Filmide arutelu [NB: Sarjadel eraldi teema, link esimeses postituses]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Herr-Buttermilch
    Julm Donk
    • Feb 2009
    • 25

Re: Filmid ja sarjad

Ma sooviks hetkel nimetada ainult ühte filmi '' City of god' (Cidade de Deus). Täiesti hämmastav film, mis räägib klassikalisest võitlusest hea ja paha vahel, aga täiesti uuel viisil, viisil millist mina pole enne näinud. See justkui sõi mind Rio de Janiero kuritegevuslikku maailma sisse ja ma ei saanud sellest enne filmi lõppu välja. Rõhutaks, et see pole mingi mainstriim film.
    Kokkuvõttes väga mõtlemapanev ja nauditav film. Nagu kuskil kunagi oli öeldud :'' Olenemata kes sa oled, kas Harvardi lõpetanud indiviid või lihtlabane idioot, peaks see olema mõlemale nauditav.

Comment

• jrgn hell
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 3328

Algselt postitas Herr-Buttermilch
      Ma sooviks hetkel nimetada ainult ühte filmi '' City of god' (Cidade de Deus). Täiesti hämmastav film, mis räägib klassikalisest võitlusest hea ja paha vahel, aga täiesti uuel viisil, viisil millist mina pole enne näinud. See justkui sõi mind Rio de Janiero kuritegevuslikku maailma sisse ja ma ei saanud sellest enne filmi lõppu välja. Rõhutaks, et see pole mingi mainstriim film.
      Kokkuvõttes väga mõtlemapanev ja nauditav film. Nagu kuskil kunagi oli öeldud :'' Olenemata kes sa oled, kas Harvardi lõpetanud indiviid või lihtlabane idioot, peaks see olema mõlemale nauditav.
      Kas see on see faveladest film? Kus väiksel tänavalapsel saab külllat et suuremad poisisd ajusid kepivad ja siis saab tast kõige haigem tüüp rio tänavatel.

kui jh, siis eda julgen ka soovitada

Comment

• Herr-Buttermilch
        Julm Donk
        • Feb 2009
        • 25

jeap-jeap, thats the one

Tekkis ka küsimus, et mida te arvate filmidest, mis on gamblimis temaatilise sisuga. Ise olen näinud:
        ''Lucky You'' Täiesti õudne film,räägib mingist tüübist kes tahab Vegases turnat kinni panna. Läheb lõpuks liiga suhetekeskseks romantiliseks draamaks, aga iseenesest on tore vaadata kuidas tüüp oma bankrolli seal korduvalt kaotab:D 3/10
        ''deal'' Täpselt samasugune saast nagu eelmine, kui nüüd mõtlema hakkan ei taha seda isegi mitte kommenteerida. 2/10
        ''Rounders'' Kavaliteet film, kindlasti enamik on näinud. Pokkerisõbrale suht kohustuslik film :) 8/10

Leidsin ka sellise huvitava koha, kus on väidetavalt parimad pokkeri filmid välja tootud ja mõnelauseline ülevaade antud.

Comment

• rohelinekonn
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 3808

soovitan ka seda filmi väga soojalt

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

jeap-jeap, thats the one

Tekkis ka küsimus, et mida te arvate filmidest, mis on gamblimis temaatilise sisuga. Ise olen näinud:
            ''Lucky You'' Täiesti õudne film,räägib mingist tüübist kes tahab Vegases turnat kinni panna. Läheb lõpuks liiga suhetekeskseks romantiliseks draamaks, aga iseenesest on tore vaadata kuidas tüüp oma bankrolli seal korduvalt kaotab:D 3/10
            ''deal'' Täpselt samasugune saast nagu eelmine, kui nüüd mõtlema hakkan ei taha seda isegi mitte kommenteerida. 2/10
            ''Rounders'' Kavaliteet film, kindlasti enamik on näinud. Pokkerisõbrale suht kohustuslik film :) 8/10

Leidsin ka sellise huvitava koha, kus on väidetavalt parimad pokkeri filmid välja tootud ja mõnelauseline ülevaade antud.
            http://www.pokereagles.net/poker-movies/
            Lucky You oli pask jah. Kusjuures mu arvates see romantiline osa päästis natukenegi filmi.
            Deal oli veel hullem tõesti. Kusjuures mõlema filmi juures ei osata absoluutselt kujutada pokkerit. Väga naljakas on vaadata igatahes. Ning mõlema **** filmi lõpud on ka sarnased (see tähendab väga ajukad)
            Roundsers ei jätnud endale väga suurt muljet, vähemalt filmina mitte. Pokker oli hästi kujutatud, näitlejatööd väga head, aga midagi oli puudu. Kahest eelnevast filmist vaieldamatult üle.

Comment

• variatsioon
              Pokkeritark
              • Nov 2008
              • 5849

I Bet You on huvitav sari. phil laaki ja patrick antoinuse prop betid.

Comment

• kivisaba
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 2514

poleks roundersit ei mängiks ma pokkerit prolly

Comment

• bounce
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 865

Algselt postitas variatsioon
                  I Bet You on huvitav sari. phil laaki ja patrick antoinuse prop betid.
                  esfandiari ja laaki pigem

Comment

• vonkartoffel
                    Pokkerihai
                    • May 2009
                    • 1658

It's Always Sunny in Philadelphia vaatab keegi? Väga head teravat pannakse.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Algselt postitas camu
                      Lucky You oli pask jah. Kusjuures mu arvates see romantiline osa päästis natukenegi filmi.
                      Deal oli veel hullem tõesti. Kusjuures mõlema filmi juures ei osata absoluutselt kujutada pokkerit. Väga naljakas on vaadata igatahes. Ning mõlema **** filmi lõpud on ka sarnased (see tähendab väga ajukad)
                      Roundsers ei jätnud endale väga suurt muljet, vähemalt filmina mitte. Pokker oli hästi kujutatud, näitlejatööd väga head, aga midagi oli puudu. Kahest eelnevast filmist vaieldamatult üle.

Roundersis pokker hästi kujutatud? ???
                      Film oli huvitav, aga (pokkeri)reaalsuse koha pealt huumor.

Comment

• camu
                        Super Moderaator
                        • Jan 2009
                        • 3411

Algselt postitas Codecci
                        Roundersis pokker hästi kujutatud? ???
                        Film oli huvitav, aga (pokkeri)reaalsuse koha pealt huumor.
                        Vaata Lucky youd või veel enam vaata deali. Saad rohkem naerda.

Comment

• variatsioon
                          Pokkeritark
                          • Nov 2008
                          • 5849

Algselt postitas fishh
                          aces on kõige kohutavam film pokkerist.

Three Girls. One Summer. No Limit.

See on nii halb, et seda saabki ainult sellepärast vaadata. Parem ärge vaadake.
                          +1

Comment

• Tuul
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 989

nukufilm Coraline on hea

Comment

• pikk28
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 6695

Algselt postitas Tuul
                              käisin lapsega vaatamas (6 aastasega). kusjuures see oli alla 6 aastastele mitte soovitatav.
                              suht hea film oli tõesti. laps hoidis pool filmi käest kinni

Comment

• QKulgur
                                Õpihimuline Mängur
                                • Dec 2008
                                • 484

Haha vaadake wipeouti liiga hull naerda saab nii et paha hakkab

Comment

Working...