Kas lähed hääletama?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

Re: Kas lähed hääletama?

Algselt postitas marguzz22
    väga kahju, teid tuleks eestist minema saata, kuna ei täida oma PS võetud kohustusi, põhiõigusi ja vabadusi tahte küll, kui kohustusi täita ei taha. TRA KÜLL MA ÜTLEN KUHU EESTI RIIK JA NOORED ON JÕUDNUD ; ei viitsi enam id kaardiga tinistadagi häält kirja, kasvõi eraldi inimesele...samas kui penskar hääletab usinasti, meie aga mitte ja siis pärast kirume

ja siis tulebki nt kohalike omavalitsuse või riigikogu valmistel savikas võimule, keelab pokkeri ja loob nõukogude sotsialismi meenutava pardaki ja siis on häda lahti

ja mina hakkangi moraali lugema, see suht debiilne ok praegu on EL valimised aga muidu kui KOHALIKUD või PARLAMENDI valimised ma olen 100 protsent kindel, et seal te ka ei valinud, kuidas sul nii pohhui on kus elad?
    Lähen küll valima, kui kodus olen.

Aga vaevalt, et selline sõnavõtt innustab valima minema.
    Ja kõigil pole võimalusi, et Id-kaardiga valimiseks.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Mitte hääletama minekuks ei ole pm vabandust olemas.

See Savisaare jutt hakkab aga minu jaoks ennast juba ammendama. Nimelt on viimase ajaga kerkinud esile temaga vähemalt samaväärne mees. Üldiselt tuleks nii KE, kui RE mõneks ajaks totaalselt võimult kõrvaldada. Mõlemad parteid on võimust nii totaalselt läbi imbunud, et reaalsuse tajumisest on asi ikka väga kaugel.

Comment

• vonkartoffel
        Pokkerihai
        • May 2009
        • 1658

delfis on hea küsimustik, mis näitab keda valima peaksid.

Comment

• Oliverk
          Moderaator
          • Nov 2008
          • 3016

Hääletasin just ID kaardiga ära. 10 sekki läks.

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

hääletasin hommikul tööle jõudes suhtkoht esimese asjana ära.

maitea kas kedagi huvitab, aga põhjendan ka ära, miks hääletamas käin. Olin omal ajal tudeng ja siis tekkis iva, et eestis mingist 60-70k tudengist hääletavad ainult paartuhat, kui sedagi. Niih, kui nüüd erakonnad panevad oma eesmärke paika ja valimislubadusi, siis milliste inimeste ja sotsiaasete gruppide huvisid enim arvestatakse? meie partokraatlikus ja kapitalistlikus ühiskonnas ikka nende huvisid, kust tuleb kõige rohke hääli, mis aitab siis vastaval erakonnal võimule saada.

ehk seniks kuni need 60k tudengeid hääletamas ei käi, pole lootustki et mõni erakond näeks tõsist vaeva ja lubadust meie haridust reformida ja tudengite toetusi tõsta... vaid ikka saame me lubadused penisoneid ja pensionitoetusi tõsta jne... sest pensiokad käivad suht aktiivselt valimas.. nemad on sihtgrupp, kelle häälte pärast tasub võidelda...

enam ma küll tudeng ei ole, aga sisu on sama... tehke omad järeldused:-)

Comment

• Aristotep
              Grinder
              • Oct 2008
              • 605

Igal valimistel oma hääl antud. Ei jää ka seekord andmata :)

Comment

• Pahvak
                Pastilaa?? Ei!
                • Dec 2008
                • 4431

väga kahju, teid tuleks eestist minema saata, kuna ei täida oma PS võetud kohustusi
                Ma pole mingeid kohustusi kunagi võtnud, ausalt öeldes ma ei saanud isegi oma sündimist valida. Aga hääletama pigem lähen.
                Fullstacks have more fun.

Comment

• lebovend
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2420

Tra, marguzz, sa ajad jälle tilti mind. Ma pole elus hääletamas käinud ja pole vabsee sinu asi
                  miks ma ei lähe hääletama ja vot fucking ma ei hakkagi sulle üldse seletama ja põhjuseid tooma.

Ma ei kritiseeri inimesi, kes käivad valimas, ma ei kritiseeri inimesi, kes tahavad vabatahtlikult
                  minna kaitseväkke. Tra see on nende valik. Sina nahui ära tule mind kritiseerima v6i mingit
                  "kuhu see noorus on läinud" teemat mulle ajama. Mine hääleta katki ennast,i just dont give a fuck.

Mis puutub Edgarisse....siis mul on ikka pohui. Iga nädal kuulen inimesi vingumas Edgari üle.
                  No nahui lihtsalt ei koti noh, pugegu venelastele perse või mis iganes.

Mina pole elu sees vingunud selle üle, mis toimub Eesti poliitikas, seega jätke oma moraalipask
                  endale, ala: "Praegu ei hääleta, pärast vingud."

Mina tänan.

Comment

• LuuK
                    Vana Tegija
                    • Dec 2008
                    • 1138

PS
                    pokerstars?

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas LuuK
                      pokerstars?
                      PS = põhiseadus

lebo, aga minu hääletamas käimise iva? dumat nada ne brõgat

Comment

• alaska
                        forever
                        • Oct 2008
                        • 6599

100% lähen, aga eriti tõsiselt tulemustesse ei suhtu ja ennast häirida ei lase.

Comment

• lebovend
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2420

Algselt postitas Rage
                          PS = põhiseadus

lebo, aga minu hääletamas käimise iva? dumat nada ne brõgat
                          see nyyd k6las umbes nii, et need, kes ei k2i valimas, on mitte m6tlevad inimesed ja penskarid, kellel
                          on palju vaba aega, k2ivad enne/p2rast turult kiluostmist valimas tuhinaga edgari poolt,
                          need on suured geeniused?

sick, so sick.

Comment

• rohelinekonn
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 3808

Kindlasti hääletan

Lebo kui hääletamine ei koti mida sa siin siis seletad ajad teisi oma jutuga TILTI

Comment

• kapiuksehing
                              Julm Donk
                              • Mar 2009
                              • 33

ei lähe hääletama, kuna seal kõik kandideerijad ju täpselt samasugused.
                              äi oska mina neil vahet teha

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Algselt postitas lebovend
                                see nyyd k6las umbes nii, et need, kes ei k2i valimas, on mitte m6tlevad inimesed ja penskarid, kellel
                                on palju vaba aega, k2ivad enne/p2rast turult kiluostmist valimas tuhinaga edgari poolt,
                                need on suured geeniused?

sick, so sick.
                                kuidagi valesti said aru sellest jutust,
                                minu idee oli selles, et sa ei peagi vast ideoloogiat nii väga valima.. aga iva on selles, et poliitikud ei näe vaeva nende sihtgruppide pärast, kes vaikselt istuvad ja silma ei paista... ehk kuniks kõige suurem valijate grupp on pensiokad.. seniks saavad nemad suurima tähelepanu ja soodustused ja pensionitoetused ja seadused mis nende huve kaitsevad...
                                kui kõige suurema häältekoguse annaksid näiteks pokkerigrinderid (see on ekstreemnäide, aga oletame, et eestis on 200k pokkerigrindijaid kes kõik käivad valimas).. arvad et siis seekordsetel europarlamendi valimistel ei oleks kandidaate, kes lubaks võidelda pokkerimängijate huvide eest ka EL tasemel? a la paneks pidurit nenele online pokkeri piiramise seadustele mida USA ja EL kaaluvad rakendada..

Comment

Working...