*** Arvutimängud ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kardaanirist
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 3675

Re: *** Arvutimängud ***

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Kakahirmutis
      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
      • Oct 2010
      • 7079

Online football manager, teksti põhine ja tundub fun kuna mängud kord päevas :) pm 1 RL päev on 1 mängu nädal

Eestlasi suht vähe , võiks rohkem olla :)

Comment

• Oliverk
        Moderaator
        • Nov 2008
        • 3016

No mulle Hattricki 1+1 mängudest nädalas piisab. Ei viitsikski rohkem tegeleda asjaga.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

huvitav kas mingit imemoodi on oma hattricki kontot saab tagasi kui pole ca ~10a sisse logind :D?

Comment

• Kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Algselt postitas leits Vaata postitust
            huvitav kas mingit imemoodi on oma hattricki kontot saab tagasi kui pole ca ~10a sisse logind :D?
            Botiks muutub peale paari nädalat ja on kadunud :D Uue võid alati teha , aga hattrickis on see IRL mitu aastat tegemist et tippu jõuda tänapäeval

Comment

• Oliverk
              Moderaator
              • Nov 2008
              • 3016

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Botiks muutub peale paari nädalat ja on kadunud :D Uue võid alati teha , aga hattrickis on see IRL mitu aastat tegemist et tippu jõuda tänapäeval
              Nu alla 3 aasta kindlasti kuhugi ei jõua :D Kui muidugi mingit trademist ei harrasta. Mul oli ka mingi 5 aastane konto aga mingi hetk lasin ära kustuda kui mott ära läks. Nüüd aastakese jälle mänginud. Äkki saab seekord kaugemale ka :D

Comment

• rasmer
                Vana Tegija
                • Oct 2009
                • 1306

Jumbuna sai ka ennast äkki viiendast liigast kolmandasse või isegi teise veetud. Tore meelelahutus oli kunagi, terve sõpruskond mängis. Mingi aeg jäi soiku muidugi.

Comment

• Kakahirmutis
                  • Oct 2010
                  • 7079

Ma mängin veel hattricki aga suht half assed , liiga kaua mänginud juba

Comment

• camu
                    Super Moderaator
                    • Jan 2009
                    • 3411

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
                    Jumbuna sai ka ennast äkki viiendast liigast kolmandasse või isegi teise veetud. Tore meelelahutus oli kunagi, terve sõpruskond mängis. Mingi aeg jäi soiku muidugi.
                    Sama siin. Olin ka kolmandas. Sai igasugustel kokkutulekutel käidud jne. Päris paljud tollased aktiivsed tegelased mängivad praegu pokkerit ka. muttaja, runnar, treix. Ja neid on ilmselt veel ja veel.

Ahjaa. Ma lõpetasin sellepärast, et kuidagi häkiti kontosse sisse ja pandi kõik mehed müüki. Sellega kadus kogu mott uuesti alustada.

Comment

• Kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Algselt postitas camu Vaata postitust
                      Sama siin. Olin ka kolmandas. Sai igasugustel kokkutulekutel käidud jne. Päris paljud tollased aktiivsed tegelased mängivad praegu pokkerit ka. muttaja, runnar, treix. Ja neid on ilmselt veel ja veel.

Ahjaa. Ma lõpetasin sellepärast, et kuidagi häkiti kontosse sisse ja pandi kõik mehed müüki. Sellega kadus kogu mott uuesti alustada.
                      Ma mõtlen et vast kogun seal raha lihtsalt tükk aega ja teen ühe korraliku karika runi kunagi , muud väga ei viitsi

Comment

• vapsik
                        Klubi Liige
                        • Apr 2009
                        • 5462

Algselt postitas camu Vaata postitust

Ma mängisin ka kunagi üsna aktiivselt ja sai isegi paaril kokkutulekul käia. Vist veits hiljem kui Sina.

Comment

• Oliverk
                          Moderaator
                          • Nov 2008
                          • 3016

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                          Ma mõtlen et vast kogun seal raha lihtsalt tükk aega ja teen ühe korraliku karika runi kunagi , muud väga ei viitsi
                          Lol ma kogusin mingi 2 a raha vist :D Logisin siis sisse kui meili peale saadeti sõnum et konto hakatakse sulgema kui sisse ei logi. Vanasti oli see minuaarust mingi 3 kuud? Krt ja siis mingi hetk sai hoti postkast täis ja sinna see hati konto ka läks. Seda ma mäletan et mitmeid miljardeid oli kontol küll(Nüüd mõeldes ei tea kas oli reaalne 6 tiksudes nii palju raha saada? Äkki luiskan.). Sel ajal oli veel kroon imo valuutaks mängus.
                          Last edited by Oliverk; 28.01.14, 19:34.

Comment

• Kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                            Lol ma kogusin mingi 2 a raha vist :D Logisin siis sisse kui meili peale saadeti sõnum et konto hakatakse sulgema kui sisse ei logi. Vanasti oli see minuaarust mingi 3 kuud? Krt ja siis mingi hetk sai hoti postkast täis ja sinna see hati konto ka läks. Seda ma mäletan et mitmeid miljardeid oli kontol küll(Nüüd mõeldes ei tea kas oli reaalne 6 tiksudes nii palju raha saada? Äkki luiskan.). Sel ajal oli veel kroon imo valuutaks mängus.
                            Võimalik võimalik , 1e = 20 krooni ka seal ehk ainult 50 mil euri mis pole enam seal midagi erilist

Comment

• LuuK
                              Vana Tegija
                              • Dec 2008
                              • 1138

sai ka seal paar korda miljard kokku aetud ja teine liiga jäi laeks

Comment

• leits
                                Hundinui
                                • Apr 2009
                                • 9562

ma quittisin peale seda kui mu tai noortekoondise värvavavaht sai +8 v +9 nädalat ..

Comment

Working...