Sügise offtopic 2016

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Jäämees
    Vana Tegija
    • Jun 2011
    • 1182

Re: Sügise offtopic 2016

Selline ajakirjanduslik proosa kisub endalgi silmanurgad niiskeks, mängleva kergusega.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Muidugi võtab silma märjaks, kui selline laenukoormus kukil ja palk kukub ligi kaks tonni.

Comment

• lazyeye
        Bännitud
        • Sep 2016
        • 73

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
        Muidugi võtab silma märjaks, kui selline laenukoormus kukil ja palk kukub ligi kaks tonni.

Comment

• Jäämees
          Vana Tegija
          • Jun 2011
          • 1182

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
          Never change, never change!

:D

Comment

• Viis
            Räme Fish
            • Jan 2014
            • 15

Algselt postitas fl0p Vaata postitust
            Eneseharimine ei tee kunagi halba - pigem avab uusi uksi.
            Sirutan ka jalga elukutselise pokkerimängimise suunda. Palganumbri kõikumine mind ilmselt ei häiriks - kogun piisava summa valmis, et oleks pehmem kukkumine. Ma saan ikkagi oma ajaga teha täpselt seda, mida tahan, ning see asepkt kaalub kõik muu üles.
            Samas südametunnistus rõhub, et ma *pean* midagi veel tegema - muidu ma võtan raha mittemillegi eest. Ja võib-olla inimestelt, kes seda vajavad.
            Üks mõtetest on samuti minna ülikooli. Hetkel olen kahevahel - kas moedisaini või hoopis phühholoogiat õppima. Aga vaatan.. aasta aega otsustamiseks. :)
            Seni paraku foorumi keskmise IQ tõstmisele kaasa aidata ei saa.
            Psühholoogiat saad soojenduseks ise ka õppida.

Comment

• lazyeye
              Bännitud
              • Sep 2016
              • 73

Psühholoogiat peaks iga inimene õppima, sest kõik inimesed suuremal-vähemal määral püüavad manipuleerida, petta, enda tahet peale suruda jne.

Comment

• Kakahirmutis
                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Vajutasin täna "uued postitused" , vaatasin korra ja otsustasin...ei

Lõpetan foorumis käimise ära mingiks ajaks , suht tsirkus

Comment

• gamblingFTW
                  Vana Tegija
                  • Aug 2012
                  • 1122

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  Vajutasin täna "uued postitused" , vaatasin korra ja otsustasin...ei

Lõpetan foorumis käimise ära mingiks ajaks , suht tsirkus
                  jep

Comment

• Jäämees
                    Vana Tegija
                    • Jun 2011
                    • 1182

Puhka jalga paar aastat, siis tundub uuesti naljakas.

Comment

• lazyeye
                      Bännitud
                      • Sep 2016
                      • 73

Sellised numbrid on hirmutavalt suured. Justkui Eesti inimene ei hooli enam iseenesest.

Ei saa mainimata järjekordset sedalaadi uudist. Noor poisike rikkus jälle rumalusega ühe naise elu ära. Ok naga said naise endale kuidagi, aga miks sa pead seda avalikult kuulutama ja avalikult tegutsema. Selliste pärast naised ei julgegi noorte poistega tegemist teha.

Comment

• Fabulous
                        Pokkerihai
                        • Jan 2010
                        • 2674

Mees, miks sa nussid ajusid?

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

Algselt postitas lazyeye Vaata postitust
                          Ega ma pahapärast, lihtsalt too teema mind huvitab väga. Ehk siis kas tõesti lowstakes mängijad teenivad nii hästi, et jaguar XF S mudeli jõuavad soetada? pretty impressive
                          esiteks - enne kui FullTilt kinni pandi mängisin ma NL100-NL200 ehk mitte päris lowstakes.. samas autot ma ei ostnud pokkerirahade eest (mootorratta see eest küll)..
                          teiseks - ma enam ei mängi ammu juba pokkerit, ~400€ vedeleb starsi kontol, aegajalt niisama meelelahutuseks midagi gamblin, aga mingit raha teenimise eesmärki ei ole, selle asemel pühendasin oma aja pigem põhitöö tegemisele... IT alal töötan ja hetkel osakonna juhataja ametipositsioonil.
                          kolmandaks - Jaguar on suht selline niši-auto ehk kaotab kiirelt väärtust vs salongihinnaga, mina sain 5a vana auto kätte ca 30%'ga alghinnast.. sinna otsa panna see, et ma oma uuena ostetud Škodaga ma sõitsin ca 9a ja selle müügist saadud raha ja lisaks veidi kõrvale pandud raha (9a jooksul jõuab sukasäärde koguda küll) panna sissemaksuks ja nagu tavaline töötav inimene ülejäänud hind liisingusse võtta, pole selles midagi erilist.

p.s. kust sa mu XF Si otsa üldse sattusid?

Ja obv on numbrimärk enne postitamist ära photoshopitud.. ei näe pointi ca 2keuri maksta personaalse numbrimärgi eest ja ei näe pointi sotsiaalmeedias inimestele anda võimalust registrist lisainfot otsida..
                          Last edited by Rage; 28.11.16, 14:08.

Comment

• VisaHing
                            mees nagu orkester
                            • Dec 2009
                            • 6718

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                            esiteks - enne kui FullTilt kinni pandi mängisin ma NL100-NL200 ehk mitte päris lowstakes.. samas autot ma ei ostnud pokkerirahade eest (mootorratta see eest küll)..
                            teiseks - ma enam ei mängi ammu juba pokkerit, ~400€ vedeleb starsi kontol, aegajalt niisama meelelahutuseks midagi gamblin, aga mingit raha teenimise eesmärki ei ole, selle asemel pühendasin oma aja pigem põhitöö tegemisele... IT alal töötan ja hetkel osakonna juhataja ametipositsioonil.
                            kolmandaks - Jaguar on suht selline niši-auto ehk kaotab kiirelt väärtust vs salongihinnaga, mina sain 5a vana auto kätte ca 30%'ga alghinnast.. sinna otsa panna see, et ma oma uuena ostetud Škodaga ma sõitsin ca 9a ja selle müügist saadud raha ja lisaks veidi kõrvale pandud raha (9a jooksul jõuab sukasäärde koguda küll) panna sissemaksuks ja nagu tavaline töötav inimene ülejäänud hind liisingusse võtta, pole selles midagi erilist.

p.s. kust sa mu XF Si otsa üldse sattusid?

Ja obv on numbrimärk enne postitamist ära photoshopitud.. ei näe pointi ca 2keuri maksta personaalse numbrimärgi eest ja ei näe pointi sotsiaalmeedias inimestele anda võimalust registrist lisainfot otsida..
                            ütle kohe, et narkobusinessis käpp sees, pole vaja mingit wall of texti välja mõelda.
                            a konto väljavõte digiallkirjastatult või muidu ei usu.

Comment

• Ibis
                              Julm Donk
                              • Sep 2016
                              • 36

Kui siin juba autodest räägitakse.. siis milline auto oleks tänapäeval soliidset aga samas ka mingil määral edevat joont hoida soovivale isikule hea valik?

1) Kas saksa luksusautode lipulaevad nagu A8, BMW, MB
                              2) Suured linnamaasturid, uus Toyota LandCruiser, 2016 aasta Cadillac Escalade
                              3) Sellised sportlikuma mainega masinad nagu uued Jaguarid ja Aston Martinid
                              4) Toyota Tundra - http://www.auto24.ee/used/2322541
                              5) Midagi muud?

Plaanis siis endalgi auto välja vahetada.

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

auto peaks olema võimalikult kallis, või siis kalli seeria vanem mudel - hädapärast. uus trend on kallim auto kui su eluase. selles osas veel eriti hea kui elada ema juures või üürikorteris. pimedamal ajal on abi põhjavalgustusest.

Comment

Working...