Narko!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vonkartoffel
    Pokkerihai
    • May 2009
    • 1658

Re: Narko!

Nu ecstasyt nagunii ei legaliseeritaks, vähemalt mingit vabamüüki kindlasti ei saaks toimuda, kanep juba teine asi. Meil Eestis on vb isegi kõige rangem ravimiamet terves EUs. Mina pole ühegi asja legaliseerimise vastu kui ravimiamet oma kontrollid ja uuringud ka teeb juurde.

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

Mu eesmärk on järgmine suvi minna Hollandisse, siis ma proovin küll kõikseened ja kanepid ja tussukoogid ära :D

Comment

• marxiku
        Õpihimuline Mängur
        • May 2009
        • 471

Algselt postitas leits
        Mu eesmärk on järgmine suvi minna Hollandisse, siis ma proovin küll kõikseened ja kanepid ja tussukoogid ära :D
        seened vist pole enam leegalsed seal.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Siin neid narkoga tuttavaid inimesi tundub, et on. Mind huvitavad järgmised asjad:
          *mis mõju on kanepil
          *seentel
          *kangemal kraamil

Seente kohta olen kuulnud, et tekitavad hallukaid vist?

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas leits
            Siin neid narkoga tuttavaid inimesi tundub, et on. Mind huvitavad järgmised asjad:
            *mis mõju on kanepil
            *seentel
            *kangemal kraamil

Seente kohta olen kuulnud, et tekitavad hallukaid vist?
            Kui keegi peaks siin kaifidest sõna võtma ja kirjeldama mõne narkootikumi "positiivsetest" mõjudest, tunnetest ja meeleolust, mida saab narkootikumi kasutamisest, siis see teema lendab lukku - tõenäoliselt kustutamisele kogu teema.

See foorum ei ole narkootikumide promomiseks ja kaifide kirjeldamisel see on juba promo ning võib tekitada mõndades kasutajates ebavajalikku huvi narkootikumide vastu.

Saage aru, et mis tahes narkootikum (s.h. kanep, alkohol, tubakas) on Teie tervisele kahjulikud! Seda mitte ainult liigtarbimise tagajärjel - ka iga laupäevane kanepi suitsetaja või õllejooja võib haigestuda kopsu - või maksavähki (või mõnda muusse haigusesse) just nende ainete tarvitamise tagajärjel!

Comment

• muhkLionu
              Grinder
              • Jan 2009
              • 522

Algselt postitas ranka
              Kui keegi peaks siin kaifidest sõna võtma ja kirjeldama mõne narkootikumi "positiivsetest" mõjudest, tunnetest ja meeleolust, mida saab narkootikumi kasutamisest, siis see teema lendab lukku - tõenäoliselt kustutamisele kogu teema.

See foorum ei ole narkootikumide promomiseks ja kaifide kirjeldamisel see on juba promo ning võib tekitada mõndades kasutajates ebavajalikku huvi narkootikumide vastu.

Saage aru, et mis tahes narkootikum (s.h. kanep, alkohol, tubakas) on Teie tervisele kahjulikud! Seda mitte ainult liigtarbimise tagajärjel - ka iga laupäevane kanepi suitsetaja või õllejooja võib haigestuda kopsu - või maksavähki (või mõnda muusse haigusesse) just nende ainete tarvitamise tagajärjel!
              +1

Comment

• Codecci
                Luuramas Naisteturniire
                • Nov 2008
                • 7574

Algselt postitas Helmps

sõltuvus on see, kui elad põhimõtteliselt doosist doosini ning ilma selleta ei saa. kas antud isik tarbis siis päevast päeva ecstasyt? või oli see nn. "nädalavahetusesõltlane" kes nädalavahetustel 3 päeva rokkis ja siis oli iga ndv sõltuvuses ?
                Bullshit. Kanepisõltlane saab ka olla, aga sellist doosist doosini asja kanepi puhul eksisteerida ei saa, sest füüsilist sõltuvust ei teki.

Ecstasyt mina nt. eriti teha ei julge, sest see "pauk" on lihtsalt niivõrd kaif ja hiljem tekib "halli maailma" tunne vms, selge peaga on ilgelt jura ja mõttetu olla, alkost ka enam midagi ei saa. See ongi kõige hullem sõltuvuse põhjus minu arust, su mindset lihtsalt muutub ja tahad ka pidevalt teha, kuigi füüsilist sõltuvust pole.

Comment

• marguzz22
                  Vana Tegija
                  • Oct 2008
                  • 1458

Algselt postitas marxiku
                  seened vist pole enam leegalsed seal.
                  veel on

seened - väga filosoofiline tripp, hallutsioonid jne amsis tegin väga huvitav sain elu mõttest aru
                  kanep- rahusti nagu uimane oled ja niisama(mingit erilist pauku pole)
                  ex - ülim eufooria, kõik on sõbrad, oled väga avatud räägid kõik mida mõtled ja "armastad" kõiki oma sõpru jne soovitan proovdia, endale ei meeldi eriti kuid paar korda olen teinud

Comment

• vsiu100
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4253

kustuta oma post ära. sai paar posti tagasi mõjudest räägitud. vt ranka posti!
                    ei taha et see teema lukku läheks.

aga 1 asi veel.
                    Hollandis on zoofiilia ka seadustega lubatud. imo kui hollandis on võiks ka eestis olla.

Comment

• antnx
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3102

Mina olen selle poolt, et alkohol ära keelustatakse. Õnneks ma ei suitseta aga vahel tahaks mõne õlle võtta ja see ajab mind närvi, et ma ikka võtan need mõned õlled!

Comment

• MIKE_K6o
                        FPP Pro
                        • Jan 2009
                        • 221

Algselt postitas marguzz22

ex - soovitan proovdia
                        :o

Comment

Working...