob appiga välja natuke aega tagasi aga see beta versioonis ja brittidele hetkel ainult mõeldud. Loodetavasti tuleb meile ka varsti.

Comment

• neeme
                              Grinder
                              • Nov 2008
                              • 540

Olen EMT kodulehelt neid telefone vaikselt vaatand.
                              Praegu on kõige parema mulje jätnud Samsung GT-I9100 Galaxy S II ja HTC Sensation XL.
                              Proovin ilmselt homme kuskil poes näppimas käia neid.
                              Kellegil on kogemusi või oskab nende kohta midagi rääkida ? Või üldse veel midagi kolmandat soovitada ?

Comment

• alaska
                                forever
                                • Oct 2008
                                • 6599

Sony ericsson arc-s on täitsa ok telefon.

Comment

Working...