*** Arvutimängud ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kivisaba
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2514

Re: *** Arvutimängud ***

teeks äkki foorumi Homm3 turniiri kui nii palju selle mängu austajaid on enda ajatu lemmik homm3

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

oioioi.. HOMMisid mängisin esimesest osast alates.. III oli üks parimaid.. V osas olin ma juba oma skilli nii alla lasknud.. et arvuti tegi lahinguid paremini kui ma ise..

Duke Nukem 3D ja Quake II ja III olid tegijad, Enemy Territory mängisin, siis GTA kõiki osasid olen tugevalt fännanud.. GTA IV'st pidi saama esimene arvutimäng mille ma legaalselt ostan ja kasutan.. aga kahjuks või õnneks kukkusin enne pokkeri küüsi..ehk ma pole GTA IV siiani ostnud ja hetkel on arvutis ainult paar Colinit ja Need4Speedi selle jaoks, kui sõbrad külla tulevad ja tahavad mu Logitechi rooliga rallida...

ühesõnaga.. suhtkoht ei jagu enam üldse aega millegi mängimiseks... 9-6ni tööl, siis söön, võibolla magan tunnikese paar.. siis grindin pokkerit.. siis 1st magama.. ja hommikul tööle.. nädalavahetustel käin kohati trennis või tibinaga kuskil väljas või üritustel..

Comment

• bounce
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 865

q3-me sai kooli ajal kõvasti toksitud netis, peale seda wowi päris kaua, nüüd pokker. sõltuvuse asendamine sõltuvusega pmst.

Comment

• lebovend
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2420

Lemmikud:
          Diablo 2, single player - oh seda nostalgiat.
          Quake 3, multiplayer - railfreeze ofc.
          Counter-Strike 1.6, multiplayer - p6hiliselt sai aega veedetud Eesti serveris nimega Laborint
          Clandestine MUD - te ei taha teada.

Vot nende peale olen oma elu raisanud. Nüüd pole umbes pool aastat tegelenud
          arvutimängudega.

Comment

• Davy
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1341

1. Duke Nuken
            2. StarCraft
            3. Quake II
            4. GTA San Andreas
            5. Call of Duty Sniper rifle MP servers
            6. Mängimata, aga ostetud on kõige uuem GTA, aga arvuti eivea välja.

Enam millegipärast ei suuda/ei taha ühtegi uut mängu ära õppida. Vahel harva veel toksin Call of Duty II. Läbi aegade kõige lemmikum mäng on siiski StarCraft. Ahjaa Colin Mcrae rally2 sai ka paar aastat tagasi mängitud, aga kui netist leitud Eesti rekordajad olid ülesõidetud, siis enam ei jätkunud motivatsiooni.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas lebovend
              Lemmikud:
              Diablo 2, single player - oh seda nostalgiat.
              Quake 3, multiplayer - railfreeze ofc.
              Counter-Strike 1.6, multiplayer - p6hiliselt sai aega veedetud Eesti serveris nimega Laborint
              Clandestine MUD - te ei taha teada.

Vot nende peale olen oma elu raisanud. Nüüd pole umbes pool aastat tegelenud
              arvutimängudega.
              Clandestine. Tra, miks sa seda paska mängisid - Stonia, MUME ja Lost Realms olid ikka nutsid, sest seal olid tõsine PK, questid jms. Clandestine tuntud titemuda, kus tüdrukud sügasid üksteise tutte ja kui keegi kellegi leiva ära varastas, siis terve Clandestine seltskond oli su peale pahane ja enam nad su liivakasti ei pissinud, et sa märga liiva saaks.

Comment

• RudiTurbo
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 4167

6 aastat olen Live For Speedi sõitnud ja muid simulaatoreid, mis vahepeal laineid löövad :)

Comment

• lebovend
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2420

Algselt postitas ranka
                  Clandestine. Tra, miks sa seda paska mängisid - Stonia, MUME ja Lost Realms olid ikka nutsid, sest seal olid tõsine PK, questid jms. Clandestine tuntud titemuda, kus tüdrukud sügasid üksteise tutte ja kui keegi kellegi leiva ära varastas, siis terve Clandestine seltskond oli su peale pahane ja enam nad su liivakasti ei pissinud, et sa märga liiva saaks.
                  Noo põhikoolist klassivenna kaudu sattusin sinna, see oli esimene MUD ja instasõltuvus oli. Lihtsalt
                  väga sick sõltuvus. Alustasin mustvalgelt Telnetis, mingi hetk sain ikkagi CMUDi, hiljem wxMUDi installeeritud.
                  Kui koju tuli püsiühendus, siis oli pmst olemas. 5 aastat matsin selle alla. Pulli sai, PKd sai. Viimased paar
                  aastat olin kõige suurema PKwinide arvuga tüüp seal. Vahepeal sai Clande kokkutulekuid tehtud teiste
                  eestlastega, joodud jms. Ei, fun oli.

MUMEi olen ka proovinud - sitaks raske ja mõnus tundus.

Ülejäänud asju ka proovinud, aga ei ole paelunud.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Noo põhikoolist klassivenna kaudu sattusin sinna, see oli esimene MUD ja instasõltuvus oli. Lihtsalt
                    väga sick sõltuvus. Alustasin mustvalgelt Telnetis, mingi hetk sain ikkagi CMUDi, hiljem wxMUDi installeeritud.
                    Kui koju tuli püsiühendus, siis oli pmst olemas. 5 aastat matsin selle alla. Pulli sai, PKd sai. Viimased paar
                    aastat olin kõige suurema PKwinide arvuga tüüp seal. Vahepeal sai Clande kokkutulekuid tehtud teiste

MUD'a sõltuvus oli mul ikka väga räme, see oli täielik narkomaania. Kui mudas ei olnud, siis muule ei mõelnud, kui mudale. Vaba aeg kulus mõtisklemisele, et mis järgmisena mängus teen või sai õpitud pähe kaarte ja teid, kust saab head expi, varutust jms. Ning mida rohkem mudast eemal olid, seda hullemaks sõltuvus läks ja lõpuks, kui said arvuti taha, siis oli räige rahulduse tunne, et nüüd see ongi elu ja siia ma jääks eluks ajaks. Kooliaeg sai isegi tundidest nii ära käidud ning mõningad mehed said gümnaasiumist kinga.

ÕNNEKS sõltuvus kadus peale mõnda aastat ja sellest sai lihtsalt mõnus hobi ning meelelahutus.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas Davy
                      Ahjaa Colin Mcrae rally2 sai ka paar aastat tagasi mängitud, aga kui netist leitud Eesti rekordajad olid ülesõidetud, siis enam ei jätkunud motivatsiooni.
                      colinite seeria on ikka omaette teema.. Colin 2 puhul oli nuts see, et sai eesti keelse co-driveri panna.. kohe palju parem oli sõita.. colin 3 puhul oli see täiesti perses, et ei saanud autot seadistada sõiduks.. no krt igayhel oma stiil.. selleks on vaja autot ka vastavalt seadistada..

Comment

• Tarmonator
                        Lingiparandaja
                        • Oct 2008
                        • 3274

Civilization 3 on vaieldamatu lemmik, seda on lastud ikka päevade kaupa. Hetkel küll olemas Civ 4 ja seda saab ka vahest torkida, aga minu arvamus on, et see mäng ei ole nii hea kui Civ 3, liiga palju graafikat rikkus asja ära.

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas Rage
                          colinite seeria on ikka omaette teema.. Colin 2 puhul oli nuts see, et sai eesti keelse co-driveri panna.. kohe palju parem oli sõita.. colin 3 puhul oli see täiesti pe**es, et ei saanud autot seadistada sõiduks.. no krt igayhel oma stiil.. selleks on vaja autot ka vastavalt seadistada..
                          Kunagi sai mängitud Colinit ja see oli täielik nuts. Kunagi aega saan, mingi 5 aasta pärast, siis läheb kõvemaks Colini mängimiseks ;D

Comment

• kuco
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1910

Nõo?
                            Clandestine?

Comment

• lebovend
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2420

Ei ma ei ole õppinud Nõos, aga sealt tuli jah päris hea hulk neid inimesi.

Comment

• Oliverk
                                Moderaator
                                • Nov 2008
                                • 3016

Enamik erinevate mängude mängimist oli 486 aegadel. Hot Rod 1/2, PoP, Doom 1/2. Duke. Uuemal ajal gta 1/2, San Andreas. Red Alert 1/2. Põhiline aeg, aga uue arvutiga läks CS 1.6 peale. HEtkel kiired ajad aga siiamaani pealan seda. Oma 5-s aasta jookseb vist.

Comment

Working...