Kui "tore" sait on pokerstars!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Needus peale
    Julm Donk
    • Mar 2020
    • 50

Re: Kui "tore" sait on pokerstars!

Täna siis Mehhiko ahvil oli ebaloomulikult palju võimalusi, mida sa reaalses pokkeris kunagi ei näe: kolmik, kaks paari, mast, mast, mast, kolmik (18 käe jooksul).

Nendest 18 käest mängis ainult 6 korral ja kõik ka võitis (kaks nendest koheselt all- in).

Tuli 50 chipsi pealt mängu ja võitis, OLGU TA NEETUD!

TÜRA, KAS SELLINE ONGI NORMAALNE POKKER???

Silmapiiril terendab teine miinus kuu, nii et ei viitsigi väga mängida st mida vähem mängid, seda väiksem tuleb kaotus.

Comment

• tafka31
      Grinder
      • Dec 2009
      • 853

Päris hästi vastu pidanud. Varsti juba 2 kuud trollimist täis.
      Last edited by tafka31; 28.04.20, 07:46.

Comment

• Needus peale
        Julm Donk
        • Mar 2020
        • 50

Täna esimesed 10 mängu, kuus neist järjest kaotanud (2x riveris). Kolm võitu. Minul 0 riverit.

Pole mingit trollimist, kõik on reaalne, päriselt juhtunud! Ma ei ole viitsinud paljusid asju kirja panna, ei ole ka viitsinud sellel kuul eriti mängida ehk saan 400 mängu täis (teistel kuudel ikka 1000 ja rohkem).

Ja seda peab samuti ütlema, et KÕIGE SITEM BOONUSTE/RAKE süsteem on jokerstarsis. Ei mõista, kuidas saab maailma suurm sait nii ihne olla. Aa ma tegelikult tean- juudi leht, nende jumal on ju raha!

Juba vist aasta otsa pole olnud normaalseid boonuseid. Nahui, milleks teha mingi 1 milline võit, kui selle asemel võiks olla 100x 10K. Pasased kastid, mida pead avama ei anna ka üldjuhul mitte midagi head, täna näiteks kaks kasti andsid tournamentide piletid.... *****, milleks sit and go meestele mingid turniirid?? Anna raisk raha, mulle pole pileteid vaja.

oitarvi, mina eestlastele ei pane. üldjuhul olen neid enamsti ka võitnud.

tafka31, kas sa tõesti arvad, et kirjutan mingit kokku valetatud käsi? Ei, see kõik on minuga toimunud ja kui sulle või paljudele teistele tunduvad sellised kaotused ulme, siis olete õnnega koos, et teil midagi sellist laudades ei juhtu ja ma mõistan teid, kelle mängukonto on pokkeritoa poolt soositud ja loob illusiooni, et oskate mängida. Mina olen neil black/unlucky listis ning minu võidud tulevad läbi raske töö ja on reaalsed. Õnnele ei saa ma loota nagu paljud teised. Enamasti puhas mäng ei mingit joppamist.

Edit: nagu tellitud, kreekalt pärit värdjas sai heads- upis 3x all- in pre flopis riveril võidu ja lõpuks ka võitis mängu! Selle eest sai RÄMEDA NEEDUSE!

MINUL ON TÄNA 0 VÕITU RIVERIL, AUSA KAARDIJAGAMISE KORRAL EI SAAKS NII OLLA, TEISED VÕIDAVAD RIVERIL JA MINA MITTE või siis väga harva!!!! MA ÜTLEN, JUUDENSTARSIL PEAVAD OLEMA MÄNGUKONTOD, MIS ON ROHKEM "ÕNNELIKUD" OMA KÄTEGA KUI TEISED, SIIN EI LOE ENAM NII VÄGA MÄNGUOSKUS, KUI MÄNGUKONTO SOOSIMINE RNG POOLT. Ehk siis, kelle taskukaardid langevad kokku lauda tulevate rng poolt genereerituga.

KELLE KONTOT SOOSITAKSE, SELLEST VÕIB SAADA PROFF, VÕITJA NING ARVAMUSLIIDER JA ÕPETAJA, kes räägib, ET KUIDAS PEAKS MÄNGIMA, AGA ANNA TALLE KAOTAJA KONTO ALT MÄNGIDA, SIIS ON JOKK, õpetus ei kanna vilja ei tule välja, mäng laguneb, teooria ei tööta vms JA PROFIST SAAB SAMUTI KAOTAJA (ma ei räägi siin, et üldse ei peaks oskama kaarte mängida).
        Last edited by Needus peale; 28.04.20, 20:56.

Comment

• Needus peale
          Julm Donk
          • Mar 2020
          • 50

TÄITSA PERSES, ÜKS VENE PIIDER, OLGU TA ALATES TÄNASEST PÄEVAST RÄIGE MUSTA NEEDUSE ALL!!!

Heads- up, BB 30, VÄRDJAL JÄI 34 CHIPSI JA TULI SELLEGA 4X JÄRJEST ALL- INIGA 544 CHIPSI PEALE JA LÕPUKS VÕITIS MÄNGU!!

2X SAI VIIMASEGA, 2X LÄKS SITEMA KÄEGA, KÕIK 4 ALL INI TABASID LAUAL OLEVAID KAARTE!!

Mida selline olukord näitab- näitab seda, et ARVUTI PROGRAMMI JÄRGI PEAB TA VÕITMA!

Comment

• Needus peale
            Julm Donk
            • Mar 2020
            • 50

KURADI VENE VÄRDJAS!

Heads- up, BB 80, väga agressiivne mängija.

Türanahal on alles 260 chipsi.

A2s vs 54, panen all- in, vastane call, lauas 834 27
            Mõned käed hiljem BB100, K10s vs JJ, vastane limp, mina all- in, lauas JQ9 J6
            Kohe järgmine käsi KK vs Q5, panen all- in, vastane call, lauas 478 96

*****, RÄIGE MUST NEEDUS LÄKS PEALE!

Enne seda mängu kaotasin 6 mängu järjest.

Programm soosib vastaseid, NAD PEAVAD VÕITMA, SEST MUIDU EI TULEKS NAD ENAM UUESTI TAGASI MÄNGIMA! MIDA ROHKEM JOBENSTARS HOIAB SITAGA MÄNGIJAID MÄNGUS, SEDA ROHKEM KOGUB MAJA RAKET!!

JOBENSTARSIL ON KASULIK HOIDA SITTA VEEPINNAL UJUMAS!

KÄIGU KOBISTAJAD *****, LÄHEN PAREM MAGAMA.

Comment

• Pokkeripro99
              Julm Donk
              • Sep 2018
              • 40

Suht puccis ja

Comment

• Needus peale
                Julm Donk
                • Mar 2020
                • 50

Mõtlesin, et teen prooviks kümme mängu päevasel ajal. Ei ole vahet, ise sitaga ei tõmba, teised võidavad kehva kaardiga.

River

0:5

TÜRAJUPID SAID MUSTA NEEDUSE PEALE, NENDE ELU SAAB RASKE OLEMA!

MÕTTETU PASK!

Comment

• donkihott
                  Jube Noob
                  • Mar 2015
                  • 118

Tead ega see needuse peale panemine ei käi ka niisama lampi. Asja peab oskama. Sa oled midagi valesti teinud ja needus pole aru saanud kuhu minema peab ja on hoopis sulle endale kallale tulnud. Mul vanavanaema mustlasnõid, 93 aastat vana. Olen ta käest asja pikalt õppinud, võin sul needuse maha võtta. Väikse papi eest panen riveri sulle naeratama. Ja nendele värdjatele panen ka korraliku needuse peale, pane kõik kasutajanimed mulle kirja kui huvitatud oled.

Comment

• Needus peale
                    Julm Donk
                    • Mar 2020
                    • 50

River

1: 8

(KK vs J8, vitune kanada neegri **** pani kohe all in ja sai RUNNER- RUNNERIGA JJJ, see oli 5 taala mäng).

(2X RUNNER RUNNER).

RAISK, KUS MIND AJAS TÄNA ÜKS UKRAINLANE NÄRVI JA VÕITIS SITEMA KÄEGA 2x RIVERIL, VENELANE VÕIKS TERVE UKRAINA ÄRA ORJASTADA!!!

JA VEEL, MIDA OLEN TÄHELE PANNUD, ET OSAD MÄNGIJAD (NAGU KA ANTUD UKRAINA AHV) TEEVAD SIT- OUTE JA SIIS HAKKAB JOBENSTARS NEILE HÄID/VÕIDU KAARTE JAGAMA.

Siin on selle UKRAINA pederassi tehnika:

BB100

minul 1220chipsi, ohollil 170, kolmandal mängijal ülejäänud.

mängis mõned käed ning oli siis sit- out nii kaua, kuni tal jäi järele 170 chipsi, kui 100BB jõudis temani, siis oli kohe mängus tagasi. MA ÜTLEN, ET NII TEHAKSE ÜSNA TIHTI JA AHV JÄLGIS KINDLASTI SAMAL AJAL MÄNGU, SEE OLI TAHTLIK SIT- OUT!!!

K6s vs J8, mina tõstan, tema call, lauas K9Q 210

paneb uuesti all ini ja võidab kolmanda vastase 85, vastasel J10, lauas 8

heads up

läksime all- ini, Q3 vs J7, lauas 5K6 43

Tänase päeva tulemus:

18 mängu, sellest 14 kaotust.

Edit: donkihott, oled sa ise üldse võitev mängija? kui sa nalja ei tee ja sul tõesti mingid oskused on siis tee nii, et ma ei kaotas paremate kätega riveril, näiteks selle kuu lõpuni (kui toimib, siis ostan sinult edasipid sellist "teenust"). Mul muud pole vajagi, kui vaid river minu vastu ei töötaks. Ülejäänud mänguga saan ma ise hakkama. Ja teised kaotused mind nii väga närvi ei aja, kui see TÜRASTANUD RIVER!!!
                    Last edited by Needus peale; 02.05.20, 20:17.

Comment

• donkihott
                      Jube Noob
                      • Mar 2015
                      • 118

Ok, ma keelan starsi riveril su nussimise ära, aga kuu on liiga pikk tasuta teenuse jaoks. Teeme nii, et järgmise nädala võidad enamuse rivereid. Päris kõiki ei saa, et asi kahtlust ei ärataks. Mul on su starsi kasutajanime vaja, saada sõnumiga kui siin avaldada ei taha. Ma saadan sulle ka loitsitud pildi, mille pead endale avatariks panema. Ja siis hakkab raha tulema.

Comment

• Needus peale
                        Julm Donk
                        • Mar 2020
                        • 50

Tänase päeva esimene mäng ühe tõmmu perseauguga:

Brasiilia ****, tegi sit- out, kui tal oli veel 160 chipsi ja TEMANI LIIKUS BB, tuli mängu tagasi, kolmas vastane paneb all in, brasiilia abordijäänus call ning riveris võidab.

Heads up minuga:

Värdja abordil oli jäänud 80 chipsi. BB 40.

K7 vs Q7, paneb all in, riveris saab masti ehk neli samast mastist kaarti lauas.

Kokku läheb abort 5 KORDA ALL INI JA VÕIDAB KÕIK!! 3x sitema käega, ühel korral võidab ka riveris.

GAME OVER.

Olgu selle värdja elu raske, olgu ta NEETUD!!!

Comment

• Needus peale
                          Julm Donk
                          • Mar 2020
                          • 50

MIDA *****!!!!

SOOVISIN KASUTAJALE AVATARI PILTI LISADA, SELLEST KEELDUTI, ET VÕIB SOLVATA KEDAGI JA TÜRA KÜLL, NÄGIN ÜHTE VENE KASUTAJAT, KELLEL OLI TÄPSELT SAMASUGUNE PILT LISATUD JA PROBLEEMI NAGU POLEKS????

VÕTSIN TÕESTUSEKS EKRAANIPILDI.

***** JA *****, SEE VALELIK SAIT NUSSIB MINU KASUTAJA KONTOT IGATE PIDI!

Comment

• oitarvi
                            Vana Tegija
                            • Jan 2009
                            • 1231

Näita teistele ka siis seda avatari

Comment

• Needus peale
                              Julm Donk
                              • Mar 2020
                              • 50

River:

0:5

3 mängu JÄRJEST RIVERIL KAOTUS!!

RIVERI LUPARDITE ELU MUUTUB ALATES TÄNASEST PÕHJALIKULT JA SEDA MITTE PAREMUSE SUUNAS!

MA ÜTLEN- MIN RAISE OP PEALT (JA KINDLASTI MITTE ROHKEM KUI 1BB ENAM KUI BUTTONI PEALT TÕSTJA), kolme mängija puhul esimeselt OP positsioonilt, ON JOBESTARSI RNG HÄKK!!

Kusjuures pea mitte kunagi ei ole sul sellel hetkel buttonil olles tugevaid kaarte käes ja pea mitte kunagi ei taba sa lauda tulevaid kaarte.

TÄNA ON SEDA MINU VASTU KASUTANUD PAAR MÄNGIJAT JA KÕIK ON NAD SAANUD OMA KÄE TURNIS VÕI RIVERIS KOKKU! SEDA EI TEHTA MITTE NII SAMA, SEE POLE ÕPIKUNÄIDE, SEE ON SAGELI TÖÖTAV HÄKK!

Ja seda tehakse suited kaartidega, kõrvuti asetsevate ning isegi AK, KK, AA- ga. Kas kellegil on teadmisi, et nii õpetatakse mõnes õppevideos või raamatus, milline proff õpetab selliselt mängima, et AA- ga tõsta op pealt BU raisele 1BB juurde????? Ei, kasutajad on läbi hammustanud, et jokerstarsi koodi vastu mängimine töötab.

Samuti paistab mingil määral toimivat sit- out, seda peab veel katsetama, taskukaardid hakkavad lauda tulevate kaartidega klappima (paistab VIST toimivat, kui tuled tagasi BB peal).

MA LOODAN, ET MIN RAISET HAKKAVAD PALJUD MÄNGIJAD KASUTAMA JA RIKUVAD SELLEGA KA KÕIKIDE TEISTE MÄNGU NII, ET VARSTI POLEKS ENAM PALJUDEL SOOVI SEAL MÄNGIDA!
                              Last edited by Needus peale; 07.05.20, 19:03.

Comment

• oitarvi
                                Vana Tegija
                                • Jan 2009
                                • 1231

Algselt postitas Needus peale Vaata postitust
                                Samuti paistab mingil määral toimivat sit- out, seda peab veel katsetama, taskukaardid hakkavad lauda tulevate kaartidega klappima (paistab VIST toimivat, kui tuled tagasi BB peal).
                                See sit out taktika tundub päris kaval, kas oled proovinud juba? Ma arvan, mida kauem sit outis olla, seda suuremad šansid on võita.

Comment

Working...