Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vennike
    Pokkerihai
    • Mar 2009
    • 1958

Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

võin uhkusega öelda, et olen kõvasti üle keskmise kokk, sellealast haridust küll pole, aga fantaasia on hea ja kätt kah natsa on. oma lemmikud on sushi, ahju kartuli-hakkliha-juustuvorm, pikkpoiss ahjukartulitega, igasugused vürtsikad pastad ja oa-singi-porru salat.

teine asi on viitsimine. kuna mu parim sõber ja korterikaaslane pole nii laisk ja on veelgi parema käega, siis õnneks ei pea ma ennast tihti vaevama. väljas käin söömas iga nädal üks kuni seitse korda väga erinevates kohtades. 1 kord nädalas on tšurkade lambakebab nagu aamen kirikus.

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Ma enne Taanis elamist polnud eriti ise midagi valmistanud, enne kui ema koju ei jõudnud töölt, siis tuli nälgida või võileibu süüa ;D

Kuna nüüd juba peaaegu 2 aastat üxi elan, siis tuleb nagu ise süüa, kuid tänu sellele on söömine suht pask kah hetkel. Kõige kergem ja kiireim asi on ahjus külmutatud kartulid valmis teha ja kõht mõneks tunniks täis! Aga ka kanakoivad ahjus, mille valmistamisaja olen juba enamvähem täiuslikkuseni lihvinud, kuskil 41-44 minutit 225 kraadi juures tuleb kõige mahlasem ja parem ;D ;D

Hakkliha ja spagettidega saan ka hakkama ning ega rohkem nagu polegi midagi. Aga üldiselt, kuna töötan laos ning näen kui suht räpastest tingimustest need tooted läbi tulevad poeletile, siis ei ole absull isu mitte midagi osta ka, ärge Jumala eest lattu kunagi tööle minge, siis kaob kõikide söögitoodete ostmise isu ära :)

Kokendaks ja katsetaks muidu kõvasti rohkem, kui ühisköök polex, ei viici seal taanlaste vahel tõmmelda.

Ahjaa, ning maailma parimad toidud on vanaemade toidud, unreal milline skill neil mõlemal on! Kahjuks ei saa seda öelda mu ema kohta, kes igalepoole mingit paska juurde mixib ja sellega täielikult ära rikub kõik.Loodetavasti kui ma temast kunagi vanaema teen, siis asi muutub 8) ;D

Comment

• Oliverk
        Moderaator
        • Nov 2008
        • 3016

Toidutegemises peaks NL600 beatima. Kooki oskan teha. Kotletti ka.

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Algselt postitas RudiTurbo
          Ahjaa, ning maailma parimad toidud on vanaemade toidud
          Mul sama lugu, vanaema toidud panevad ikka puuga ära teistele.

Comment

• mihkel88
            Jube Noob
            • Oct 2008
            • 140

mul täiesti vastupidi... vanaemad on 0 kokkamises ja ema oskab normilt. Ise piirdun tavaliselt pelmeenide, kalapulkade, nuudlitega...vahepeal harva viitsin mingit pasta bologneset teha vms. Kunagi käisin pms igapäev sirkas söömas, kuna elan siin lähedal:D Üldiselt söön rämpsu palju, korra nädalas reeglina.

Comment

• rohelinekonn
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 3808

Üritan süüa tervislikult. vahest ikka peab rämpsu kah sööma. Väljas käin söömas nädalas korra kaks.
              Tüdruk teeb kodus vahest mulle paar võileiba muidu valmistan toite ALATI ise kuna siis saan kindel olla et tuleb meelepärane kraam. Pealegi mulle meeldib köögis möllata, vanal ajal kui veel tööl sai käidud siis olingi kokk :)

Comment

• k1ly
                FPP Pro
                • Oct 2008
                • 205

Õhtuti väga maitsev ja tervislik on kodujuust tuunikalaga ning juurde kurki või tomatit. Nuts!

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

niisama kodjuust on ka hea ... see tuunikala võib ära j2tta :D

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

Õhtul on hea küpsis vorsti ja ketsupiga ja mustikasiidrit kõrvale.

Comment

• ESTPatrick
                      Olümpsi Mägi Aivar
                      • Nov 2008
                      • 5572

üks õige päev lõppeb õlle ja pitsaga

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

Algselt postitas alaska
                        Õhtul on hea küpsis vorsti ja ketsupiga ja mustikasiidrit kõrvale.
                        wtf, miuke kypsis :D?

Comment

• alaska
                          forever
                          • Oct 2008
                          • 6599

võimalikult magus.

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

mida veel ... a teh nuts on olnud see kui mu sõber praadis t2ispeaga hapukurki .. tema meelest yli nuts .. minu meelest maailma sitem :D

Comment

• mihkel88
                              Jube Noob
                              • Oct 2008
                              • 140

rämpstoitu, mäkdoonalds jne

Comment

• Gambler
                                Julm Donk
                                • Oct 2008
                                • 67

Tallinna linnas üldiselt on rämpstoiduga sitad lood, eriti öösiti.
                                Poodide valmisköökidele võib panna hinnangu halb-väga halb-mõrvakatse/mingi jube eksperiment selle lollikesega, kes seda sodi ostab

Aga mõned kohad siiski leiab ja neile on ma valmis lausa häbitul kombel siin rõvedat reklaami tegema
                                Selline link http://www.goldendragon.ee/ parim hiina toit mis ma olen saanud Eestis(Chedisse pole veel jõudnud).

Restorani headusest räägib üks ja ainus fakt-ta on olnud sellel aadressil nüüd juba vist 15 aastat või 16.
                                Mina olen sealt toitu tellinud mingi 4 aastat,
                                kordagi pole pettunud. Lisapluss siis see, et tuuakse kohale ja tasuta kui tellimus on üle 400 eegi.
                                Kindlasti soovitan ka selle koha lõunad(kella 12-16) 75 eegi eest saab supi prae ja salati sinna kõrvale, lisakulu tuleb siis
                                jookide arvelt per inimene a 15 eeki.
                                Ahjaa valikus on mingi 5-6 suppi ja 30 praadi. Kokkuvõttes parim lõunasöögi koht hinna ja kvaliteedi suhtelt vanalinnas.

Rämpstoidust on parim koht Tallinnas Nõmme keskuse kõrval asuv Grill-Kebab, kes proovib ,sellele meeldib.
                                Täpseks koha leidmisesk lokaliseeriga keskuse parkla kõrval olev väike roheline majake ;D

ja lõpetuseks kõigile abiks selline link www.toidutare.ee
                                Retseptide juures on ka aeg, kaua selle asja valmistamiseks läheb.
                                Sest miks on valmistoit poodides sitt, nad kasutavad kõige odavamat toorainet ,mis kätte saavad.
                                Pissab vaid sellest, et kord kuus osta, kui leiata endas inspiratsiooni ise kukata

Comment

Working...