Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • adam_q
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1453

Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

veiseliha on söögikohtades jube riskantne tellida, tavaliselt mingi kiuline sitt jne

Comment

• Ballahollic
      Õpihimuline Mängur
      • Mar 2011
      • 388

Vaatasin siin eelnevaid kommentaare, jutt oli läinud liha peale. Olen siin järjest rimist erinevaid lihasid proovinud. Vorstileti juurest leiab lahedaid konserve, odavamatest(3-4€) on seal nt hobuse, põdra, metssea jne konservid. Siiani nendest kõik head olnud va. põdra oma. Samuti on kõrval seal KARU liha konserv hinnaga 12.8€, siiani pole raatsinud veel osta, kas keegi on seda proovinud ja kas saab maitseelamuse ka?

Comment

• kondor
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 339

lol @ konservist maitseelamust otsida

Comment

• Ballahollic
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2011
          • 388

Algselt postitas kondor Vaata postitust
          Aga miks mitte , sööd tihti karuliha? Mina veel ei ole proovinud ja tahaks kyll proovida. Mis see konserv loeb?

Comment

• mislinn
            Pokkerihai
            • Apr 2009
            • 1734

Algselt postitas kondor Vaata postitust
            lol @ lol, oled sa karu liha söönud üldse?
            Last edited by mislinn; 15.07.12, 11:03.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Karulihakonservi ei ole söönud aga strogonov oli totaalne pask. Siin või kuskil söökide teemas kirjutasin ka, et kõige rohkem overpaid toit, mida ma söönud olen. Sõna Karu tõenäoliselt tõstab hinda :)

Comment

• Jäämees
                Vana Tegija
                • Jun 2011
                • 1182

Saa parem mõne jahimehega tuttavaks saad 5x odavamalt ja 10x puhtamat liha :D

Karu pole söönud ise. Põder küll maitseb.

Comment

• jrgn hell
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 3328

see konservi eelarvamus samasugne nagu kas osta suvalisi musti sokke stockist või maximast.

Osad metsea- või kopraliha konservid ikka sitaks maitsvamad, kui lambi liha. Eriti hea on silmud õlis. Suht samasse auku imo on ka vorstipõlgus. Ma võtan kõige odavama kondipuru-juustuvorsti alati enne mingit suvalist kallist veiselihasinki, mis on nii õhukeseks viilutatud, et 6 viilu isegi ei anna mingit maitset korraga ja kõlbavad need ainutl muinaseelstalstele tare akna ette venitada, sest valgus hästi läbi paistab.

edit: Kunagi buildupiga vist arutasime, et võiks teha balleritele eksklusiivpidusid. Et kui megarikastele on epic poker lifestyle standard, siis teha pakett, kus kalli pileti eest võetakse kõik kaardid ja muu kraam käest ära. Saavad pundi peale igaüks natuke raha näkku ja siis peab kuskil hrustšovka pruuni sektsiooniga korteris peo klappima kartulisalati viina ja pealekaga. Et oleks eksootika.
                  Last edited by jrgn hell; 15.07.12, 21:39.

Comment

• Jeebus
                    määäääää
                    • Jun 2012
                    • 1409

Algselt postitas jrgn hell Vaata postitust
                    ...
                    u mad?

on elementaarne teadmine, et "värske" liha>säilitusaineid täis konservid

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

ma ei tea mulle endale ka konservid maitsevad .. eriti metssea omad .. aga imo näiteks vorstist rääkides siis jahimehelt saadud põdravorst >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> poe oma .. no doubt

värskest asjast nats raske r22kida, kui tihti sa saad mingit venicine või mingit karu värskelt or mingit metssiga (kus võivad ussid veel olla) .. mitte väga tihti i suppose ..

Comment

• Jeebus
                        määäääää
                        • Jun 2012
                        • 1409

jah, sellepärast ma paningi "värske"

kuna ise ostan tuunikala konserve, siis vähemalt nendega on valik : kas tükid või purustatud
                        obv hinnavahe u. 0,10€ viitab sellele, et tükid on elitaarsemad, kui puru, seega võib arvata, et ütleme 1st kalast tehakse kõigepealt siis need tükid, pannakse karpi ... ja siis see ülejäänud soga lükatakse teistesse karpidesse, kirjutatakse peale "purustatud" ja jääb mulje, et sihilikult on purustatud

ma laiendan enda teooriat kõikidele konservidele ja spekuleerin, et lihakonservide sees on "ebakvaliteetsem" osa
                        Last edited by Jeebus; 16.07.12, 00:30.

Comment

• hotcocacola
                          HTCCACLA
                          • Oct 2008
                          • 14473

Jahimehelt saadud põdravorst......mmmmmmmmmmmm kui hea!!!
                          Üks mu sugulane on jahimees ja toob umbes kord kvartalis mu emale ala 20 latti, kes omakorda toob mulle mõned, no blääääää......see on niii nuts lihtsalt!!!!

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

Algselt postitas Jeebus Vaata postitust
                            jah, sellepärast ma paningi "värske"

kuna ise ostan tuunikala konserve, siis vähemalt nendega on valik : kas tükid või purustatud
                            obv hinnavahe u. 0,10€ viitab sellele, et tükid on elitaarsemad, kui puru, seega võib arvata, et ütleme 1st kalast tehakse kõigepealt siis need tükid, pannakse karpi ... ja siis see ülejäänud soga lükatakse teistesse karpidesse, kirjutatakse peale "purustatud" ja jääb mulje, et sihilikult on purustatud

ma laiendan enda teooriat kõikidele konservidele ja spekuleerin, et lihakonservide sees on "ebakvaliteetsem" osa
                            Peale seda, kui ostsin valge tükkidega tuunikala, mis maksis peaaegu 2€, siis enam seda purustatud jama ei suuda osta. Väga suur vahe on sees.

Comment

• Godspeed_EJ
                              Klubi Liige
                              • Nov 2009
                              • 3049

Algselt postitas jrgn hell Vaata postitust
                              see konservi eelarvamus samasugne nagu kas osta suvalisi musti sokke stockist või maximast.

Osad metsea- või kopraliha konservid ikka sitaks maitsvamad, kui lambi liha. Eriti hea on silmud õlis. Suht samasse auku imo on ka vorstipõlgus. Ma võtan kõige odavama kondipuru-juustuvorsti alati enne mingit suvalist kallist veiselihasinki, mis on nii õhukeseks viilutatud, et 6 viilu isegi ei anna mingit maitset korraga ja kõlbavad need ainutl muinaseelstalstele tare akna ette venitada, sest valgus hästi läbi paistab.

edit: Kunagi buildupiga vist arutasime, et võiks teha balleritele eksklusiivpidusid. Et kui megarikastele on epic poker lifestyle standard, siis teha pakett, kus kalli pileti eest võetakse kõik kaardid ja muu kraam käest ära. Saavad pundi peale igaüks natuke raha näkku ja siis peab kuskil hrustšovka pruuni sektsiooniga korteris peo klappima kartulisalati viina ja pealekaga. Et oleks eksootika.
                              Mine osta parem turult maasuitsusinki - hind on ok ja maitse väga hea. Parem ikka kui konte ja jahu sisse ajada :)

Comment

• Ballahollic
                                Õpihimuline Mängur
                                • Mar 2011
                                • 388

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                                Peale seda, kui ostsin valge tükkidega tuunikala, mis maksis peaaegu 2€, siis enam seda purustatud jama ei suuda osta. Väga suur vahe on sees.
                                Mis see "valge tükkidega" tähendab? Ise ka suur tuunikala fänn ja ei saa aru praegu.

Comment

Working...