Kui "tore" sait on pokerstars!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Needus peale
    Julm Donk
    • Mar 2020
    • 50

Re: Kui "tore" sait on pokerstars!

Täna on riverstarsis kõik väga aeglane ei kannata mängida (tõstsin neti kiirust poole võrra, midagi paremaks ei muutunud), kurat, kas tõesti ei suuda maailma suurim pokkerisait võimsust tõsta, raha veel vähe või serverite/tarkvara haldamine on pohhuistlik? Ja aegluse probleem ei ole neil esimest päeva, igatahes väga nõrk firma, kes ei suuda lahedada hangumise probleemi.

Lähen slotte mängima.

Comment

• Needus peale
      Julm Donk
      • Mar 2020
      • 50

Riveri suhe minu kahjuks:

1:8 ( 2X RUNNER- RUNNER)

Vaadake mängu, see vastane oli mind juba kord ühes eelmises mängus riveril võitnud!

Sisseost $2 prize $10

Heads- up

KQs vs Q3s (mina raise, vastane call, flopis tõstab, mina all in lauas 75Q J3).

Raisk, mul süda lõi nii kiiresti, nutikell oleks nüüd vajalik ja viha oli jube! **** oleks pidanud välja kukkuma, aga ei ikka riveril võidab! Õnneks sain belglasest tussinäo lõpuks alistatud.

Kusjuures samal ajal teises lauas, sai vastane samuti all- ini tehes sitema käega võidu riveril. Hävitasin ka selle piidri. Prize oli $4.

Tänaseks riverstarsist kopp ees, lähen teen pafis mõned sloti keerutamised.

Comment

• PlanetRJ
        Jube Noob
        • Oct 2011
        • 173

Saatsin ka kunagi neile mõned vihased sõimukirjad sellest mis riveril toimus. Peale seda läks ebaõnn veel hullemaks ja sain aru et nende saidil kui sa nad välja vihastad ei hakkagi sa kunagi biitima. Koli mujale. Cashi jaoks soovitan 888. Turnasi mängi 888 või partypokeris. Mis puutub sellesse kas mängud on ausad ja kas pokkeritoad pole genereerinud sadu tuhandeid bote kes nende jaoks ebaausalt raha varastavad , olen isegi seda teinekord mõelnud. Kontrolli ju tegelt pole mingit. Pokerstars võib teha mida iganes ja keegi neid ei kontrolli. Umbes nagu meil riigis on prokuratuur kes teeb mida tahes ja keegi midagi öelda ei tohi neile.

Comment

• Needus peale
          Julm Donk
          • Mar 2020
          • 50

Ma ei viitsi regulaarselt turniire mängida. Ilgelt venivad, mõni türapea on sitting out ja siis pole samal ajal midagi targemat ka peale passimise teha. Liiga igav. Võibolla proovin suve alguse poole 888 six- maxi.

Näide eilsest 10k freerollist:

K8 vs JJ (vastane buttonilt limp, mina call, vastane turnis tõstab, mina all- in, lauas 839 K6) RUNNER- RUNNER VASTASEL RIVERIL MAST KOOS st neli samast mastist kaarti järjest. GAME OVER.

TÄRPETIINI UKRAINLASE PERSE AUKU!

Mis veel huvitavat, inglise pederass võitis sitema käega all- ini minnes ühte teist vastast 2x viimasega ja mind 1x. Lõpuks ka mängu. Selliseid võite, kus üks vastane võidab teist vastast all- inis 2x viimasega ei ole vist paari kuu jooksul rohkem näinud.

Tänane eksootiline mängija oli Bermuda saartelt.

TÄNA ESIMESED 10 MÄNGU JÄRJEST PÄHE SAANUD! Hävivad QQ ja AA käed.

Panin kobistajatele needused peale!

Mul läks jokerstarsis laudades ca aasta tagasi nii suureks sõimamiseks, et võeti igaveseks ajaks chati õigused ära (mölisesin ka juudi aadressil).

KAS PEAKSIN NÜÜD HÄBI TUNDMA VÕI? FUCK OFF EI TUNNE MINGIT HÄBI EGA SÜÜMEPIINASID, JAH VOT SELLINE MA OLENGI JA NAERAN KÕIGI ÜLE, KES ARVAVAD, ET PEAKSIN LAUDADES KOBISTAJAID ARMASTAMA NING SÕBER EDASI OLEMA! SELLES POLE MUUTUSI ETTE NÄHA, NII KAUA KUNI SITEMATE KAARTIDEGA TEISED MIND VÕIDAVAD JA MINA NEID OMA SITAGA MITTE, NII KAUA EI MÕTLEGI MA ENNAST MUUTA!

Edit: täna 12 mängu järjest pähe saanud!!!!

All pool on tänaste mängude tulemus ja väga paljud neist kaotatud nii, et vastane saab kaks paari. Kas selline on ausa kaardijagamisega pokker??? Isegi päris algaja ei suudaks kaotada sellise suhtarvuga! Kuhu on täna kadunud kaotused riveril, nüüd on river asendunud enamasti turnis tuleva kaardiga, mis annab vastasele kaks paari (Riveril kaotasin 2x full house- full house vastu ja TÜRADEMAA, MILLAL VIIMATI VÕITSIN ISE VASTASE FULL HOUSET????).

Kokku 28 mängu, millest 24 kaotasin.

4:24
          Last edited by Needus peale; 14.04.20, 22:01.

Comment

• Needus peale
            Julm Donk
            • Mar 2020
            • 50

Riveri suhe 2:2

10 MÄNGU 7 KAOTUST

Mingi ime läbi võitsin ühe mängu, nii et sain all- ini minnes 2x sitema käega riveril võidu (viimati juhtus selline kahekordne riveri võit vist paar tuhat kätt tagasi!!!).

Pidin juba ammu rääkima "sala relvast" a la koodi vastu mängimisest, ma tean, et pokkerimängijad peavad seda süsteemi naeruväärseks, aga mõelge, kuidas soovite, mul on sellest pohhui, vähemalt ma annan sellise süsteemi katsetamiseks edasi:

Tehakse siis osade mängijate poolt nii, et kui sina avad buttonilt 2 kordse raisega, siis tõstetakse (ja üsna tihti esimeselt out positsioonilt) 1BB rohkem. Näiteks, sina paned 40, siis vastane tõstab 60. Mingi ime läbi saab vastane umbes pooltel kordadel lauda tulevatele headele kaartidele pihta, sina aga pea mitte kordagi!?

Vahest on tõesti op positsioonil vastasel tugevad taskukaardid, aga sinu raisele vastataske vaid min rasie ületõstega?!?

Ja jaa, ma tean seda juttu, et jokerstarsi kaardid pannakse paika juba enne mängu.

Miks nii tehakse, et tõstetakse min raisega üle, miks mitte rohkem? Kuskilt õpitud või mis, see ei ola huinjaa mõne üksiku mängija puhul, sellist op positsioonilt sinu buttoni raisele näeb iga päev kordi ja kordi.

Huvitav on veel see, et 90% sellistest juhtudest ei ole sul buttoni peal tugevaid taskukaarte, et vastase min raise veel korra omalt poolt üle tõsta???!!!

Comment

• Needus peale
              Julm Donk
              • Mar 2020
              • 50

*****, River on JÄLLE tagasi:

1:6

Täna öösel mängitud:

13 mängu nendest 10 kaotust.

Täiesti võimatu erapooletu kaardijagamise korral, mõni mängija saab järjest read, masti, kaks paari vms ja mina mitte sittagi!

****, närvid on nii püsti, et jõin öösel coca- colat ja sõin suure koguse magusaid küpsiseid ja seda vastu magama minekut!

Needsin kobistajad ära!

Proovisin elus esimest korda spin and go all Max- i, jälgige mängu:

KAOTASIN 2X RIVERIL, MILLEST ÜKS SAI SAATUSLIKUKS, MÄNG LÄKS ISE ALL- INI, MUL KAKS PAARI TURNIS 106 JA VENE VÄRDJAS (KES SAI MÄNGU JOOKSUL PIDEVALT POTI VÕITE JA LÕPUKS KA VÕITIS MÄNGU), OLGU TA MUSTA NEEDUSEGA KOOS, SAI 89 REA! Kolmas, Kreeka mängija, sai K9 samuti riveril rea!!!! MÕLEMAD, NII VENE KUI KREEKA MÄNGIJAD SAID RUNNER- RUNNERIGA OMA REA KOKKU!!!!

GAME OVER.

ENNE SEDA SAATUSLIKU LÕPUKÄTT MINU JAOKS, KAOTASIN VEEL Kanada MÄNGIJALE PISEMA POTI RIVERIS, JÄLLE ALL- INIS, MINUL KQs vs KJ, lauas A65 KJ.

*Antud kaks näidet toimusid samas lauas, ühe ja ainukese spin- max mängu jooksul, see oli KOHE ESIMENE mäng, selles minu jaoks uues formaadis ja jäi ka ainsaks proovimiseks*

MA ÜTLEN, NEEGRI TÜRA, SEE EI SAA OLLA JUHUSLIK KAARDIJAGAMINE!

KONKSNINA POKKER EI SALLI AARIA RASSI ESINDAJAID!
              Last edited by Needus peale; 16.04.20, 09:13.

Comment

• Needus peale
                Julm Donk
                • Mar 2020
                • 50

Täna esimesed 35 MÄNGU ja nendest 27 KAOTUST

(Proovisin $2 sisseostuga 8 mängu ja kaotasi neist 7).

RIVER:

1: 7 (2X RUNNER RUNNER)

Lisaks 1X FULL HOUSE vs FULL HOUSE

Kas see on pokker???? Ei, see on seotud kasutaja kontoga ja mitte mängu oskustega!

Aga selle eest arenevad minu needmise oskused, VÄRISEGE JOKERSTARSIS!

KAS KELLEGIL ON SPIN AND GO- DES MIDAGI HULLEMAT VASTU PANNA???

* **** lambanägu moldovast võitis heads- upis mind 2x riveril!!!

AA vs 88, vastane paneb all in, mina call, lauas 2A8 49
                Sai runner- runneriga riveril masti st lauda tuli neli ärtut!

Sama värdjas samas lauas jälle riveril:

A8 vs KQ, all- in, lauas 710J 39

GAME OVER.

Must needus läks peale, midagi peab juhtuma!

Mõtlen juba paar kuud tatoka peale, mis väljendaks täielikku põlgust judenstarsti vastu. Ei suuda otsustada, kas teha värviline või must- valge.
                Last edited by Needus peale; 16.04.20, 22:32.

Comment

• Needus peale
                  Julm Donk
                  • Mar 2020
                  • 50

River:

1: 8

Mängud:
                  31 kaotusi 19

Vaadake võimatut olukorda:

$5 prize pool. Vene hui türapea võitis runner- runneriga, kui tal oli flopis võiduprotsendiks 0,3 !!!!!!!!

SELLINE ASI ON REAALSES POKKERIS VÕIMATU, KUI KELLEGIL ON VASTUVÄITEID, SIIS ÖELGE, KAS TEIL ON SELLIST KAOTUST OLNUD, MITTE ÄRGE MÖGISEGE A LA DONK, HULL, MINE KONTROLLI VMS!!! (eelmine rekord, paar kuud tagasi, kus full house läks vastase full housega viimase kaardiga jagamisele, oli vastase võiduvõimalus flopil 1,6%, mõlemast mängust võtsin ekraanipildid).

KQ vs K6. vastane paneb all in, mina call, lauas 82Q 66

MIKS SIIS MINUL SELLISEID ULME KOBISTAMISI EI OLE KUI KEDAGI MÄNGIJATEST EI PIDAVAT PROGRAMM EELISTATAMA????!!!!??

Saatana nimel, värdjale/jokerstarsi botile must needus peale!!!!

NB! Kusjuures selle mängu ajal viskas kellegile ette jackpoti ratta keerutuse, ei võidetud, ning mõni sekund hiljem jälle UUS rattakeerutus JA RATAS PÖÖRLES ENNE SEISKUMIST CA 1 MINUT, hakkas juba peatuma, kui rattale lisati uuesti ja uuesti hoogu juurdeI!!!

NO EI OLE JOKERSTARSI SOFT VIGANE EI OLE, KÕIK ON AUS JA TÖÖTAB KORRALIKULT.....

Edit: Kohe järgmine mäng andis 5 taalase prize poti ja JÄLLE KAOTASIN RIVERIL MÄNGU!!! MUL OLI TURNIS RIDA KOOS, RIVERIS ANDIS VASTASELE KÕRGEMA REA.

5 MÄNGU JOOKSUL OLEN ALL- INIDES VÄGA TUGEVATE KÄTEGA KAOTANUD 3X VASTASE KOLMIKUTELE (kusjuures kolmes mängus järjest)!!!! Minul endal 0 kolmikut!

Edit: Sain kolmiku, paraku riveril vastasel jällegi rida.

TÜRA, ISEGI VASTASED ON HAKANUD NAERMA, KUI VÕIDAVAD RIVERIL!

Lõpuks ometi sain 77 vs AA all- inis 777.
                  Last edited by Needus peale; 17.04.20, 22:32.

Comment

• Needus peale
                    Julm Donk
                    • Mar 2020
                    • 50

River:

3:8

Comment

• ment52
                      Politseidokumendiga kusjuures!
                      • Oct 2008
                      • 1270

Algselt postitas Needus peale Vaata postitust

Vaadake võimatut olukorda:

$5 prize pool. Vene hui türapea võitis runner- runneriga, kui tal oli flopis võiduprotsendiks 0,3 !!!!!!!!

SELLINE ASI ON REAALSES POKKERIS VÕIMATU, KUI KELLEGIL ON VASTUVÄITEID, SIIS ÖELGE, KAS TEIL ON SELLIST KAOTUST OLNUD, MITTE ÄRGE MÖGISEGE A LA DONK, HULL, MINE KONTROLLI VMS!!! (eelmine rekord, paar kuud tagasi, kus full house läks vastase full housega viimase kaardiga jagamisele, oli vastase võiduvõimalus flopil 1,6%, mõlemast mängust võtsin ekraanipildid).
                      0.2%ne, ilmselt jokerstars minu kasuks rigged :)

Comment

• Needus peale
                        Julm Donk
                        • Mar 2020
                        • 50

Vaadake mängu:

Olen juba varemalt ühe inglise mängija ära märkinud võimaliku botina (võitis mind varasemalt ühes mängus heads- upis 2x viimasega, kusjuures üks oli runner- runner).

Täna sattusin uuesti selle mängijaga ühte lauda, tal oli veel 140chipsi.

*Mina panen A10 all ini, vastane kirjutab chati "the come back is on" ja peale seda vastab minu avangule K7. Lauas J76 67.

* Järgmise käega paneb AJ all- ini, kolmas mängija vastab QJ, lauas 8A9 63.

* Mõned käed hiljem paneb kolmas horvaatia mängija AK all- ini ja inglise bot call 98, lauas 8Q3 J7.

NB! Enne seda eelnevat AK vs 98 kätt kirjutab veel midagi chati (seda ma ütlema ei hakka, hoian enda teada, soovin aru saada, kas tegemist on mingi häkiga vms).

PANGE NÜÜD TÄHELE, ESIMENE CHATI KIRJUTIS THE COME BACK IS ON. ON REPLY ALT VAADATES KENASTI NÄHA, AGA PAAR KÄTT HILJEM CHATI AKNASSE KIRJUTATUD TEKSTI (mida hoian enda teada), ENAM REPLY ALT VAADATES EI OLE, KADUNUD!!!

Kontrollisin põhjalikult käsi- käelt mängu ja chati akna iga käe järgi üle- TEIST TEKSTI ENAM POLE!

* Mina heads- upis botiga

Teine käsi temaga

74s vs AA

mina buttonilt limp, vastane op min raise, lauas 838 JA

minul riveris mast, temal full house.

Ulme, ettekujutus, luulud????

Igatahes salvestasin mängu, kasutaja ja turniiri ära ning mõtlen, kas peaks jokerstarsi teavitama...

Comment

• Kakahirmutis
                          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                          • Oct 2010
                          • 7079

Kirjuta kindlasti , soovitan tegelikult kirjutada viimase 6 kuu bad beatidest või ümber tõlkida terve see thread siin neile

Comment

• oitarvi
                            Vana Tegija
                            • Jan 2009
                            • 1231

Super teema! Kui endalgi bad run on siis tulen siia ja kohe hakkab parem. : )
                            See needuse asi on päris huvitav, ma polnudki varem selle peale tulnud. Äkki keegi mulle ka needuse peale pannud, viimasel ajal kuidagi jooks pole hea olnud.

Comment

• oitarvi
                              Vana Tegija
                              • Jan 2009
                              • 1231

Algselt postitas Needus peale Vaata postitust

PANGE NÜÜD TÄHELE, ESIMENE CHATI KIRJUTIS THE COME BACK IS ON. ON REPLY ALT VAADATES KENASTI NÄHA, AGA PAAR KÄTT HILJEM CHATI AKNASSE KIRJUTATUD TEKSTI (mida hoian enda teada), ENAM REPLY ALT VAADATES EI OLE, KADUNUD!!!

Ulme, ettekujutus, luulud????

Igatahes salvestasin mängu, kasutaja ja turniiri ära ning mõtlen, kas peaks jokerstarsi teavitama...
                              Väga hea, et kirja panid ja selliseid asju tähele paned. Kindlasti kirjuta. Siit võib välja kooruda viimase aja suurim vandenõu.

Comment

• Needus peale
                                Julm Donk
                                • Mar 2020
                                • 50

TÜRAPEA KANADAST VÕITIS 5 TAALASES LAUAS ÜHE TEISE MÄNGIJA KK VS 99 (kolmik). Pani all- ini.

JÄIN UROODIGA HEADS- UPI. PAAR KÄTT HILJEM PANEB ALL IN, minu kunnid hävivad, KK VS J9s ja saigi turnis masti, mul jäi veel natukene chipse, pani uuesti all- in K7 vs 97, lauas 108J 22.

GAME OVER.

See oli muidugi mõnus, et ühes teises lauas (olin chip leader), jäid mõlemad mängijad sitting outi ja tegin nad tühjaks, varem pole seda juhtunud, et mõlemad mängijad korraga hanguvad. Hea tunne oli, nii võiks palju tihedamini olla.

Ment, sa näita ikka kaotust, kus vastasel on flopis 0,3% võiduvõimalus ja ära fabritseeri, näita REAALSET MÄNGU. Ja nagu ma aru saan, siis sinul raha jagub ning micro meeste kaotused tunduvad naeruväärsed. Olgu nii, see mind ei morjenda, aga näita mõnda head ja uskumatut bad beati, siis räägime edasi.

Kakahirmutis, sa oled vist full ringi või six maxi mees ja nitite kogu lauaga ning all- ine näete paar korda päevas ning siis imestad, et panen selliseid käsi foorumisse. Tegelikult on nii, et siia satuvad minu poolt vaid sellised näited, mis on päeva kõige hullemad, ma ei hakka enamus bad beate kirjeldamagi.

Jokerstarsi support nagunii naerab ühe "lolli eestlase" üle, kui saavad jälle minu masspostitustest neile järjekordse kirja. Üks näide ka siit, soovisin et nad analüüsiks minu käsi, suuremal hulgal, oleksin saanud teada, kas olen nii kehv mängija või millega on tegemist, kui kaotan järjest ja järjest riveril (ja ma usun, et neil on selleks võimsad programmid, millega scannitakse botte vms tegelasi), vastus nende poolt oli 0 ehk siis nad isegi ei vastanud sellele soovile.

Toon sulle ühe näite, mis toimus üleeile:

Olen vastasega heads- upis. Vastasel jäi järgi 20 chipsi (BB on 100). Vastane läks järjest kuus korda all ini, millest 3 kätt võitis minu taskukaartidest sitemate kätega, korra viskasin tema järjekordse all- ini peale oma taskukaardid maha ka, nii et VASTANE TULI 20 CHIPSI PEALT CA 700 CHIPSI PEALE!!!

Lõpuks hävitasin ikka sitapeast õnnega ülekullatud pederassi.

Kas kellegil on veel nii olnud, et vastane tuleb 20 chipsi pealt NII SUURELT mängu tagasi???

Comment

Working...