Minu ja Sinu ja Meie lemmikmuusika [NB! YOUTUBE linkides kasutada SPOILER koodi!]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • adam_q
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1453

Re: Minu ja Sinu ja Meie lemmikmuusika [NB! YOUTUBE linkides kasutada SPOILER koodi!]

kuidas seda stiili nimetatakse, kus mingi tite lälin on läbiv teema ja siis ilge biit käib? Energy FM on nüd täis seda, selline pinin käib ja siis ta pudikeeles midagi räägib ja siis tuleb drop.

sama piinlik nagu superstaarisaate esimesed saated, jällegi. või siis Eesti komöödiatelešõud.
    Last edited by adam_q; 07.03.16, 14:10.

Comment

• Dnbftw
      Pokkerihai
      • Jul 2010
      • 1808

Re: Minu ja Sinu ja Meie lemmikmuusika [NB! YOUTUBE linkides kasutada SPOILER koodi!]

Vanasti kutsuti seda stiili Eurodance, tänapäeval pigem üldine nimetus EDM. Lapsepõlvelemmik ja parim näide mida ei soovita kuulata:
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Cure

Comment

• adam_q
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1453

titelälina fännidele veel, kerge allahüppetunne tuli, kui kuulsin esimest korda seda lugu.
        muusika hakkabki nii p***i minema, kui kunagi Demolition Man'is kujutati :D

Last edited by adam_q; 05.04.16, 15:50.

Comment

• Dnbftw
          Pokkerihai
          • Jul 2010
          • 1808

Grind goes slowly...

Comment

• sass42
            Räme Fish
            • Nov 2016
            • 1

Re: Minu ja Sinu ja Meie lemmikmuusika

pole musa vänn

Comment

Working...