*** Juuli offtopic ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vinney
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 473

Re: *** Juuli offtopic ***

Algselt postitas Kris
    täiesti ulme ikka... Vaadake aknast välja kuud.. ei kujuta küll ette, et inimene seal seisnud kunagi
    ok

Comment

• ESTPatrick
      Olümpsi Mägi Aivar
      • Nov 2008
      • 5572

Algselt postitas Kris
      täiesti ulme ikka... Vaadake aknast välja kuud.. ei kujuta küll ette, et inimene seal seisnud kunagi
      ma praegu ei viitsi, võib-olla hiljem

Comment

• -andres-
        Moderaator
        • Oct 2008
        • 4546

Räägin kiirelt ühe "pokkeriprofi" tegemistest. Ehk teisisõnu mängisime sõprade/tuttavatega live cashi. Panused polnud suured, nl100/200.
        Üks vend siis aina jutustab kui hästi tal pokkeris ikka läheb, et keskmiselt 7-8k eeke kuus tiksub ikka ilusti. Veerand auto raha kogutud ja vaikselt tiksub. Küsin siis, et mida mängid, et kas cashi? Mees vastab, et eip, et cashi mängisin küll, aga 1€ blindidega lauas, konkreetselt tema sõnad, sain 2 biiti ja kaotasin oma bankrolli. Nüüd vihkab cashi ja enam ei mängi, sest jõle rigged pidi olema.
        Ütles siis mees, et tavaliselt õhtuti 2 tunnikest mängib, et keskmiselt 300.- õhtuga ja nii see 8k kuus tulebki. Küsisin siis, et kas sng'd toodavad, vastas, et ei, ta rohkem MTT mees, suure fieldiga turnade erialal. Tahtsin naerda, samas oli ju huvitav vestelda, et stabiilne sissetulek iga õhtu MTT'de peal olemas mehel, tahaks seda edu valemit ikka teada saada.
        Küsis siis minult, et kas ma ka netis mängin, ütlesin, et multitablen Starsis ~20 lauda. Hämmeldusega küsis, et miks nii, et istu ikka mingi nl100/200 sisse ja lase 3-4 lauda, et närvipinget rohkem ja mis sa neid sente ikka liigutad, sel hetkel ma pidin ikka korra naerma ka, aga vastasin stoilise rahuga, et eks mul sellised plaanid olegi.
        Peale selle oli ta ka live cashis totaalne monkey, kes arvas, et AK limp on allright ja K8833 boardil on reegel sellega bustoks minna, kui family pot on toimimas.
        Lõpetuseks, siis mees ütles, et kurat, peab minema koju kaotatud raha tagasi teenima, mõtles siis veidi ja lausus uuesti, et kurat, ei saagi. Kõik kontod ju nullis. Jõudsin küsida veel, et eile ju teenisid oma 300-400 ikka ära, aga rohkem mees vastata ei tahtnud :(. Ja mees on alati kodumängule oodatud, on mida õppida.

Comment

• BuildUp
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2547

Algselt postitas -andres-
          Räägin kiirelt ühe "pokkeriprofi" tegemistest. Ehk teisisõnu mängisime sõprade/tuttavatega live cashi. Panused polnud suured, nl100/200.
          Üks vend siis aina jutustab kui hästi tal pokkeris ikka läheb, et keskmiselt 7-8k eeke kuus tiksub ikka ilusti. Veerand auto raha kogutud ja vaikselt tiksub. Küsin siis, et mida mängid, et kas cashi? Mees vastab, et eip, et cashi mängisin küll, aga 1€ blindidega lauas, konkreetselt tema sõnad, sain 2 biiti ja kaotasin oma bankrolli. Nüüd vihkab cashi ja enam ei mängi, sest jõle rigged pidi olema.
          Ütles siis mees, et tavaliselt õhtuti 2 tunnikest mängib, et keskmiselt 300.- õhtuga ja nii see 8k kuus tulebki. Küsisin siis, et kas sng'd toodavad, vastas, et ei, ta rohkem MTT mees, suure fieldiga turnade erialal. Tahtsin naerda, samas oli ju huvitav vestelda, et stabiilne sissetulek iga õhtu MTT'de peal olemas mehel, tahaks seda edu valemit ikka teada saada.
          Küsis siis minult, et kas ma ka netis mängin, ütlesin, et multitablen Starsis ~20 lauda. Hämmeldusega küsis, et miks nii, et istu ikka mingi nl100/200 sisse ja lase 3-4 lauda, et närvipinget rohkem ja mis sa neid sente ikka liigutad, sel hetkel ma pidin ikka korra naerma ka, aga vastasin stoilise rahuga, et eks mul sellised plaanid olegi.
          Peale selle oli ta ka live cashis totaalne monkey, kes arvas, et AK limp on allright ja K8833 boardil on reegel sellega bustoks minna, kui family pot on toimimas.
          Lõpetuseks, siis mees ütles, et kurat, peab minema koju kaotatud raha tagasi teenima, mõtles siis veidi ja lausus uuesti, et kurat, ei saagi. Kõik kontod ju nullis. Jõudsin küsida veel, et eile ju teenisid oma 300-400 ikka ära, aga rohkem mees vastata ei tahtnud :(. Ja mees on alati kodumängule oodatud, on mida õppida.
          Mõnus lugu. :) ;D

Mul kahjuks pole, aga ma usun/loodan, et nii mõnelgi on veel mingeid selliseid lugusid pajatada. ;D

Comment

• masterpuppet
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2094

Algselt postitas -andres-
            Oskan isegi aimata,kellest jutt. :)
            Aga need kodumängud on kuldsed jah, kahju, et tihedamini keila ei satu. :)

Comment

• vonkartoffel
              Pokkerihai
              • May 2009
              • 1658

dsfdsfds Keilas?? ma siin suht lähedal ja tuleks isegi vaataks seda mängu, PM kui huvi on lisamängijate vastu.

Comment

• Svenza
                Svetlana aka Buldooser
                • Oct 2008
                • 3591

Comment

• antnx
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3102

Ise ka selliseid tüüpe kodumängudel kohanud. Räägivad kuidas mängivad ikka sendilaudades ja turkasid lasevad ja. Aga no homegamel ikka täielikud donkeyd.

Comment

• vsiu100
                    Moderaator
                    • Oct 2008
                    • 4253

Algselt postitas Svenza
                    svenza, võtad investori-bisnibmani raske töö vastu?

Comment

• Svenza
                      Svetlana aka Buldooser
                      • Oct 2008
                      • 3591

Tuleb võtta raskel ajal. Siis ikkagi tulevase peaministriga käpp sees :) Tõotab kasumlik diil tulevat

Comment

• vsiu100
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4253

Algselt postitas antnx
                        Ise ka selliseid tüüpe kodumängudel kohanud. Räägivad kuidas mängivad ikka sendilaudades ja turkasid lasevad ja. Aga no homegamel ikka täielikud donkeyd.
                        vahest/tihti dongatakse homegamel motivatsioonipuudusest.
                        ma olen päris palju homegame mänginud, erinevate seltskondadega. aga 80% juhtudel ei suuda end seal kokku võtta ja teen oma ..,..,.., F mängu.
                        miski viimased 3-4 kuud pole ühtki homegame mänginud..... ei suuda.

Comment

• donkament
                          Pokkerihai
                          • Apr 2009
                          • 1945

Algselt postitas antnx
                          olen ka sellised näinud + ise olen samasugune :). Krt lives ei kannata ju standard nitstyle mängida, ikka kui preflop raised 4xbb 200bb deep, siis oled commited ja alla ei anna. standard.

Comment

• bounce
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 865

Algselt postitas donkament
                            ikka kui preflop raised 4xbb 200bb deep, siis oled commited ja alla ei anna.
                            Mulle meeldib see lause, naelapea pihta.

Comment

• Svenza
                              Svetlana aka Buldooser
                              • Oct 2008
                              • 3591

Türaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                              Nii fucking rigged
                              KK vs A6 vs 77, river A
                              Liidristackist kukun eelviimaseks
                              Siis KQ buttonilt, lähen vargile, BB-l on AA
                              Ja viimane käsi sama värdja vastu A7 vs 77, hui mulle abi tuleb
                              Fucking värdjad pederastid, nii närvidele käib. Tund aega mängi, selle nimel et mingi kusik hitiks järjest.

Comment

• ESTPatrick
                                Olümpsi Mägi Aivar
                                • Nov 2008
                                • 5572

see on vale topic ju

Comment

Working...