Juuni OFFTOPIC

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: Juuni OFFTOPIC

Kas mingi PTR sarnane sait Winamaxi cashgame tulemusi ka trackib?

Comment

• feelitwell
      Õpihimuline Mängur
      • Mar 2015
      • 328

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
      Kas mingi PTR sarnane sait Winamaxi cashgame tulemusi ka trackib?
      kas winamaxis saavad kõik mängida?

Comment

• Kakahirmutis
        🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
        • Oct 2010
        • 7079

Algselt postitas feelitwell Vaata postitust
        kas winamaxis saavad kõik mängida?
        Ainult need kes selle downloadivad

Comment

• feelitwell
          Õpihimuline Mängur
          • Mar 2015
          • 328

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
          Ainult need kes selle downloadivad
          usun küll, et igaüks saab downloadida, aga kas igaüks saab depoda ja viseversa :)

Comment

• Kakahirmutis
            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Algselt postitas feelitwell Vaata postitust
            usun küll, et igaüks saab downloadida, aga kas igaüks saab depoda ja viseversa :)
            Ainult need saavad mängida kes konto teevad

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Minu jaoks on nüüdsest üks 2015. aasta lause nominentidest "Nüüd on ta ka refugee from Valli baar... "

Comment

• Herbert Sammal
                Jube Noob
                • Jul 2013
                • 165

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                https://www.facebook.com/jukukalle.r...7D&pnref=story

Minu jaoks on nüüdsest üks 2015. aasta lause nominentidest "Nüüd on ta ka refugee from Valli baar... "
                Päris hea kommentaar on üks seal-

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

ühe neegerjorsi pealt üldistada kogu rassi... sama hästi võiks mõne roolijoodikust ossi pealt teha valgete kohta üldistusi. epic fail.

Comment

• karupoeg
                    Pokkerihai
                    • Jun 2012
                    • 3823

pastilaa. ütle, kuna võib üksiknäidete puhul hakata tegema juba üldisemaid järeldusi?

The Handbook of Crime Correlates (2009), a review of studies of correlates with crime, states that most studies on immigrants have found higher rates of crime. However, this varies greatly depending on the country of origin, with immigrants from some regions having lower crime rates than the indigenous population. In the US, studies have found lower crime rates among immigrants than among non-immigrants.[1] Other studies suggest that immigration generally does not lead to an increase in crime, and may in some instances, suppress such trends.[2] Other statistics, such as those from Europe, show higher crime rates among immigrant populations.
                    disclaimer on boldis. Minu arvates on täiesti loogiline haritud inimesel võtta hetk ja küsida, et mis on need konkreetsed "riigid", kus % on suurem/väiksem. Kas ma sinu arvates võin seda küsimust küsida, lähtuvalt eelnevast lõigust? Või olen full **** rassist?

Rootsi kohta:

Immigrants are overrepresented in Sweden's crime statistics. In a study by the Swedish National Council for Crime Prevention in 1997-2001, 25% of the almost 1,520,000 offences were found to be committed by people born abroad, while almost 20% were committed by Swedish-born people with a foreign background. In the study, immigrants were found to be four times more likely to be investigated for lethal violence and robbery than ethnic Swedes.
                    Sa ei saa selliseid asju eirata ja oma lol-e toppida 24/7 koos veel hullemate demagoogiliste võtetega nagu JKR oma fb feedis. See "üksikjuhtumite üldistamine populatsioonile" väide on su poolt juba edastatud ning sulle teadmiseks, et inimese arengu ja õppimisprotsessi peamine osa on üksikjuhtumite põhjal seoste loomine ja tervikule omistamine. See, kui hästi see tehtud on, sõltub juba inimese valdkonnaspetsiifilisest haridusest ja haritusest.

ja ofc. immigrandi ja pagulase vahel on diferents, kuid nende omavaheline seostamine ei ole nüüd kõige suurem kuritegu.

Ja no nahhuj, see "suitsu on - peksa tahad" on ka üksikjuhtum. Millegipärast Tartus, Annelinnas elades küsisid seda ainult venelased, eestlased mitte. Kas ma pean nüüd enne igasuguse mõtte omamist iga suicu on pexa tahad olukorra dokumenteerima, politseis registreerima, pastilaalt küsima, et kas ma nüüd võin kuidagi oma asju üldistada ka?

p.s. Olen igati inimeste abistamise ja teatud hulga pagulastu võtmise poolt. Kuid pastilaa, su alavääristav suhtumine inimestesse ning nende arvamustesse antud teemas on pigem disgrace.
                    Last edited by karupoeg; 02.07.15, 11:41.

Comment

• donkament
                      Pokkerihai
                      • Apr 2009
                      • 1945

ma olen juba ammu aru saanud, et pastilaal on tõe monopol ja kõik teised on idioodid.

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

nõrgemate eest välja-astumisel katsun olla leebem. ärge pikka viha pidage

Comment

• Oliverk
                          Moderaator
                          • Nov 2008
                          • 3016

pastilaa hakkab jah erplanderiga varsti konkureerima.

Comment

• Herbert Sammal
                            Jube Noob
                            • Jul 2013
                            • 165

Aga positiivsete üksikjuhtumite korral on okei üldistada tervet rassi?

Comment

• karupoeg
                              Pokkerihai
                              • Jun 2012
                              • 3823

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                              nõrgemate eest välja-astumisel katsun olla leebem. ärge pikka viha pidage
                              pastilaa, su mõtted seoses nõrgemate eest välja astumisega on suht koht üldteada. Selles ei olegi probleem. Probleem on selles, et sa kasutad samasuguseid võtteid nagu kasutab sinu vastaspool - emotsioonidele ja isiklikule arvamusele tuginev. Me võime mingi kultuurispetsiifiliste arusaamade (k.a. keda pidada nõrgemaks) kontekstis vast kõik sinuga nõus olla, kuid praegusel juhul tekitavad sinusuguste inimeste, kes peavad ennast üldpopulatsioonist targemateks, sarnased sõnavõtud leeki juurde, mitte ei vähenda seda.

Ja ma rõhutan, et seda siis antud temaatikas. Ole hea too palun siis mulle (kes sinuga üldtasandil pigem nõus) südame rahustuseks välja mingid faktid/näitajad, et pagulased ei tekita normaaljaotusest erinevat kuritegude arvu jne. Omalt poolt luban, et ei lasku oponeerides telegrami tasemele.
                              Last edited by karupoeg; 02.07.15, 15:32.

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

Johns Hopkinsi ülikooli professor Matthias Matthijs kirjutab The Washington Post ’is Kreeka kriisi varjatud tagamaadest, mida mitmed riigid ja poliitikud hea meelega unustada tahaksid.

USA võlg tõusis 18 triljoni dollarini. USA riigivõlg tõusis 18 triljoni dollarini, mis on uus rekordtase. President Barack Obama ametiajaga on USA riigivõlg teinud kiire kasvu. .

USA riigivõlg kasvab lausa müstilise kiirusega ja on elaniku kohta 2+ korda suurem kui Kreekas, aga ikka on mugavam eurotsooni arvustada.

Comment

Working...