Päris huvitav, et inimeste arvates aitab mängu parandada see, kui oled foorumist bännitud. Nagu oleks foorum nende viletsas mängus süüdi. Mis on omakorda veider, sest see peaks olema koht, kus oma vigade kohta küsida ja arvamusi saada. Palun selgitada.
Päris huvitav, et inimeste arvates aitab mängu parandada see, kui oled foorumist bännitud. Nagu oleks foorum nende viletsas mängus süüdi. Mis on omakorda veider, sest see peaks olema koht, kus oma vigade kohta küsida ja arvamusi saada. Palun selgitada.
Ma ise olen küsinud bänni seetõttu, et sellest foorumist on väga raske eemal hoida ja kulutab mu aega kohutavalt.
banitakse sellepärast et ennast pokkerist ja foorumitest puhata.. kui saad nädala normaalse inimese elu elada siis tuleb ka mängimise isu tagasi :)
Oma silm on ikka kuningas. Kui tahad, siis ma võin 2-nädalase bänni panna paar korda ning järgmise aasta alguses siis saaksid teha väikese võrdluse tulemuste osas.
Ma ise olen küsinud bänni seetõttu, et sellest foorumist on väga raske eemal hoida ja kulutab mu aega kohutavalt.
Sa (kehtib ka variatsiooni ja K2snaka jutu kohta) ei suuda ennast isegi nii algelisel tasemel kontrollida? Ma hoiaks ennast siis hasartmängudest küll miilide kaugusele. Või uninstalliks kõik brauserid. Telnet FTW!
Või noh, kui mängides on tõesti nii sitaks igav, siis 100/200 HU. Võib-olla siis kaob mängimise ajal mingi jamaga tegelemise isu äää. Kasulik ka selles mõttes, et kui bankroll lännu, siis 1-sendistes laudades hullates on tõenäoliselt suva ja võib foorumis olla küll.
Comment