Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sojapiim
    Räme Fish
    • Jul 2010
    • 18

Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

kaladest Silmud peaks olema kõige tipus sest nad söövad laipu nagu meiegi
    loomadest Siga sest ta situb sinna kuhu sööb ja on muidu rõve elajas ja meie sööme teda
    lindudest Kajakas sest teda ei kannata üldse süüa

Comment

• K2snakas
      Pokkerihai
      • Feb 2009
      • 2388

mingi uus troll v2lja ilmunud:)
      peen:P

Comment

• sojapiim
        Räme Fish
        • Jul 2010
        • 18

jep a aint selles teemas hetkel
        prääga loen Moshmani sng strateegiat ja siis tuleb päevik kah

Comment

• HU grinder
          Vana Tegija
          • Feb 2010
          • 1002

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
          Sry, aga sa paned sellist demagoogilist paska, et paha hakkab. Sinuga on mõttetu väidelda, kuna sa ilmselgelt ei ole selles valdkonnas kompetentne.

* Argumentide asemel lihtsalt loobid mingeid linke, kus kirjutavad sinusugused ajupestud fanaatikud
          * Kui ei suuda mingile küsimusele vastavat linki leida, siis lihtsalt alavääristad opponente
          * Ja kui suudadki mõne argumendi ise valmis treida, siis on need uskumatult naeruväärsed (näiteks on kalaliha kahjulik, kuna mingi piirkonna kalad võivad sisaldada raskemetalle või et loomaliha on paha-paha, kuna loomadega käitutakse halvasti. Seriously, mis kuradi tõsiseltvõetavad argumendid need on väitluses loomne vs taime toit?)
          * Teadlikult väldid taimse toidu kahjuliku poole mainimist, samamoodi loomse toidu eeliseid

Selle pildi kohta niipalju, et kui vahetada sõna "liha" ära sõnaga "soja", siis muutub see väide tõeseks ja pilt asjakohaseks.

Teistele soovituseks - suhtuge erplanderisse samamoodi, nagu te suhtute ukse taha ilmunud jehoovatunnistajasse. Vaevalt, et te tormate kohe usku vahetama, nii et mõelge ka siin kaks korda järgi enne, kui enda peal eksperimenteerima hakkate.

Minu poolt kõik.
          Täpselt minu sõnad/mõtted.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

See ikka on haruldus kui peaks mõni pokkerimängija olema taimetoitlane. Miks? Väga lihte, sest see ei sobi absoluutselt selle elustiiliga. Palju vaba aega, fun, peod, jook, grill, kasiinod, naised, seltskond või eriala, kus ikka väga raske taimetoitlane olla

Üks staar tõesti on :)

“I’m a vegan, so obviously I won’t do a McDonald’s ad,” Negreanu said. “The main thing is to continue to do the best I can at poker.”

Comment

• makz
              Õpihimuline Mängur
              • Aug 2009
              • 428

Algselt postitas sojapiim Vaata postitust
              kaladest Silmud peaks olema kõige tipus sest nad söövad laipu nagu meiegi
              loomadest Siga sest ta situb sinna kuhu sööb ja on muidu rõve elajas ja meie sööme teda
              lindudest Kajakas sest teda ei kannata üldse süüa
              Ainult selle vahega et silm ei ole kala

Comment

• sojapiim
                Räme Fish
                • Jul 2010
                • 18

samas ei häirigi kedagi selline asi kui veganid vaikselt oma juuri söövad ja kodus on, olgu nad pokkerimängijad voi kes iganes
                häiriks see kui hakatakse poes kisama et miks te siin liha müüte vms.
                või siis terve foorumi linke täis pritsivad ja oma vaateid peale suruvad ja teisi maha teevad, samas mitte leides kindlaid argumente vaid copy-pastedes oma tobedaid linke.

pmst sm112 jutt.

Comment

• sojapiim
                  Räme Fish
                  • Jul 2010
                  • 18

Algselt postitas makz Vaata postitust
                  Ainult selle vahega et silm ei ole kala
                  FFUUU ei olejah , sõõrsuu on :D
                  unustasin ära krt

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas erplander Vaata postitust
                    Natuke feilid siinkohal, sest liha söömine tõstab testosterooni taset, mis on kõige tähtsam meeshormoon. Ilma selle hormoonita ei oleks meestel kahejalavahel meile tuntud riistapuud. Aga kõige suuremad lihakiitjad ja sööjad on ka kõige suuremad õllejoojad, mis jällegi alandavad testosterooni taset.

Taimetoitluse vastu ei ole mul mitte midagi, vastupidi pooldan seda ja üldiselt on väga tore, et olemas on inimesed, kes sellist eluviisi tutvustavad. Sojapiim tõi näite, et taimetoitlased on inimvared, nahk inetu jne jne. Samasuguseid näiteid võin tuua ka lihasööjate hulgas aga me ei saa eirata fakti, et enamuste haiguste ravimite tootmiseks ning samuti kaebuste leevendamiseks kasutatakse erinevaid taimi. Samuti taimed (köögi ja puuviljad) on suured vitamiiniallikad, tugevdavad immuunsüsteemi ning aitavad mitmeid haigusi enneteada või ravida. Kahjuks ma ei ole kuulnud ühtegi lugu liha ravivast toimest ning kui mul oleks valida, et saaksin süüa ainult kartulit ja liha või ainult taimetoitu siis valiksin oma tervise seisukohast viimase.

Erplander võib tunduda, et on liialt äärmustes AGA ta on vähemalt omale selgeks teinud, mis ja miks on hea.

Comment

• privador
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3951

Samas ei ole midagi toestatud. Ka rasvarullid elavad 100 aastaseks.
                      Ja ei usu, et vegarite kondiklibudel viirused kylge ei hakka...

Comment

• erplander
                        ekrelander
                        • Oct 2008
                        • 1029

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
                        Sry, aga sa paned sellist demagoogilist paska, et paha hakkab. Sinuga on mõttetu väidelda, kuna sa ilmselgelt ei ole selles valdkonnas kompetentne.
                        Haha, sina siis oled kompetentne hindamaks, et mina pole kompetentne. Mis su kompetentsust ka kinnitaks? Ei tule nagu ette, et sinult midagi tõsist siin teemas oleks olnud. Lihtsalt kiunatad aeg-ajalt nagu aia vahele jäänud siga :)

Enda kohta võin niipalju öelda, et olen toitumise teemat üsna põhjalikult uurinud 12 aastat. Samas on mul nii omnivoorina, taimetoitlasena, veganina kui toortaimetoitlasena toitumise kogemused pikemate perioodide vältel.

* Argumentide asemel lihtsalt loobid mingeid linke, kus kirjutavad sinusugused ajupestud fanaatikud
                        Täiesti Mihkel Zilmeri tase, ei midagi uut. Tema ka pidas vajalikuks halvustada ABSOLUUTSELT kõiki teadlasi, kelle uurimustele viitasin, nimetades seda küll teaduslikult mittekorrektseks fragmentaarinfoks, rämpsinfoks ja ei tea milleks veel, samuti tõsiselt isiklikuks minnes, päris naljakas lugeda, püüab jälgede segamiseks kirjutada veel eraldi nimede alt, mis on muidugi lihtsalt tuvastatavad:
                        Saksa teadlased tulid järeldusele, et üksnes must tee soodustab arterite laienemist ja etendab tähtsat osa vererõhu stabiliseerimisel.

Kõik see lihtsalt näitab, et argumendid on otsas ja pole enam midagi välja käia, mida ma ümber lükata ei suuda, seega peab paraku käituma nagu väike laps öeldes "ise oled loll ja mina enam ei mängi".

* Kui ei suuda mingile küsimusele vastavat linki leida, siis lihtsalt alavääristad opponente
                        * Ja kui suudadki mõne argumendi ise valmis treida, siis on need uskumatult naeruväärsed (näiteks on kalaliha kahjulik, kuna mingi piirkonna kalad võivad sisaldada raskemetalle või et loomaliha on paha-paha, kuna loomadega käitutakse halvasti. Seriously, mis kuradi tõsiseltvõetavad argumendid need on väitluses loomne vs taime toit?)
                        Alavääristan üksnes neid, kes seda otseselt esile kutsuvad, sina oled nendest ehedaim näide.

Jällegi, lihtne on väita "uskumatult naeruväärsed", aga tõesta siis, mis mõttes naeruväärsed. Siinkohal jääd jänni. Tahad väita, et kalad ei sisaldagi raskemetalle või loomadega ei käitutagi pahasti?

* Teadlikult väldid taimse toidu kahjuliku poole mainimist, samamoodi loomse toidu eeliseid

Selle pildi kohta niipalju, et kui vahetada sõna "liha" ära sõnaga "soja", siis muutub see väide tõeseks ja pilt asjakohaseks.

Teistele soovituseks - suhtuge erplanderisse samamoodi, nagu te suhtute ukse taha ilmunud jehoovatunnistajasse. Vaevalt, et te tormate kohe usku vahetama, nii et mõelge ka siin kaks korda järgi enne, kui enda peal eksperimenteerima hakkate.

Minu poolt kõik.
                        Lol, too täpsemalt välja, mida ma vältinud olen, oma teada olen kõik need jaburad müüdid ümber lükanud, niipalju kui neid siin esitatud on.

Pilt pildiks, paningi jabura pildi vastukaaluks jaburale postitusele.

Jah, pole ilmas kõvemaid jehoovatunnistajaid kui omnivoorid, nende lihausk on vankumatumgi kui jehhovistide oma.

Comment

• kardaanirist
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 3675

balansseeritud söögisedel ftw (liha, juurviljad, puuviljad jne.)

Comment

• bounce
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 865

Algselt postitas erplander Vaata postitust
                            Jah, pole ilmas kõvemaid jehoovatunnistajaid kui omnivoorid, nende lihausk on vankumatumgi kui jehhovistide oma.
                            Usk usuks, jutt oli pigem oma usu pealesurumisest ja vastaspoole mahategemisest.

Comment

• nomerlot
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 2233

No offence, aga minu meelest on see teema ärandatud järjekindla propaganda tegemiseks.

Mul pole kunagi midagi olnud taimetoitlaste vastu, aga siinset teemat lugedes tekib küll väike vastumeelsus. Erplander, kas on ikka vaja igast sõnast kinni haarata ja vaidluse üles kiskuda? Lase ükskord minna, vaevalt et sa eriti kedagi veenad. Tõesti, mina olen täiesti tüdinud.

Comment

• Godspeed_EJ
                                Klubi Liige
                                • Nov 2009
                                • 3049

Istusin eile sünnipäeval lauas kahe taimetoitlasega. Toidud olid vastavalt valmistatud, et kõik süüa saaksid.
                                Pikast vestlusest selgus, et lihast loobumine oli põhimõtteline küsimus ja mõlemad ütlesid, et enesetunne on läinud paremaks peale lihast loobumist.
                                Küsimuse peale, kas liha on halb tervisele, pööritasid mõlemad silmi ja ei saanud täpselt aru. Rääkisin, siis sellest arutelust, mis meil siin on, ja seepeale vastati, et kahjulik on soja liigtarbimine ja sellest peaks hoiduma. Kana, kalkuni ja veiseliha soovitati süüa vajalike aminohapete tõttu.

Mõlemad inimesed olid arstid ja on pädevamad rääkima sellest teemast kui meie esiveegan.

Comment

Working...