Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jäämees
    Vana Tegija
    • Jun 2011
    • 1182

Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Siis on suht kerge, mine mingisse köögitarvete poodi/suuremasse supermarketisse ja otsi välju mingi ~$100 pann, mis on paraja suurusega ja tundub okei. Üldiselt mida paksem seda rohkem kuumust talub, aga elektripliidi peal läheb kauem soojaks see eest, oleneb ka materjalidest, aga $100~ kandis ei peaks mingeid ''spets'' variante olema, lihtsalt tavalised teflon/teras pannid.

Pigem osta normaalne teflon pann elektripliidile, korralikum roostevabast terasest pann maksab rohkem kui 100

Põhiline on, et panni õigesti kasutad ja hooldad (pesed), st ei kahjusta pinda üldiselt juhtub see metallist tarvikutega. Puidust, plastikust tarvikutega ei kahjusta pinda.

Comment

• alaska
      forever
      • Oct 2008
      • 6599

Aga see on standard, et 15€ pann kahe kuuga tefloni maha lükkab? Seda ei anna pikendada kuidagi hoolduse, vähema kuumusega?

Comment

• Oliverk
        Moderaator
        • Nov 2008
        • 3016

40 eurone pann mul juba igatahes 8 kuud olnud ja tefloni irdumise märke pole. Kasutan puulabidat ainult.

Comment

• Spewmonkey
          Seina Augustaja
          • Oct 2008
          • 2293

Algselt postitas Jäämees Vaata postitust
          Siis on suht kerge, mine mingisse köögitarvete poodi/suuremasse supermarketisse ja otsi välju mingi ~$100 pann, mis on paraja suurusega ja tundub okei. Üldiselt mida paksem seda rohkem kuumust talub, aga elektripliidi peal läheb kauem soojaks see eest, oleneb ka materjalidest, aga $100~ kandis ei peaks mingeid ''spets'' variante olema, lihtsalt tavalised teflon/teras pannid.

Pigem osta normaalne teflon pann elektripliidile, korralikum roostevabast terasest pann maksab rohkem kui 100

Põhiline on, et panni õigesti kasutad ja hooldad (pesed), st ei kahjusta pinda üldiselt juhtub see metallist tarvikutega. Puidust, plastikust tarvikutega ei kahjusta pinda.
          Umbes nii ma asjadest aru saanud olingi, aga mõtlesin igaks juhuks üle kontrollida, et äkki peab midagi veel jälgima. Tänud.

Comment

• Strawberry
            Varasemalt kasutaja "romeo"
            • Aug 2012
            • 1229

Teflonit mul ei ole kunagi õnnestunud maha kriipida (ma ei kasuta metallist labidaid ka).
            Panni põhja paksuse erinevus teeb küll vahe sisse though, õhukese põhjaga pannid lähevad aja jooksul lihtsalt kõveraks.

Comment

• virukunn
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 2036

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
              Teflonit mul ei ole kunagi õnnestunud maha kriipida (ma ei kasuta metallist labidaid ka).
              Panni põhja paksuse erinevus teeb küll vahe sisse though, õhukese põhjaga pannid lähevad aja jooksul lihtsalt kõveraks.
              Yeah, ma septembris ostsin 2 mingit 15 eurost panni, üks on juba perses ja teine kõver ja läheb ka kohe.

Comment

• Jäämees
                Vana Tegija
                • Jun 2011
                • 1182

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                Aga see on standard, et 15€ pann kahe kuuga tefloni maha lükkab? Seda ei anna pikendada kuidagi hoolduse, vähema kuumusega?
                Kui metallist tarvikuid ei kasuta, siis on see ilmselt jah kuumusega seotud, kuskilt peab see odavus tulema, ilmselt tuleb, siis materjali arvelt.

Comment

• erplander
                  ekrelander
                  • Oct 2008
                  • 1029

Kõiksugused teflonid on viimane saast, hoolimata sellest kui paksud (ja väidetavalt kvaliteetsed) nad on.

Soovitan Greenpan'i: http://www.green-pan.ee/es/

Olen kasutanud pea igapäevaselt umbes poolteist aastat ja panni kate on täpselt nagu uus, ainult käepide on hakanud kergelt logisema. Peab kindlasti märkima, et ei kasuta ka kunagi väga kõrget kuumust toidu valmistamisel ja kasutan melamiinist pannilabidat.

Nende pannide hinnad on vahemikus 20-30 € sõltuvalt läbimõõdust. Ostsin Rimist. Olen näinud Novaluxis ka mingeid 10-15 € hinnaga, aga need olid üliõhukesed ja ilmselt ka ei kesta nagu paksemad.

Comment

• hotcocacola
                    HTCCACLA
                    • Oct 2008
                    • 14473

Spew, võta Tefal pann ning sa ei kahetse, sama on nt Fiskarsi nugadega ja Hackmanni pottidega. Hind natuke kallim, aga kvaliteet on hea! Enivei on see investeering mitmeteks aastateks.

Comment

• kjmrc
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 4541

Soovitage mingit head pasta retsepti. Eeldatavalt tomatikastmes.

Comment

• Godspeed_EJ
                        Klubi Liige
                        • Nov 2009
                        • 3049

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                        Ega ma väga nõudlik ei ole. Elektripliit, keskmine kuumustaluvus, ühtlase soojusjaguvusega ja võiks mittekleepuv või minimaalse õlivajadusega olla. Ma ei tea mis seal veel vaja teada on. Mul kunagi oli $120 Tefal, kaalus palju ja üliaeglaselt läks soojaks, aga kinni ei jäänud ja olin muidu üsna rahul sellega. Nüüdseks paraku on see kellegi käes hoiul olles ära hävitatud.
                        http://www.calphalon.com/Pages/Home.aspx

Pole pidanud pettuma siiani. Praegu head aled ka seal.

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust

hea link. tnx!

Comment

• Spewmonkey
                            Seina Augustaja
                            • Oct 2008
                            • 2293

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust

Tänud. Kuidas sealt tellides import/tollimaksuga lood on?

Comment

• Godspeed_EJ
                              Klubi Liige
                              • Nov 2009
                              • 3049

Ma ei oska tolli kohta öelda. Kui viimati tellisin siis oli transport suht kirves ja lasin sõbrale USAs saata ja saatis mulle edasi tavapakina.

Comment

• kjmrc
                                Pokkerihai
                                • Aug 2009
                                • 4541

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                                Soovitage mingit head pasta retsepti. Eeldatavalt tomatikastmes.
                                ..ja tuli vana hea pasta bolognese :D

Comment

Working...