****Septembri Offtopic - Oh kooliaeg oh kooliaeg...****

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rigged
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2535

Re: ****Septembri Offtopic - Oh kooliaeg oh kooliaeg...****

Algselt postitas jrgn hell
    paranda mind, aga turn oli check ja kui ta sai low näiteks mingi jama riveris, siis hu-s mõlemat pidi väga raske dominate´ida, seega panen pressurei peale, et äkkki foldib ja kui ei foldi, saan oma poole ikka

vale?

edit: ja pf oli limp, seega mega low-d sealt oodata pole, kui mingi slowplay vana pole.
    Riveris kui ta raiseb 960 peale, arvad et foldib viimased 400? ...Lol...

ja kui ma seal turnis boati hitin, checkin ka, et nõrgana näida
    (Mõtle loogiliselt, miks checkiks vastane turni ja siis järksu raiseks Sind räigelt üle, olles igal juhul pot committed?)

Comment

• jrgn hell
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 3328

see lõpp jh, ei usu ka foldi, aga seal imo pole vahet midagi, 2way lock ikka ebatõenäoline, sest Hu ikkagi

Comment

• hoss23
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 2551

Algselt postitas ranka
        Tahtsin veel lisada, et Classic >>>>>>>>>> Olympic, kui sulle meeldib pokkerit mängida for fun. Hea väike field ja turnad kestavad väga vähe - ühesõnaga enne pidu hea "warm-upi" teha. Samuti töötajad meeldisid mulle rohkem oma suhtumise ja olekuga - olympicus ollakse kohati väga külmad või siis väga võltsid - classicus oli vastupidi. Ning mängijaskond on ka sitaks parem, meenutab rohkem sõbralikku kodumängu, kui "haide" teenimiskohta ning seetõttu saab väga mugavalt ning hubaselt end tunda.

Asukoht on ka nuts - vanalinnas.
        Kuule olin ka eile classicus, Jäin 10-daks. Krt sa võtsid mu välja oma A5s-ga ;D ja pärast olin Veenuses, päris sheff oli.Turka oli ka päris hea. Sõber Lepisto võitis siis eile.

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

Algselt postitas Davy

diadema trikk ivey vastu täna. vaadake viimast kätt...
          Olympicus on pisut soe soome kutt, kes siin elanud nyyd 2 kuud. iga päev seal kohal.
          vend mängib cashi nii, et UTG võib ka 2k+ nuppe kütta pf, kui saadaval ainult blindid.
          flopimängu ta ei mängi kunagi!. fold, limp-all inn või kohe pf all inn full stack+.
          eile sain korra ta all inni AQo-ga pf 2k eek maha callitud. väitis küll, et tal on ässad, aga rsk poiss oli liialt coca cola-viina kokse joonud(mis ta 1 lemmikuid :D) ja oli hoopis A 2
          samas päeva lõpetas ta miski 4k+ plussis, kuna järjekordselt A5o-ga pf UTG nuppe tehes sai calli QQ-lt aga ässad ja viied tahtsid tulla.
          kõige suurem komöödia oli see, kui ta pf limpis. 1 halb regi tegi btn-lt reise. keegi lauast viskas sommile nalja, et "noh, all inn?".
          kutt sõnaski selge kõlava häälega(nagu ikka) all inn! stack miski 4-5k
          regi oli venelane ja sommiga ego-sõda. callis maha.
          board A K 4, A, K.
          somm keerab lahti Q7s
          regi J6s.
          RUFFFFEL, somm scoopib 11k.....

tigrano, golfi see nv ei jõua....
          ranka, ma muretsen su tervise pärast. :)

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas hoss23
            Kuule olin ka eile classicus, Jäin 10-daks. Krt sa võtsid mu välja oma A5s-ga ;D ja pärast olin Veenuses, päris sheff oli.Turka oli ka päris hea. Sõber Lepisto võitis siis eile.
            Sind mäletan küll. Eile ikka selline triangel käis, et lausa alb akkab. Täna muidugi jätkub :P

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas vsiu100
              tigrano, golfi see nv ei jõua....
              ranka, ma muretsen su tervise pärast. :)
              Miks mu tervise pärast muretsed? Ja üle 30 iga järgnev aasta on boonus anyway :)

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

See soomlane on väga sarnase stiiliga ühele Triobeti soomlasega, samamoodi vend laxis alati ainult all in ;D

Comment

• vennike
                  Pokkerihai
                  • Mar 2009
                  • 1958

Algselt postitas ranka
                  Miks mu tervise pärast muretsed? Ja üle 30 iga järgnev aasta on boonus anyway :)
                  jep, minagi ytlen, et iga synnipäev peale kolmekümnendat on juubel ja peab vastavalt ka tähistama, sest pole kindel, kas järgmine enam tuleb ;D

Comment

• hoss23
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 2551

Algselt postitas ranka
                    Sind mäletan küll. Eile ikka selline triangel käis, et lausa alb akkab. Täna muidugi jätkub :P
                    Krt, siis ma olen ikka nõrk sinu kõrval. Täna küll minust peaomeest poleks

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Tegelt asi on nii, et ma olen elanud oma elu seinast-seina. Olnud totaalne nõu-lifer, kes pidudel ei käi ja siis samuti "joodik", kes paneb nädalaid jutti. Mõlemal on oma head ja vead ning tänasel päeval olen võtnud tükikest mõlemast ja nädal koosneb nii, et 5 päeva on see no-lifer ja 2 päeva see joodiku pool.

Niikaua, kuni on noorust, energiat, raha ja võimalusi siis tuleks seda ära kasutada ja "nautida" elu. Mõningad elu "nautimise" meetodid on tihti liialt enesehävituslikud ja neid võiks mitte kasutada või piirata nende kasutamist. Aga kuna ma ei ole miski pereinimene ega sellest kunagi ei saa, siis parem kustutan hilisemad aastad mu elust, kui kahetseks nendel aastatel. Praegust elu ma ei kahetse ega kahetsegi tagantjärgi, sest ma olen see inimtüüp, kes enne autorooli istumist ütleb omale: "kui teed liiklusõnnetus ja jääd invaliidiks, siis ma ei ütle kunagi, et miks pidin ma autorooli istuma".

Comment

• Provoker
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 3067

Kuidagi üksluiseks ei muutu??

Comment

• hoss23
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 2551

Algselt postitas ranka
                          Tegelt asi on nii, et ma olen elanud oma elu seinast-seina. Olnud totaalne nõu-lifer, kes pidudel ei käi ja siis samuti "joodik", kes paneb nädalaid jutti. Mõlemal on oma head ja vead ning tänasel päeval olen võtnud tükikest mõlemast ja nädal koosneb nii, et 5 päeva on see no-lifer ja 2 päeva see joodiku pool.

Niikaua, kuni on noorust, energiat, raha ja võimalusi siis tuleks seda ära kasutada ja "nautida" elu. Mõningad elu "nautimise" meetodid on tihti liialt enesehävituslikud ja neid võiks mitte kasutada või piirata nende kasutamist. Aga kuna ma ei ole miski pereinimene ega sellest kunagi ei saa, siis parem kustutan hilisemad aastad mu elust, kui kahetseks nendel aastatel. Praegust elu ma ei kahetse ega kahetsegi tagantjärgi, sest ma olen see inimtüüp, kes enne autorooli istumist ütleb omale: "kui teed liiklusõnnetus ja jääd invaliidiks, siis ma ei ütle kunagi, et miks pidin ma autorooli istuma".
                          Jutt jumala õige

Comment

• Lutzky
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1829

Algselt postitas ranka

..kui ma oma naisele sellist juttu räägiks, siis ta laseks mu konkreetselt kohe maha ;D

Comment

• antnx
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3102

Ah ärge poisid nüüd mulage, et pole pereinimesed. Vat ühtäkki tuleb see õige naine ellu ja oledki naksti hammaste vahel. Võib juhtuda, et oled nii sees, et pere kiire tulema. Tunned, et see naine ongi õige kellega tahaks terve elu olla. Siis lapsed taga ja ongi pereelu. Seda ei tea kunagi - see hiilib nagu 2 oudine sulle seljataha ja lajatab riverisse kui sa kõige vähem oskad oodata. vat vat...

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Jah, mõni hea naine tuleb teeb mõned räiged suckoudid ja hakkabki ranka lastele maja ehitama järsku!

Comment

Working...