Mis erakonna poolt hääletaksid?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • SamGold
    Õpihimuline Mängur
    • Mar 2009
    • 302

Re: Mis erakonna poolt hääletaksid?

europarlamendi valimistel hääletan üksikkandidaadi Indrek Tarandi poolt tõenäoliselt

Comment

• surka
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2008
      • 336

Algselt postitas SamGold
      europarlamendi valimistel hääletan üksikkandidaadi Indrek Tarandi poolt tõenäoliselt
      +1

rebel :D

Comment

• LuuK
        Vana Tegija
        • Dec 2008
        • 1138

tema poolt ei saa kahjuks hääletada kuna siis ta ei teeks enam telesaateid :(

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas LuuK
          tema poolt ei saa kahjuks hääletada kuna siis ta ei teeks enam telesaateid :(
          kui see on tõsi, siis hääletan kindlasti tema poolt

Comment

• Tuul
            Grinder
            • Oct 2008
            • 989

Kui nüüd codecci tähelepanu sellele juhtis, siis ma pean ka vist Tarandi poolt hääletama, et sellest "targem kui 5b" õudusest lahti saada

Comment

• privador
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 3951

Hääletan naljameeste poolt-Kas Tarandi või KE-Savisaare poolt.
              Tõenäoliselt Tarandi poolt,sest tahan,et sisse saaks ja hakkaks europarlamendis pulli tegema.

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

ma hääletaks heameelega Savisaare poolt, kui oleks kindel, et ta sinna ka läheb. Saaks kohalikud uudised jälle vaadatavaks.

Comment

• Tigrano
                  Administraator
                  • Oct 2008
                  • 7614

Irw, savisaar mängib pokkerit ja nüüd kõik hääletavad tema poolt.

Comment

• zyxxx
                    Õpihimuline Mängur
                    • Oct 2008
                    • 453

Keskerakonna s*ta loopimine on mind nii kaugele viinud, et ma ei hääletanud mitte kellegi poolt vaid Keskerakonna vastu. Hääle said SDE omad. Kui poleks Savipätsi ja tema jüngreid, ei viitsiks ma valima minnagi.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Algselt postitas zyxxx
                      Keskerakonna s*ta loopimine on mind nii kaugele viinud, et ma ei hääletanud mitte kellegi poolt vaid Keskerakonna vastu. Hääle said SDE omad. Kui poleks Savipätsi ja tema jüngreid, ei viitsiks ma valima minnagi.
                      Õige ainult vastu, sest kopp on eest sellest saastast mida savi suust välja ajab.

Comment

• SamGold
                        Õpihimuline Mängur
                        • Mar 2009
                        • 302

Algselt postitas zyxxx
                        See, kuidas enamus erakondi ühendab praegu mingid lambi eesti probleemid europarlamendi valimistega, mis pole omavahel pmst üldse seoses, tekitab küll hämmingut. Et nagu kes on erakondade sihtgrupp, keda nad nende kampaaniatega püiavad - mingid täielikud debiilikud??? Ja kas siis mingi debiilid on erakondadele tähtsamad kui enamvähem haritud inimesed kes ju kohe aru saavad, et aetakse sitta? Kavatsen ka just vastuhääletuse põhimõttel rohelisi edaspidi valida, sest kõik teised on mingi sita ajamisega tegelema hakanud. Keskerakond on selles loomulikult supernova elite.

Comment

• marguzz22
                          Vana Tegija
                          • Oct 2008
                          • 1458

ma ka aru ei saa, mida puutub ansip ja eesti majandus euroopa liidu valimistesse? Savisaar kirjutab oma valimisplakatis(mis mulle ka koju saadeti) - kas tahate veel, et ansip saaks võimule?EI? SIis vali 1xx WTF räägiks nad siis sellest, mis seadusi EL kaudu tahavad vastu võtta vms, energiapoliitikast jne

Comment

• Herr-Buttermilch
                            Julm Donk
                            • Feb 2009
                            • 25

ougaad, hakkasin hääletama ja lükkasin instantly oma hääle Kristlikele Demkoraatidele, kuigi tahtsin panna IRL-ile. Aga tegelt pohhui, mõlemad toetuvad kristlikule demokraatiale, on konservatiivsed, üks lihtsalt teisest veidi pehmem. Lõppkokkuvõttes on tähtis see, et hääl ei läheks vasakpoolsetelee, sellisele põhjusele tuginedes ei ole raske otsust teha. Kui, aga hakata asja teise nurga alt vaatama, siis on raske otsust teha, sest Eesti poliitikamaastikul (minuarvates) puuduvad kindla maailmavaatega erakonnad. Kõik on liberaalsete, konservatiivsete, vasak- ja parempoolsete seisukohtade segakogumid. Pole võimalik ka populistlike lubaduste alusel hääletada, need ajavad lihtsalt naerma.:D

Comment

• marguzz22
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1458

Algselt postitas Herr-Buttermilch
                              ougaad, hakkasin hääletama ja lükkasin instantly oma hääle Kristlikele Demkoraatidele, kuigi tahtsin panna IRL-ile. Aga tegelt pohhui, mõlemad toetuvad kristlikule demokraatiale, on konservatiivsed, üks lihtsalt teisest veidi pehmem. Lõppkokkuvõttes on tähtis see, et hääl ei läheks vasakpoolsetelee, sellisele põhjusele tuginedes ei ole raske otsust teha. Kui, aga hakata asja teise nurga alt vaatama, siis on raske otsust teha, sest Eesti poliitikamaastikul (minuarvates) puuduvad kindla maailmavaatega erakonnad. Kõik on liberaalsete, konservatiivsete, vasak- ja parempoolsete seisukohtade segakogumid. Pole võimalik ka populistlike lubaduste alusel hääletada, need ajavad lihtsalt naerma.:D
                              netis saad uuesti hääletada kui taad

Comment

• BuildUp
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2547

Reformi poolt. Peaasi, et Keskerakond ei saaks võimule ning üleüldiselt on mul ükskõik sellest poliitikast - Ainuke asi, mis vast huvitab/ärritab oleks see kui vastu võetaks astmeline tulumaks.

Comment

Working...